IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

haut mielessäTorstai 23.03.2006 21:51

lamk.fi ja sieltä multimediapuolelle sun muille härpäkkeille... voiku pääsis! täytyy yrittää.

ps.lentopusui vääksyy <3 :)

höpinääTorstai 16.03.2006 21:59

tänää käytii ajelee valokaapelia metsään. oli hieno ilma, tiasteluvyö ja sirpaleliivi painoi, ase hiersi niskaa, mut aurinko paisto kuumasti. eli tuli hiki. ja juoksin viel vapaaehtosesti kilsan pari. sen jälkee kelpas mennä suihkuun. ajoin parrankin vielä. nyt istun tääl sodes. masu murisee, taidan käydä vetää sämpylän ja kahvin.

eimul muuta. kiva ku luit.

iso poika..Maanantai 13.03.2006 21:51

..muttei vielä mies. no viestimies, mut se ei tarkota aikuista. vaik oon jo kakskyt.

nyt pääsee onnelaaki perjantaisi ilma mitää härvääkkejä.. senku astelee vaa viileenä sisää ja chill.. ahh.

ku ikää tulee lisää ni oppii arvostaa erilaisia juttuja. niinku synttärijuhlissa, oli iha kiva ku tuli lahjoja mut sitäki kivempaa oli herkut. väitän et mun äiti on yks tän maan parhaita leipureita. ja se leipoo paljon... ja olin ihan ähky. mut pakko oli syyä vaa lisää ku teki mieli :'P kiitti äiti.

ketä kiinnostaa?Keskiviikko 08.03.2006 21:22

mun viimesimmät päiväkirjamerkinnät on pääosin koskenu vaa armeijaa. ketä kiinnostaa?

ei ketään.

armeija ei oo kiinnostava asia. nytki on kulunu monta viikkoa siitä ku viimeks jotai tänne raapustin, mut mistä sitä kirjottais? mua liikuttaa kaikki mikä tapahtuu varuskunnan porttien ulkopuolella. esim...noh, kaikki tietää mitä olympialaisten lätkäfinaalissa kävi. silti, hyvä turnaus, kiitos leijonat... ja K:n kanssa kulkee, kulkee todellakin... on rankkaa olla erossa jostakusta mistä tykkää nii paljon.

sit se osuus mikä ei ketää vois vähempää kiinnostaa, eli tekstinpätkä varuskunnan porttien sisäpuoleen liittyen: armys on ollu iha båringia. no ok, päästii lehtien palstoille ku oltii epidemian kourissa, se on kuitenki ohi nyt. sit... sit varmistu et poääsen puolel vuodel, TJ (tänään jäljellä) 121. eipaha. kuinka sitä syksyllä aina kelaileekaa ku jouluun on sata yötä ja risat, et oho, koht on joulu, ja joulu tuleeki nopeesti. toivon et sama aikabuustiefekti tapahtuu intissäki -pääsis koht viduraa täältä.

ps. kevät, sulle haaste! uskallatko tulla alle kk päästä? tuu vaan. talvi on äässistä. tuu ihmees, kaivan nappikset esille ja haravoin vaik. ha :)

shit is överTorstai 16.02.2006 21:44

siis daa hei!

oli ihan kauhee metsäreissu.

PYLLYSTÄ!

ensinnäki lähettii liikkeelle yöllä. eka hiiheltii ku jotku wannabe-juhamiedot eksyen matkalla ainaki x-kertaa, matkaa about 6 kilsaa. sit pistettii teltta pystyy ja tulet kaminaan, jaettii kipinävuorot ja alettii koisii. kello oli tuolloin 04.30. herätys tuli 07.00. teltta kasaan, aamupala väärään kurkkuun ja suksille. tehtävärastien kautta takasin kasarmille sen 6 kilsaa, väsytti ihan sikana. ja kylmäkin oli.

tätä kirjoittaessa on kuitenkin mukava ja lämmin olo... kuuma suihku ja soden munkit on tehny tehtävänsä. aaaaah... :)

huomenna lomille! buenos nachos! soppaa ja meininkiä!

olipa tilitys.

weckan 6 BÖRJARRRMaanantai 13.02.2006 21:55

viikonloppuna oli hyvä meno. rentoo, polentoo, meitsi vaa tsillas parin väh. kiitettävän böönan kans ja sit ajeltii ja ja vierailtii ja leffaa tsiigailtii... tää oli siis la. pe fiilis oli toinen ku ihmettelin mannisen hyytymistä yhdistetyssä, mut su oliki lauantai kaltane: laatuaikaa. kuinkaha paljo sitä tuli taas syötyä? mut toisaalt lätkää pelasin ainaki liia vähä. ei ollu tarpeeks ukkoo kentäl. onneks ruskeaverikkö oli kuitenkin maisemissa 24/7 ja sitä sai pusia, aiaiai :)

nyt on jo ma. ihan perustylsää ja harmaata, niinkö maanantait yleensä. kysykää vaikka karviselta.

tää viikko käsittää ammuskelua ja parin päivän metsäsäätöä. kaivetaa kuulemma potero. vau?

ihan salee pe koittaa ennenku huomaankaan ja sit pojat rox! late tulee meille. late-serkku! tervetuloa vaan. on sitä jo odotettukin.

vaikea palaMaanantai 06.02.2006 18:04

ää...mitää tämmösiä... mut toisaalta. koska kuitenkin sain haasteen eminenteltä, niin onhan se otettava vastaan. siispä...

