IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

sparkling news: viikon tapahtumiaTorstai 26.03.2009 16:23

- venaan taas vaan viikonloppua. haluun nukkua vitusti ja olla vaan. duunia on liikaa.

- pelicans raakkuu tätä nykyä laulukuorossa. blues oli parempi ja eteni neljän parhaan joukkoon, pelikaaneilla ja mun kiekkokirjoitteluilla alko kesäloma. niisk.

- en tiennyt että voin olla näin mustasukkanen! seurustelu nostaa musta esiin piirteitä, joita en edes tienny olevan. damn, mulla on liian jäätävä tyttöystävä... no, oppia ikä kaikki! höhhöh.

- kävin eilen leffassa tsegee sarjakuvaan perustuvan watchmenin. erittäin tyylikäs, joskin loppua kohden snadisti lopahtava kolmetuntinen. rekommenderar!

- stadissa aurinko on antanu talven sotkuille tukkapöllyä. oon viimeset viikot talsinu vedenpitävissä puman tennareissa, mut nyt pari päivää jalassa on koreilleet kirkkaanpunaset converset. lisää kenkäostoksia saattaa olla luvassa parhaassa tapauksessa jo ens viikolla, kun...

- lähen stoksikseen arpoo. mitä olis kevät ilman ruotsin risteilyä? jäätävää.

- trombit-fm pyörii vielä pari viikkoa radiotaajuuksilla. tähän asti homma on ollu hauskaa, ja ammattilasiten antama palaute pääosin myönteistä. läppä lepattaa ja kanye soi. kaava on yksinkertanen mutta harvinaisen toimiva, heh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.