IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

kiva lauantaiSunnuntai 23.04.2006 01:47

aurinkoinen kevätpäivä helsingissä, pikkuveljen kaa diivailemas kampin ostarilla. viilee svengi ja tavaraa mukaan...nappikset ja pari paitaa.

illalla hpk voittaa suomen mestaruuden. ja sitten pitikin jo testaa nappikset.

hyvät on. ykskin veto meni kierteellä niin nätisti alanurkkaan tolppaa nuollen, että...

: )

huomenna kotio!Keskiviikko 19.04.2006 21:55

kuin hyvä säkä voi olla jos komppania joutuu valmiuteen (lue: viikonlopuks kiinni) just PÄÄSIÄISEKS!? ois meinaan ollu neljän päivän loma. mut ei ollu. ku oli valmius.

oli kauheeta. ja asiaa ei helpottanu se et sisko oli samaan aikaan italiassa lomailee, ja lähetteli mulle metsään piristäviä tekstareita tyyliin "tääl on +24c ja colosseum on tosi vau!!".

....shit.

mut nyt parin viikon piina alkaa olla ohi. huomenna pääsen vihdoin ja viimein himaan. ja katjan luo. <3

ps. TJ79. eipaha.

täältä se kaikki alkoi.Maanantai 03.04.2006 12:45

galleriasta. joskus kelasin et tää on hölmöjen hommaa, "girkkaaminen", niinku kuuluu sanoa.. mut sitte kävikin nii et mielenkiinnosta kokeilin tätä ja tajusin et hei, täähän on muilleki ku vaa amiksille :D mukavia ihmisiä täynnä. tosi mukavia.

varsinkin yks katja-tyttö oli aika mukava. itseasias mukavin. on edelleen. ja tulee olemaan. hänestä tykkään niin... eniten.

<3.

joten suosittelen tätä irc-galleriaa, tää on jees. ei muuta. mo.

haut mielessäTorstai 23.03.2006 21:51

lamk.fi ja sieltä multimediapuolelle sun muille härpäkkeille... voiku pääsis! täytyy yrittää.

ps.lentopusui vääksyy <3 :)

höpinääTorstai 16.03.2006 21:59

tänää käytii ajelee valokaapelia metsään. oli hieno ilma, tiasteluvyö ja sirpaleliivi painoi, ase hiersi niskaa, mut aurinko paisto kuumasti. eli tuli hiki. ja juoksin viel vapaaehtosesti kilsan pari. sen jälkee kelpas mennä suihkuun. ajoin parrankin vielä. nyt istun tääl sodes. masu murisee, taidan käydä vetää sämpylän ja kahvin.

eimul muuta. kiva ku luit.

iso poika..Maanantai 13.03.2006 21:51

..muttei vielä mies. no viestimies, mut se ei tarkota aikuista. vaik oon jo kakskyt.

nyt pääsee onnelaaki perjantaisi ilma mitää härvääkkejä.. senku astelee vaa viileenä sisää ja chill.. ahh.

ku ikää tulee lisää ni oppii arvostaa erilaisia juttuja. niinku synttärijuhlissa, oli iha kiva ku tuli lahjoja mut sitäki kivempaa oli herkut. väitän et mun äiti on yks tän maan parhaita leipureita. ja se leipoo paljon... ja olin ihan ähky. mut pakko oli syyä vaa lisää ku teki mieli :'P kiitti äiti.

ketä kiinnostaa?Keskiviikko 08.03.2006 21:22

mun viimesimmät päiväkirjamerkinnät on pääosin koskenu vaa armeijaa. ketä kiinnostaa?

ei ketään.

armeija ei oo kiinnostava asia. nytki on kulunu monta viikkoa siitä ku viimeks jotai tänne raapustin, mut mistä sitä kirjottais? mua liikuttaa kaikki mikä tapahtuu varuskunnan porttien ulkopuolella. esim...noh, kaikki tietää mitä olympialaisten lätkäfinaalissa kävi. silti, hyvä turnaus, kiitos leijonat... ja K:n kanssa kulkee, kulkee todellakin... on rankkaa olla erossa jostakusta mistä tykkää nii paljon.

