IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri

Atsich! Atsich! Atsich!Keskiviikko 10.09.2008 23:02

"Ensimmäinen hyvää, toinen pahaa, kolmas rahaa..."

Musta tulee tätä menoa rikas! Nenä vuotaa kun hana ja kaverit ei tunne mua äänestä puhelimessa... Olen juonut 1000 (kyllä, olen lukenut käyttöohjeen) kuppia Finrexiä (ja tämä ei ole mainos, koska käyttökokemus ei ole ollut järin kaksinen) ja suussa maistuu vaan se. Mynthonit avaavat tilapäisesti hengitysteitä, niin että kun on ottanut Ibumaxia (apteekin täti sanoi sen laskevan tulehduspaikkojen turvotusta ja lievittävän kipua), juo kupin Finrexiä ja laittaa sen jälkeen suuhun Mynthonin, niin olo on hetken lähes normaali.

Nenäliinoja menee paljon.

Olen nyt ollut kaksi päivää poissa, joten huomenna tahtoisin jo mennä taas kouluun. Jos ajatus ei aamulla tunnu liian mahdottomalta, teen sen myös. Huomenna olisi bileet. Jos en mene kouluun, en kyllä kehtaa lähteä baariinkaan. Vaikka rauhallisestihan sielläkin pitäisi ottaa, sillä perjantaina on jaksettava olla skarppina englannin lähtötasotestissä...

Tänään aloittelin lukemaan kasvatuspsykologian opusta. Tiiliskivi, mutta kaipa tuosta voi selvitä. Mielenkiintoista asiaa, mutta jotenkin ajatus vaan ei meinaa nyt pysyä kasassa... :S Johtunee tästä taudista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.