IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

viiden tähden leffakeskusPerjantai 02.11.2007 01:58

lahtelaiset ovat perinteisesti kovia käymään elokuvissa. näin joskus tilaston, jonka mukaan radiomastojen katveen väki istuu mielellään pimeässä suuren valkokankaan edessä karkejaan rapisuttamassa. saman tilaston mukaan lahtelaiset ovat myös matkanneet elokuvanautinnon perässä oikorataa pitkin helsinkiin, jonka moviecenterit ovat lyöneet laudalta lahden perinteikkäät elokuvateatterit.

ainakin tähän saakka.

lahteen avataan huomenna tekniikaltaan suomen paras leffakeskus. katsojille luvataan elämys, jollaista ei muualta tästä maasta löydä. viiden tähden elokuvapuitteiden lisäksi aivan ydinkeskustaan avattavasta kuvapalatsista löytyy myös massiivinen kuntosali, 3-kerroksinen royal-yökerho, kaupungin komein texmex-rafla ja pari kahvilaa, wayne's coffee sekä way cup. olen töissä jälkimmäisessä kahvijuottolassa.

pääsin tänään muiden työntekijöiden kanssa tutustumaan elokuvakeskukseen päivän etuajassa. perusteellisen kahvikoulutuksen (johon kuului runsaasti ilmaista juotavaa ja jäätelöbaarin maistiaisia!) lisäksi oli hauska kierrellä elokuvakeskuksessa, jollaisesta on tässä kaupungissa voitu takavuosina vain nähdä märkiä unia. entisen parkkihallin paikalle on kohonnut melkoinen pytinki! alkoi heti tekemään mieli leffaan, sen verran huikeat valkokankaat on finnkino lahteen ripustanut.

- - -

duunaan kahvien kaateluiden lisäksi edelleen myös H&M:ssä ja paikallislehdessä, ja kun tähän lisätään vielä pesti jatkoaika.comin verkkotoimituksessa, tylsää ei tälle pojalle ainakaan pääse tulemaan! kiireistä huolimatta hommien laatu ei kärsi, se on varma. lupaankin myös kahvilassa iloista, mutten niin... hmm, ammattitaitoista palvelua. ainakaan näin ensalkuun: ulkoa opeteltavia eri kahvilajikkeita on yli 40! o-ouu.

no, kyllä se tästä pikkuhiljaa. kaikki vaan kahville, mars!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.