IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

SAKSALAISELLA poliisilaitoksellaKeskiviikko 17.12.2008 00:31

on joulukuun 16. päivä. bayerin maakunnan neljännen poliisipiirin toimistossa dortmundissa riittää tuttuun tyyliin säpinää. limaiset takapiiskat, tyköistuvat nahkatakit, herkeämättä pirisevät kännykät, ärsyttävästi raksuttava faksikone ja kofeiinin tahrimat kahvikupit täyttävät hektisen miljöön.

pääpoliisimestari frans kinderwurstin puhelin soi.

"frans! fraa-aans! et ikinä usko. nyt on kuule semmosia uutisia, että voihan wetterdotter sentään!"

ääni kuuluu hannoverin veemäisimmälle yksityisetsivälle, rolf schentpetzerille.

"nooo, annas kuulua", luunkova pääpoliisimestari rykäisee.

"selvitin juuri, mitä erber puuhaili viikonloppuna."

kinderwurst tumppaa röökinsä salamana itäsaksalaiseen näyttöpäätteeseen, siirtää jalkansa välittömästi pois mahonkipöytänsä päältä ja kyyristyy luuri karvaisessa kädessään keskittyneeseen asentoon.

"sa-sanoitko...", epäuskoinen kinderwurst kysyy melkein kuiskaten ja puhaltelee ulos viimeisiä savujaan.

"sanoitko, että erber on nyt meidän miehiämme? siis väitätkö muka todella, että saimme hänet? voi jumalauta!"

(peitenimi erberillä miehet tarkoittavat suomalaisen internet-yhteisö irc-gallerian käyttäjää e-estebanosia. tämän hävyttömän suomalaiskollin hämmennystä aiheuttavat kuvat, päättömät kirjoitukset ja muut ovelat virtuaalitempaukset ovat jo vuosia jallittaneet saksan poliisia. nyt hannoverissa oltaisiin siis kuitenkin pääsemässä jyvälle.)

schentpetzer on hetken hiljaa hakien rohkeutta seuraavaan lauseeseen.

"tuota… ei. emme saaneet häntä. MUTTA tiedämme kyllä, mitä se hyväkäs oikein puuhaili! nähkääs, kollegani hans jäger vieraili kyseisenä ajankohtana samaisessa kaupungissa. jollakin lomalla, mistä minä tiedän. tai siis, mikäli ymmärsin oikein, hans halusi tehdä lahjahankintoja aidossa suomalaisessa joulukaupungissa. siksihän turkua kutsutaan, frans, aidoksi joulukaupungiksi…" schentpetzer selostaa mutta tulee sitten brutaalisti keskeytetyksi.

”LOPETA JO HELVETTI SOIKOON TUO PASKAN JAUHAMINEN! on se nyt jumalauta, kun äijä sönkkää vaan. no, mitä erber oikein teki??? ala visertää! VISERRÄ TÄLLÄ PAIKALLA, SCHEISSE!!”

”no perkele, uskotaan uskotaan”, schentpetzer puolustautuu hieman loukkaantuneena ja jatkaa sitten:

”siellä oltiin kuulemma pelattu poikien kesken änäriä ja saunottu päälle niin maan perkeleesti että naapureilla oli palaa oikein kunnolla käämi. ja sitten erber karmeine kavereineen paineli aivan ydinkeskustan tuntumaan lätkimään kiekkoa niin että luistimista vaan kipinät sinkoilivat.”

”ei saatana. kyllä ne kehtaavat!” kinderwurst puuskahtaa.

”ja sitten?”

”no, osasivat ne juhliakin. kuulemma ihan hirvittävää tamppaamista yökerhosta toiseen. ja vieläpä sellaista joraamista ettei ole siinä kaupungissa ennen nähtykään! tai ainakaan sen jälkeen, kun prinssi juhana v. 1439 järjesti härskit kemut turun linnassa…”

”JO RIITTÄÄ! olen kuullut tarpeeksi. tämän kaiken sinä minulle kerroit, muttemme silti onnistuneet saada häntä nalkkiin. voihan besserwisser! kyllä vituttaa. KUULEMIIIN!”

*klonks*

seuranneen raivokohtauksen aikana pääpoliisimestari tallasi tusinan donitseja, lyttäsi itäsaksalaisen näyttöpäätteen sihteerinsä pään läpi ja hirtti poliisikoira rexin kattotuulettimeen.

- loppu -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.