IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

K.O.! Spring Wins!Lauantai 24.03.2007 20:28

takatalven ja kevään välisessä kädenväännössä on nyt lopullisesti päädytty viimeksi mainitun voittoon! takatalven rystyset on paskana, niin kovaa kevään haba väänsi takiksen rystyset pöytään.

voimalla, ja häviäjällä ei ole enää paluuta!

yritän tässä siis naurettavilla vertauksilla hehkuttaa kevään todellista tuloa. tänään on ollut niin lämmin päivä että melkein hikeä pukkasi, kun käpysteltiin idarin kanssa hissun kissun pitkin lahden, auringonpaisteen kuivattamia katuja.
se tyttö osti aamulla aamupalakseen jäätelön, mitä en voinut ymmärtää. lopputuloksena sille tuli huono olo, ja minä jouduin nuolemaan loput mansikkajädet tikun ympäriltä. olisi kannattanut kuunnella estebanosia!
ja ihan sama juttu eilen. vastalauseistani ja järkipuheestani huolimatta hölmöläisen oli ihan måstemåste päästä onnelaan diivailemaan, jota neitinen sitten myöhemmin kirosi.
ei se vaan ikinä opi.

mutta eilen niin, tosiaan... oli äksönjäksöniä. päivällä haastattelin 13-15v. kundien muodostamaa blitzkrieg -nimistä progeheavyorkesteria, ja kuuntelin bändikämpillä monttu auki pikkujäppien revitystä. oikeesti, ne oli vitun hyviä! tulette kuulemaan niistä vielä (muuallakin kuin lahtelaisen paikallislehden kämäisillä sivuilla).
haastiksen jälkeen hyppäsin bussiin ja köröttelin laitakaupungilta takaisin keskustaan. kerettiin hölmöläisen kanssa parisen tuntia haukkua toisiamme kilpaa ja vetää pitaa väärään kurkkuun, ennen ku meikä häippäsi leffaan. oli pakko mennä katsomaan uudelleen 'night at the museum', ja uskokaa tai älkää: leffa jopa PARANI toisella katselukerralla! :D vuoden komediasta ei liene kenellekään epäselvyyttä.
sitten kutsui ilta. mollyyn, divaan, onnelaan, ja nukkumaan. ihmisiä ja humalaa, paskoja läppiä ja zarasta ostettuja lappuhaalarihameita.

nyt olo on levollinen. takana makoisat päiväunet, sauna ja kevään ensimmäinen grilliateria. ja on lauantai! ei sitä taaskaan ikinä tiedä, minne ilta vie... :---)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.