IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

katinkontitKeskiviikko 18.07.2007 22:30

...ja kissa vieköön! täti perheineen lähti täksi viikoksi mökkeilemään, ja mulle lyötiin käteen sekä auton että talon avaimet.

"muista ruokkia kissaa."

...selvä.

siellä siis on ahtialassa omakotitalo tyhjillään. löytyy tramboliinia, isoa jääkaappia ja siisti kuisti jolla hengailla saunan jälkee. kiva olla hissukseen ja juoda vähän kaljaa... tai voi sitä musaa kovemmallekin laittaa mutta liian dieter ei saa olla ettei paikat mee paskaks tai katti kuole käsiin. että tervetuloa vaan seuraa pitämään!

eilen en tosin ollu talon(tai kissan, ihan miten vaan)vahtina, koska oltiin juhon kanssa meillä himassa vähän kaljottelemassa. heitettiin metripizza uuniin, pyöräytettiin dvd soittimeen ja sihautettiin koffit.
mutta tämä oli siis vasta loppuillasta, sitä ennenhän me käytiin leffassa kattomassa micheal bayn ohjaama 'transformers'. se ei ollu mikään kummonen (nukahdin loppukohtauksen aikana, ihan oikeesti nukahdin), vaikkakin hyvin tehty. paras kohta oli, kun päähenkilöt puhu nokian kännyköistä: "japanilaiset on aika ninjoja tekee puhelimia!" "hei, NOKIA on kyllä SUOMESTA, daa!". okei, nokian itsensä junailema mainosrepla, mutta kyllä se mussa sai mukavan isänmaallisen tunteen. hah.

semmosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.