IRC-Galleria

ElDiablo`

ElDiablo`

Festarikesä alkanee Steelfesteiltä!

Uusittu sivustoaMaanantai 28.03.2011 19:47

Heivasin "joskus" päivittyvät uutiset arkistoonsa ja pistin sivuston etusivulle härpäkkeen jonne pistän random kuvia aina kun siltä tuntuu. Enemmän tahi vähemmän tuoreita

Tsekitout: http://www.metalscope.net

IkäkriisiKeskiviikko 16.03.2011 01:07

Tai sitten ei. Viime viikonloppuna pyörähti matkamittari jälleen kerran ympäri merkiksi kokonaisesta vuodesta maapallolla. Eipä siinä mitiä, numeroitahan ne vain ovat.

Itseasiassa välillä tuntuu pelottavan nuorelta, nimittäin sitä on jälleen koulussa ja kun auto on pajalla niin on pitänyt kirmata julkisilla ympäri pk-seutua ja vielä luurit korvilla, sitä on lähes se 15v kolli siinä kun vanhaa Metallicaa luukuttaa kovaa ja painaa menemään Sipoon metsien sijaan keskustojen betoniviidakossa ja karhujen ja susien sijaan väistelee pulsuja ja kerjääjiä.

Vuoden päästä sitten pyörähtää se isompi ratas noissa numeroissa. Katotaan vieläkö pöristään samalla lailla, todennäköisesti :D

KuvauskeikkaaTorstai 10.03.2011 20:44

Tänään oli kuvauskeikka erääseen lehteen, lauantaina bändikuvauskeikka, sunnuntaina kaverin kuvausta. Mistäsä keksis huomiselle kuvausta, niin ei tulis liikaa vapaa-aikaa?

SEARCH BARKeskiviikko 09.03.2011 19:27

Space Barin sukulainen, eli viimeinkin säädin jonkinlaista ETSIN toimintoa kuntoon oman kotisivun bändigalleriaan. Noh, se on helvetin ruma Googlen Search kenttä, mutta jotain sentään :D

Ihmettelemään ja etsiskelemään pääsee täältä:
http://www.metalscope.net/gallery/

VenäjäMaanantai 07.03.2011 23:07

Noniin, olinpas ahkera, kirjoitelma Venäjän reissusta löytyy nyt Imperiumin blogista:

http://aveimperiumi.blogspot.com/2011/03/kohti-itaa-druidien-kera.html

YlitöitäMaanantai 07.03.2011 20:26

Tänään meni koulussa pitkään, nimittäin ihan lukujärjestyksenkin mukaan oltiin paikalla Viiteen asti. Harvinaista. No myönnettäköön, että se alkoi vasta klo 12, mutta silti.

Ainiin, täytyisi kirjoittaa raportti viimeisimmästä venäjän reissusta, vähän venähtänyt sekin projekti.

Toisella puolella mediaaPerjantai 04.03.2011 20:45

Jouduin eilen antamaan kesken koulupäivän tunnin haastattelun Kouvolan Sanomille koskien näitä ajo ja kuvaushommia. Saas nähdä kuinka paljon stooria itse juttuun päätyy :D

Sunnuntain lehdessä pitäisi olla.

Chroma Key päiväMaanantai 21.02.2011 23:39

Chroma Key, sopii hyvin synkkään iltaan. Yllättävän leppoisaa musiikkia ollakseen niinkin synkkää. Tästä sitten kohti Antimatteria.

Nosturi, jälleen kerranSunnuntai 16.01.2011 05:02

Tänään sitä oltiin taas, duunissa Nosturilla. Eli kuljetusmoguli esitti Kiuas, Rytmihäiriö ja Amoral. Tällä erää oltiin hyvällä asialla, nimittäin Mailasalon Laurin muistokonsertissa. Siinä vasta hieno mies, ottaisin hatun pois jos sellaista käyttäisin.

Väkeä oli todella paljon, suosio yllätti ainakin allekirjoittaneen. Kuvia tuli räpsittyä kaikista bändeistä, lisäksi Kiuas kuvattiin parilla kameralla kokonaan. Arille iso käsi alun kuvauksesta, kun minä räpsin kuvia.

Aamulla sitten kuljetusmoguli ja pojat ahkerana roudaamassa kamat pois Nosturilta.

Amorphis / EnsiferumTiistai 21.12.2010 04:11

Taas meni viikonloppu tien päällä. Tällä erää Ensiferumin kanssa, paikkoina itseasiassa DimeRundilla juuri läpikäydyt Kuopio, Seinäjoki ja Oulu. Hauska reissu, vaikka Oulu-Helsinki väliin sai taas tuntia toisen perään kulumaan. Seinäjoella ja Oulussa oli pääesiintyjänä Amorhpis jonka kolmen ekan levyn biiseistä koostuva setti oli kyllä melkoista hittikimaraa!

Ja tokihan kuvia löytyy:

Kuopio: http://www.metalscope.net/gallery/index.php?view=bands&event_id=669

Seinäjoki: http://www.metalscope.net/gallery/index.php?view=bands&event_id=670

Oulu: http://www.metalscope.net/gallery/index.php?view=bands&event_id=671