IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

jotainSunnuntai 07.05.2006 04:18

Pari vuotta sitte olin 13 (?) ja istuttiin jossai koulun pihal kavereiden kaa ja dissattii PISSIKSIÄ. sillonhan niit bongas joka puskasta. dissattii muttei valitettu. jos ny kelataan nii tavallaan sehän oli sellasta silmäruokamuotia jätkille , varsinki kesäsi.
Ihan offtopic juttu, et meitsi piti joskus seiskalla pissiksistä esitelmän koulusta ja oli aika valaseva kokemus.
Niin juttu jatkuu taas. Niin. Nyt syksyllä alotin sit taas skolessa uuden luokan ja heti ekalla kuukaudella puski silmää se, että muijilla rupes tulee sellasta goottityyliä. peikkotukkia,sukkahousui,hakaneulalaukkutsyydemei ja kaikkee sellasta. Sillo jo todettiin, että mistään seksikkäästä ilmiöstä PISSISMIIN verrattun ei tosissaan oo kyse. tai siis. jotku jätkät väittää et nää "goottimuijat" on kuumii mut paskat. vittu suurinosa aivan kamalaa katottaa, toki on TOSI positiivisia poikkeuksii mut haluun ny painottaa sanaa _poikkeuksia_ . Sitte niit vaa rupes lisääntyy ja rupes vituttaa koko touhu. aivan perätöntä, lähes päätöntä.
tossa oli tavallaan ite story, mut se miks tätä ny täs kirjotan on se et haluun vaa kertoo miks nää "gootit" on niin vituttavia. syitä on vitusti. en itekkää muista niit mitä oon niistä keksiny. mut tälläsii pääjuttui
nykyään taitaa olla muodissa tällänen angstaaminen. liittyy vahvasti murrosikään ja toki myös pissismiin, mutta erityisesti tää näyttää kotiutuvan ku home seinään, tähän kyseessä olevaan "gootismiin". Se on niin mukavaa tunkee galleriaan kuvia ja jtn helvetin angstitekstejä ku elämä on perseestä ja kukaa ei rakasta. siis vittu ampuis ittensä! mikä näit vaivaa?! ei kenekää elämä oo perseestä jos osaa ettii ne oikeet asiat ja koota siitä se lanka itelleen! ASENNETTA URVOT!
nexti piirre on mun lemppari. joskus bamlasin yhen tälläsen harakkatukan kaa ja heitin vaa et miks pitää olla noin ruman näkönen et bakteeritki kiertää kaukaa nii se vaa heitti et " varmaan haluun olla joku massa ja näyttää samalta ku pissis. kaikki pissikset q näyttää ihan samalta." Se on totta, että pissismin tyyli on samantyylinen , mut meitsi ei välitä. No mut tässä hauskin/vituttavin asia on se että ne gootit niitä vitun massoja on ! SIIS HELVETTI KATTOKAA PEILIIN! VITTU KAIKKI SAMAA PASKANVÄRISTÄ SAKKIA NIIDE HELVETI HAKANEULOJEN KAA! SIIS VITTU VÄHÄ RAJAA!
Seuraava vitun piirre on se et kaikki nää tykittää jtn vitun lovexia! just tossa yks kaveri heitti et yhessä homossa on enemmän miehisyyttä ku koko lovexin bändissä! sellanen vitun teinipyllerö bändi joka vittu vaa heiluu laval ja nää "gootit" vittu niin fiilareissaan et repii pelihousut jois muutenki jtn vitun reikiä valmiiks ja hakaneuloi !
Sitte ihme juttu on myös se, että vitun angstiteini wnb gootit istuu jossain lattialla aina! eiks ne tajuu kuinka vitun tyhmält se näyttää istuu jossai lattialla?! eilenki junas nää yhet sittas keskel aulaa vaik ois penkeilki tilaa???????????? siin kulki varmaa sata ihmist jotka hyppi niiden yli ?!
Viimenen juttu minkä tähän nyt muistan kirjottaa on tää näiden joidenki omaava juttu että ne on tru goottei ku pukeutuu niin. Siis arvostan niit gootismin edustajia joilla on AATE. suojelee esim luontoa, eläimiä tai muuten vaa edistää yhteiskuntaa. mut se et nää vitun 13-vuotiaat rasvakasat niiden reikäsis vaatteissaan luulee parantavansa maailmaa olemal vaa niis kletjuis on niin vitun ärsyttävää ?! VITTU HOMMATKAA AIVOT PENSKAT! Sama ku ruvettais kulkee jossain poliisin virka-asus ilman että ees kuuluttais koko organisaation mukaan. HEI VITTU VÄHÄN HALOO JA JÄRKI KÄTEEN. ÄLKÄÄ RUMENTAKO ENÄÄ MAAILMAA!

Näit syit riittäs niin helvetisti lisää mutten jaksa kirjottaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.