IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

Blogi

- Vanhemmat »

yksi yöPerjantai 20.01.2006 20:55

noniin hömpänpämppänät, eetunen on kierinyt 2 viikkoa tuskasta 2000 muun alokkaan kanssa mutta huomenna pääsee vihdoin ja viimein lomille.

armeija. siis ihan kamala paikka. oikeesti.

tää iski aika kovaa vasten kasvoja ekoina päivinä kun tänne tuli, ero normaaliin arkimeininkiin siviilissä oli niin murhaava. ei sitä ajatellu vielä joulukuun lopussa että tänne joutuu, kelas vaan et "menenpä armeijaan ja siinä se", mut vasta kun tänne tuli ni todella on alkanu ymmärtää arvostamaa tavallista arkea.

täällä ei saa tehdä juuri mitään ilman että kysyy luvan. siivota täytyy kolme kertaa/päivä, ja vieläpä ihan sairaalloisen tarkasti. joka asiasta huudetaan ja haukutaan vaikkei olis syytäkään, ja vessassa pitää kusta ja pestä hampaat samaan aikaan. nukkumaan mennessä sydän hakkaa kun on nii kiihdyksissä päivän natsismista... siinä oli ekoina iltoina moni poika hiljaa ja mietti sisimmässään lämmintä kotia ja äidin tekemää pullaa.

nyt meininki on jo onneks vähän hellittänyt, tupakaverit on tulleet tutuiksi ja talon tavat opittu. asiat on rutinoitunu. viiimenen viikko onki menny tosi nopeesti, eikä tota iänikuista karjumistakaa enää ota tosissaan. naureskeltii poikien kanssa ettäse on jo sellasta lepposaa taustamölinää mikä kuuluu tänne, ei jaksa stressaa :)

mutta nyt siis enää yksi yö ja kotiin. niin parasta päästä rutistamaan tyttöä ja moikata perhettä <3

kerran se vaan kirpasee, ekat pari viikkoa on kestetty. tästä edespäin luvassa on vaan riemumarssia kohti vapautta, toivon mukaan se koittaa puolen vuoden päästä :>

nyt stop. alokas ampuja (sointuu hyvin! :p) lähtee hörppää kaffea ja syömään munkkia. sode roks.

0-1 ja. (kiitos Rask!)Tiistai 03.01.2006 16:38

okeiokei.

mun PITI mennä nukkumaan aikasin, ja herätä sitte 11 kattoo kooste megajännittävästä lle 20-vuotiaiden MM-ottelusta Ruotsi-Suomi. mut sit siin kävikin niin et juho tuli kattoo meille myöhään dark wateria (joka ei ollu ees pelottava) ja sen jälkeen ei nukuttanut (ihan oikeesti se ei ollu pelottava)... joten päätin vähä siin valvoa ja pelailla, kunnes kello olikin jo vahingos tullu niin paljo et päätin kattoa sen matsin suorana lähetyksenä.

02.40 se alkoi ja 04.40 loppui.

Ruotsi paino päälle ku lähestyvä palvelusaika mutta härmäläiset taisteli mokkemolari-Raskin avulla upean voiton jatkoajalla. miettikää, Rask otti kiinni 53 vetoa. eikä päästäny maalin maalia.

tästä se on hyvä alottaa päivä... Ruotsi-voitto alla ja Matti-elokuvan ennakkonäytös illalla edessä.

pitäkee teki ihmiset hauskaa.

kunnon lomaa...Torstai 29.12.2005 16:45

päivät menee tällain: syön, urheilen (eli käyn läiskii lätiskää ja juoksemassa), ihmettelen telkkaria ja törmäilen ihmiseen. mikä on loistavaa. ja valvon aina hirmu myöhään... jonka vuoksi herään aina tyyliin 11-12 maissa, kun aurinko on jo korkeella.

on lepposa olo. ainoo vaan et uudeks vuodeks pitäis kehittää jotain actionjactionia. vaihtoehtoja kyl olis, pitää ny kelailla että mtä sitä... ja keiden kaikkien kanssa. vaiko ihan vaan kahestaan.

ps. ajoin yks ilta melkein peurakolarin. se oli iso peura. onneks ajotus oli kuitenki semmonen ettei tullu pipi. siis autoon, tuskin se pahasti ois tuulilasin läpi rojahtanu...

huh.