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

ookoo.
nyt pitää miettiä.
noh:

1.en käytä voita leivällä
2.juoksen kelistä riippumatta viikoittain ko. 3kertaa 8km lenkin
3.kuunnellessani musiikkia kaupungilla kulkiessani kuvittelen kaiken näkemäni olevan musavideota
4.toisinaan hieron tiedostamatta silmiäni ennen nukahtamista
5.yritän painaa mieleeni jokaisen näkemäni ikimuistoisen tilanteen jääkiekossa ja jalkapallossa

vaikea sanoa ovatko nuo nyt sitten mitään... omituisia juttuja. hm.

täten haastan seuraavat murmelit:

Blandis
_Fleur
[maikkuli]
taru-
Dust

letkeetäMaanantai 06.02.2006 17:40

la ilta, su, ma.

hyviä päiviä. tosi hyviä.

näistä päivistä on saanu virtaa, kyllä jaksaa heilua rynkky niskassa ne neljä päivää ennen valalomaa.

kiitos vili, inna, emmi, isi, äiti ja katja <3.
kiitos telkka, mäkki, xbox, oma sänky & suklaa.

kyllä siviili on aina siviili :)

4 viikkoa täyteen, aa miksei :>Torstai 02.02.2006 21:24

pari yötä enää ja inttiä takana neljä viikkoa. onko aika kulunut täällä nopeesti vai hitaasti? vaikea sanoa. jos ajattelee sitä hetkeä kun lampsi tänne siviilit niskassa ja kaikki oli alussa, tuntuu että siitä on ikuisuus. toisaalta neljään viikkoon on mahtunut aika paljon äksöniä, joten ehkä loppupelissä viisarit onkin naksutelleet semiripeästi eteenpäin.

viikon päästä perjantaina on sotilasvala. juhlallinen tilaisuus, jonne isojen armeijaherrojen lisäks saapuu myös alokkaiden sukulaisia ilmainen hernekeitto taka-ajatuksenaan. ömm, toivotaan ettei oo paljoa pakkasta, siinä voi tulla vilu kun stondailee asennossa.

ja jos joku ei sitä vielä tiedä, juoksin koko 1.viestikomppanian parhaan tuloksen cooperissa ja sain tänään vihdoin ja viimein siitä tunnustuksena kultaisen juoksumerkin+yhen vapaavalintaisen lomapäivän. leso-minä. tämmönen "ansioiden" levittely on kyllä rumaa. mutta hei, oon vaan tyytyväinen! ;D

tuhma army-influenssa alias yskänuhapöpö leviää kasarmista toiseen ku natsit 40-luvun euroopassa. meidänkin tuvasta 'bout 80% on kipeenä. itsekin oon vaa lepäilly parit viime päivät, ja huominenkin matelee sisätiloissa. ulos ei oo menemistä, ei ainakaan mikäli haluun varmistua et oon la terve miäs kun lomat alkaa.

mutta joo. ei tässä ihmeempiä...tukka on kasvanu ärsyttävään murrosvaiheeseen, se on nyt ylipitkä siili ja alimittanen ruma kasaritukka samaan aikaan. ei kuulosta hyvältä ei...eikä näytäkään siltä :)

hau.

yksi yöPerjantai 20.01.2006 20:55

noniin hömpänpämppänät, eetunen on kierinyt 2 viikkoa tuskasta 2000 muun alokkaan kanssa mutta huomenna pääsee vihdoin ja viimein lomille.

armeija. siis ihan kamala paikka. oikeesti.

tää iski aika kovaa vasten kasvoja ekoina päivinä kun tänne tuli, ero normaaliin arkimeininkiin siviilissä oli niin murhaava. ei sitä ajatellu vielä joulukuun lopussa että tänne joutuu, kelas vaan et "menenpä armeijaan ja siinä se", mut vasta kun tänne tuli ni todella on alkanu ymmärtää arvostamaa tavallista arkea.

täällä ei saa tehdä juuri mitään ilman että kysyy luvan. siivota täytyy kolme kertaa/päivä, ja vieläpä ihan sairaalloisen tarkasti. joka asiasta huudetaan ja haukutaan vaikkei olis syytäkään, ja vessassa pitää kusta ja pestä hampaat samaan aikaan. nukkumaan mennessä sydän hakkaa kun on nii kiihdyksissä päivän natsismista... siinä oli ekoina iltoina moni poika hiljaa ja mietti sisimmässään lämmintä kotia ja äidin tekemää pullaa.

nyt meininki on jo onneks vähän hellittänyt, tupakaverit on tulleet tutuiksi ja talon tavat opittu. asiat on rutinoitunu. viiimenen viikko onki menny tosi nopeesti, eikä tota iänikuista karjumistakaa enää ota tosissaan. naureskeltii poikien kanssa ettäse on jo sellasta lepposaa taustamölinää mikä kuuluu tänne, ei jaksa stressaa :)

mutta nyt siis enää yksi yö ja kotiin. niin parasta päästä rutistamaan tyttöä ja moikata perhettä <3

kerran se vaan kirpasee, ekat pari viikkoa on kestetty. tästä edespäin luvassa on vaan riemumarssia kohti vapautta, toivon mukaan se koittaa puolen vuoden päästä :>

nyt stop. alokas ampuja (sointuu hyvin! :p) lähtee hörppää kaffea ja syömään munkkia. sode roks.
Yksityisyys