IRC-Galleria

ElDiablo`

ElDiablo`

Festarikesä alkanee Steelfesteiltä!

HulluaTiistai 26.05.2009 17:11

Opin itsestäni jotain vanhaa uudestaan. Lisäksi olen ajatellut muutaman asian oikeastaan ylösalaisin.

Hullua
Tänään ilmestyneen Miasman 1000 sanaa palstalla siis minun ottamia keikkakuvia. Menossa mukana Encohian Crescent, Battlelore, Gorgoroth, Turisas, Dauntless, Omnium Gatherum ja Blind Guardian.

Käykääpä hakemassa lehtipisteeltä pala historiaa! :D
Koska äänestyksessä tuli tyhjä arpa, niin nyt tuo paljon puhuttu video on nähtävillä Internetissä ainakin seuraavasti:
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=06XkNA5rqWQ
Vimeo: http://www.vimeo.com/4074254

JulkkisKeskiviikko 08.04.2009 20:44

Profane Omenin rundilta kiertuerapsaa by S-Zone: http://www.yhteishyva.fi/szone/musa/fi_FI/janiksena_profane_omenin_matkassa/

Minäkin siellä mukana hääräsin, ainakin kuvien ja tekstin mukaan :D

tvMaanantai 06.04.2009 04:15

Ei se taas putkeen mennyt... Monkey business. \o
Eli eipä video saanut tarpeeksi ääniä äänestyksessä. Kai se on sitten juutuubiin tökättävä ellei sitten joku muu taho halua sitä telkusta ulos syöttää.
Aattelin etten tätä enää käyttäisi, mutta käytetäänpä ny kun tätä kumminkin jengi tuntuu sillointällöin lukevan :D

Elikkäs tein Profane Omenille musavideon tuossa jonkin aikaa sitten, mutta sitä ei ole vielä näytetty missään. Nyt siihen on mahdollisuus, sillä video on YLE:n Musiikki TV:n äänestyksessä, eli käykäähän äänestämässä niin saadaan video kansalle ensi sunnuntaina!

http://pop.yle.fi/musiikki-tv/2009-01-08/musiikki-tv-videoaanestys

Kiitos!

PäiväkirjaaaaarghKeskiviikko 04.02.2009 04:53

Eli jos jotain kiinnostaa lukea hengentuotoksia ja/tai kuulumisia, niin suosittelen tsekkaamaan oman saittin blog osion, eli tuonne: www.metalscope.net

Sitä korkeintaan päivittelen ja todnäk. tänne ei juuri mitään tule laitettua. Tai korkeintaan. "Tapahtupa hassu juttu, mut lue siitä mun saitilta" haha :D

Dimebag Beyond Forever @ NosturiTorstai 15.01.2009 18:39

Noniin, eli joulukuun alkupuolella "dimebändi" Dimebag Beyond Forever tributoi pari tuntia Panteraa Nosturissa. Kuvattiin keikka muutamalla kameralla ja nyt ensimmäinen vedos, Domination, nähtävissä Youtubessa:
http://www.youtube.com/watch?v=LfHZPo4yhY0
Ja muistakaahan kattoa high qualitynä.

Lisää tulossa jossain vaiheessa...

...Tiistai 12.08.2008 03:44

Väsyttää.

Uusi vuosi ja uudet kujeetTiistai 22.01.2008 08:40

Kun katsoo aikaa taaksepäin viime vuosi oli erittäin kaksijakoinen, fiilikset meni maasta taivaisiin ja kaikkialla tuli pyörittyä kuin myös paikallaan löhöttyä. Ajohommien kautta tuli käytyä seuraavissa maissakin: Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Tsekki, Slovakia, Unkari, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Hollanti, Virto, Latvia, Liettua ja Venäjä. Osa oli vain läpikulkumaita, osassa oltiin pidempäänkin. Saksa vei voiton ajallisesti.

Tämä vuosi ei ole vielä oikein selvillä. Toivottavasti pääsee Eurooppaan kiertelemään taas, yksi reissu on jo vähän puheissa, mutta toteutuessaan se on vasta loppukesän / alkusyksyn juttuja. No Wackeniin lähden ajohommiin jälleen. Tsekatkaa NKM Enterprises. Mutta vuosi sitten olin käynyt jo Skandinavian läpi. Suas nährä.

Toki Suomea reissataan kevään mittaan pitkin ja poikin, mutta niistä sitten listaa IHKU-boksiin kun aika lähenee. Kuviakin voisi jossain välissä säätää, niitäkin on luvattoman paljon rästissä.