kahvia koneeseen eli kaffe på machinenTiistai 20.12.2005 10:12

miks moon hereillä näin aikasin? taitaa joulu jännittää.

ny tarttis tähän meidän luukkuun joulukuusen. ja lisää joulukarkkeja. sit vielä joululahjoja pitäis ostaa... ja kaikkee üüberia. ei hitsit.

tänään se tapahtuu, pääsee pelaamaan jäkkelistä taas. vime päivät on menny lenkkeillessä, nyt alkaa asiaosuus. samoin ulkojäät on myös kondiksessa, aiai sentäs.

hahaa, mikä idea!Perjantai 16.12.2005 15:34

tänään teen ratkiriemukkaan haastattelun ens keskiviikon uuteen lahteen. jutun kuva tulee olemaan vähintäänkin iloinen, jopa ratkiriemukkaan jouluinen, etten sanoisi.. :) joten kaikki kynnelle kykenevät, ensi viikolla kakkulat nokalle ja lukemaan!

seo sitte perjantai. illalla kehittelen vaikka väkisin äksöniä, ja onhan tos nyt yks kiva juttu jo viritteillä.. pääasia että hauskaa on.

ja vielä 3 erinomaista uutista:
-valtteri filppula teki viime yönä historiaa ollessaan kautta aikain ensimmäinen suomalainen kantaessaan detroit red wingsin legendaarista peliasua. pienestä peliajastaan (vain vähän päälle neljä minuuttia) huolimatta valtsun onnistui kirjauttaa heti syöttöpiste! onnea valtterille.
-kärppien tuplamestari, 23-vuotias maalimokke pekka rinne pelasi niin ikään ekan nhl-pelinsä aamuyöllä suomen aikaa, kun nashville otti kotonaan komean 5-3 voiton chicagosta. pekka ei voinut päästämilleen maaleille mitään, mutta onnistui koppaamaan hienosti 35 kiekkoa. go pekka go!
-PPK:n tähtilaituri eetu a on vihdoin paranemassa nivusvammastaan. tuulennopea laituri ja sähäkkä maalinsylkijä päässe tositoimiin lähipäivinä. vastustajat varokoot...

:)

postiin, mars!Torstai 15.12.2005 13:29

tänään on kuulkaas mursut vika päivä lähetellä sillai niinkö edullisesti joulukortteja. varmaan kandeis pistää postimerkkiä kirjekuoreen suht kiihtyvällä vauhdilla ennenku velottavat siitä sikana cääshii...

ei tää nivunen oo mitää parantunu. illalla olis jälleen mahis takoa maaleja, mut noup. ei oo menemistä...

luittehan muuten eile uuden lahden? anssi salmela? sytyttääkö kellään? ömm..

hasta la buenos.

pipiTiistai 13.12.2005 14:23

joku ei taas tajunnut venytellä kunnolla ennen jäälle menoa... kiekko liikku eilen mallikkaasti mut vasen nivunen on nyt niin kipee että huhhuh. ärsyttää. toivottavasti se palautuu täks illaks, kun olis taas tarkotus mennä pelailee.

netti paukahti eilen. kaapeli on hajalla, tällä hetkellä monitorin eteen on asiaa vaan kotonakotona ja duunissa.

ainii, tänään ilmestyy uus is veikkaaja... damn nice....

roger.

skip the daySunnuntai 11.12.2005 21:28

nukuin yhteen, hörvelsin neljän seinän sisällä ja lähdin illaksi maalle.

lenkki, sauna ja idols.

älkää sanoko mitään.

hän löytää uuden ominaisuudenLauantai 10.12.2005 19:12

vautsi. päiväkirja. kyllä tää galleria alkaa olee hei aikas ädväänced, ku kaikkee tällasta hauskaa löytyy.. voi mahoton.

dii, että tänään on sitte lauantai. eilen oli menoa mut nyt on aika hiljasta... mitäs mä nyt oon..no aamulla tiskasin ja siivoilin paikkoja...katoin heti herättyäni YLE:n tekstiteeveen sivun 235. ja söin. leipää ja suklaanamun joulukalenterista. illalla olis tarotus lenkkeillä ja ehkä painella saunaan... voi että kun on perustylsä päivä.

makuunissa on vielä se leffakampanja, ehkä haen taas vaihteeks sieltä jotain katseltavaa.
- Vanhemmat »
Yksityisyys