IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

mmmmmmm-huumaa!Maanantai 27.04.2009 14:57

pasilasta leviää maailmalle vaarallinen pöpö! sikainfluenssa ei oo mitään verrattuna yle urheilun lietsomaan kisakuumeeseen, joka iskee kansalaisiin television, netin, kännykän ja radion kautta!

ite oon lähetelly feberiä netin ja teksti-tv:n välityksellä. työharjottelua on nyt kestäny tasan viikko, ja voin kertoa että aika hauskaa on ollu. jengi heittää hyvää läppää, safka ei oo paskempaa ja ite duuni on aivan päällikköä. eilenkin kattelin iltavuorossa nhl:ää suorana lähetyksenä ja väänsin siitä sitte läppää sähkösille sivustoille. tänään sama ralli on jatkunu tuoreilla leijona-kuulumisilla ja jäätävillä jalkapallokäänteillä mm. italian pelikentiltä. huhhuh!

ainoo tylsä puoli on, etten oikeen kerkee arpomaan nyt muuta ku töitä. tänäänkin duunaan yleä 07-15 (jep, oon paraikaa sorvin ääressä!) ja stokkaa 16-21. soitin mannerheimintielle esimiehelle ja pyysin iltaa vapaaks, toivottavasti menee läpi.

fyysisesti jaksan kyllä helposti, mut henkisellä puolella meinaa välillä potkia vähän kulkusille. se että joudun olee pinjasta erossa on paskempaa ku tanskan alivoimapeli. eli aivan erittäin hirveetä! järkyttävää kuraa! fuck!

nooo tää on onneks vaan lyhyt aika... seuraavat neljä viikkoa menee vaikka nivuset solmussa. mutta silti: HALUISIN PUSSAILLA VITUSTI ENEMMÄN! höh.

nyt lähen safkaa. isossa pajassa on tänään lihapullia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.