sit se osuus mikä ei ketää vois vähempää kiinnostaa, eli tekstinpätkä varuskunnan porttien sisäpuoleen liittyen: armys on ollu iha båringia. no ok, päästii lehtien palstoille ku oltii epidemian kourissa, se on kuitenki ohi nyt. sit... sit varmistu et poääsen puolel vuodel, TJ (tänään jäljellä) 121. eipaha. kuinka sitä syksyllä aina kelaileekaa ku jouluun on sata yötä ja risat, et oho, koht on joulu, ja joulu tuleeki nopeesti. toivon et sama aikabuustiefekti tapahtuu intissäki -pääsis koht viduraa täältä.

ps. kevät, sulle haaste! uskallatko tulla alle kk päästä? tuu vaan. talvi on äässistä. tuu ihmees, kaivan nappikset esille ja haravoin vaik. ha :)

shit is överTorstai 16.02.2006 21:44

siis daa hei!

oli ihan kauhee metsäreissu.

PYLLYSTÄ!

ensinnäki lähettii liikkeelle yöllä. eka hiiheltii ku jotku wannabe-juhamiedot eksyen matkalla ainaki x-kertaa, matkaa about 6 kilsaa. sit pistettii teltta pystyy ja tulet kaminaan, jaettii kipinävuorot ja alettii koisii. kello oli tuolloin 04.30. herätys tuli 07.00. teltta kasaan, aamupala väärään kurkkuun ja suksille. tehtävärastien kautta takasin kasarmille sen 6 kilsaa, väsytti ihan sikana. ja kylmäkin oli.

tätä kirjoittaessa on kuitenkin mukava ja lämmin olo... kuuma suihku ja soden munkit on tehny tehtävänsä. aaaaah... :)

huomenna lomille! buenos nachos! soppaa ja meininkiä!

olipa tilitys.

weckan 6 BÖRJARRRMaanantai 13.02.2006 21:55

viikonloppuna oli hyvä meno. rentoo, polentoo, meitsi vaa tsillas parin väh. kiitettävän böönan kans ja sit ajeltii ja ja vierailtii ja leffaa tsiigailtii... tää oli siis la. pe fiilis oli toinen ku ihmettelin mannisen hyytymistä yhdistetyssä, mut su oliki lauantai kaltane: laatuaikaa. kuinkaha paljo sitä tuli taas syötyä? mut toisaalt lätkää pelasin ainaki liia vähä. ei ollu tarpeeks ukkoo kentäl. onneks ruskeaverikkö oli kuitenkin maisemissa 24/7 ja sitä sai pusia, aiaiai :)

nyt on jo ma. ihan perustylsää ja harmaata, niinkö maanantait yleensä. kysykää vaikka karviselta.

tää viikko käsittää ammuskelua ja parin päivän metsäsäätöä. kaivetaa kuulemma potero. vau?

ihan salee pe koittaa ennenku huomaankaan ja sit pojat rox! late tulee meille. late-serkku! tervetuloa vaan. on sitä jo odotettukin.

vaikea palaMaanantai 06.02.2006 18:04

ää...mitää tämmösiä... mut toisaalta. koska kuitenkin sain haasteen eminenteltä, niin onhan se otettava vastaan. siispä...

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

ookoo.
nyt pitää miettiä.
noh:

1.en käytä voita leivällä
2.juoksen kelistä riippumatta viikoittain ko. 3kertaa 8km lenkin
3.kuunnellessani musiikkia kaupungilla kulkiessani kuvittelen kaiken näkemäni olevan musavideota
4.toisinaan hieron tiedostamatta silmiäni ennen nukahtamista
5.yritän painaa mieleeni jokaisen näkemäni ikimuistoisen tilanteen jääkiekossa ja jalkapallossa

vaikea sanoa ovatko nuo nyt sitten mitään... omituisia juttuja. hm.

täten haastan seuraavat murmelit:

Blandis
_Fleur
[maikkuli]
taru-
Dust
Yksityisyys