IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

???Tiistai 15.01.2008 12:01

Kakka on pyllyn hedelmä

Krapula päiväkirja osa 1Tiistai 15.01.2008 11:06

Krapulan aste: liian voimakas

sattuu joka paikkaan, oksettaa, huimaa, ahistaa, pelottaa ja ulosteen kiinteyskin on verrattavissa valion gefilus piimään. tässä yritän imeä kaikenmaailman vitamiineja ja muita viinanjuonnin yhteydessä menetettyjä perus aineita, syöminenkin olisi mukavaa ilman krapulan aiheuttamaa hammas kipua jonka johdosta ainut ei kivulias ruokalaji vaihtoehto on ihanaakin ihanampi pillillä imeskeltävä kasvissose keitto joka tunnetusti on suurta herkkuani.
pystyasennosta ei toivoakaan tasapainon pettäessä saman tien kun nousee jaloilleen, joten joudun käyttämään vaihtoehtoista matkustus muotoa(konttaamista,ryömimistä)siirtyessäni paikasta toiseen
Kuolemanhönkäys joka suustani huokuu on sanoinkuvaamaton ja sen lisäksi naapurin kissa on käynyt kuseksimassa pitkin suutani.

liimataan nyt vielä syypään kuva tähän samaan syssyyn

Ja taas..Sunnuntai 09.12.2007 06:39

Siin on vittu suomen "hevi-idolit" saatana samassa kuvassa Max_81

???Sunnuntai 09.12.2007 06:33

Onks kukaan koskaan miettiny milt tuntuis olla simpukka?

Mitä vittua?Sunnuntai 09.12.2007 04:07

Kuinka kukaan itseään mieheksi kutsuva olento (joka ei ole homo) voi kuluttaa kokonaisen alkuyön katsomalla vain sex and the city(sinkkuelämää) sarjaa.. no minä tietysti ja kertaakaan en edes kysynyt itseltäni että MITÄ VITTUA mä teen, ja säälittävää mutta totta nauroin myös joillekkin sarjassa esitetyille kyseenalaisille ja keskinkertaisille feministisille "hauskoille"letkautuksille jotka yrittävät luodatietynlaista"miehet on tunteettomia sikoja jotka röhkii paskassa ja aiheuttavat naisille pelkkää pahaa,"kuvaa ja senkin jälkeen kun tajusin naurahtelevani itselleni en lopettanut katsomista vaan jatkoin ja jatkoin. Mitä tapahtuu uskottavuudelle kun näin käy.. no ei mitää kun se on jo mennyt ajat sitten vastaavanlaisten tapahtumien myötä..

sit kun jaksan ni bb tilitys tulee tänne kans :D
- Vanhemmat »