IRC-Galleria

ElDiablo`

ElDiablo`

Festarikesä alkanee Steelfesteiltä!

Kilsakorvauksia?Maanantai 28.05.2007 17:02

Huh huh melkoinen kuukauden ajanjakso takana. Huhtikuun loppupuolella lähdin Battleloren kiertueelle ajamaan bussia. Keikkoja oli yhteensä 15, joista suurin osa Saksassa, mutta käytiin myös Tsekeissä, Unkarissa, Sveitsissä ja Hollannissa. Lisäksi tuli sukkuloitua sellaisten maiden läpi kuin Slovakia, Itävalta ja Ranska. Helvetin hauska reissu, siitä tulossa turinointia, videointia ja kuvalointia?!

Noh, reissu kesti sen kolme viikkoa ja seuraavana päivän kotiinpaluusta olikin vuorossa pieni Ensiferumin Suomenkiertue, onneksi eka keikka oli sentään Helsingissä, mutta sitten lähdettiin Tampereelle ja Kuopioon. Tosin itse porhalsin suoraan Kuopiosta Helsingin Night Life Rockiin jossa oli Extreme Finland Festival.

Mutta onneksi seuraavaan alkuviikon sai rauhoittua ja perjantaina aamuna vasta tien päälle taas, tällä kertaa Heavy Metal Perseen kanssa Ouluun ja Kajaaniin. Ja Kajaanista taas suoraan Helsingin Nosturiin katsomaan Venomia ja Enochian Crescentiä.

Että sellasta. Kesää odotellessa.

JyväskyläPerjantai 30.03.2007 15:39

Noniin, tulihan sieltä sitten lähtö kohti Jyväskylää tänään Profane Omenin kanssa. Joten Lutakkoon käypi tie!

RauhallistaTiistai 27.03.2007 07:05

Taas tulossa melko tapahtumaköyhä viikko. Taino viikonlopulle on vähän vääntöä ja kääntöä ja viimeistään lauantaina on video/still kuvasäätöä. Mutta tyyntä ennen myrskyä sano! Kuukauden päästä pärähtää.

VittuLauantai 24.03.2007 17:20

.

Katti kattimusKeskiviikko 21.03.2007 22:31

Tuli ylläri, eli kipeä kissa hoitoon pariksi yöksi. Tai lähinnä pitää kattoa että se syö ja juo ja jos ei niin syöttää ja juottaa. Huh, taidetaan olla aika haavoilla tämän rupeaman jälkeen.

Unta palliinMaanantai 19.03.2007 20:42

Tulipahan nukuttua, varmaan jotain 13 tuntia tuli kuorsattua. Ihan hyvin sai viilattua väsymystä pois. Tällä viikolla ei pitäisi olla mitään ihmeellimpää reissausta. Mutta pari kuvaussessiota on, which is nice.

VklMaanantai 19.03.2007 02:32

Lepra oli taas kerran vallan sekava reissu, mutta niinhän sen kuuluukin olla. Sauna oli kuumana aamuun asti, harmi vain että se grillailu jäi välistä. Paluumatkalla oli jo kiire, jannut ulos autosta ja miltei samantien uuteen paikkaan, eli pikavisiitti Tampereelle toteutuikin ja yötä myöten takaisin kotiin.

Menoa riittää, no nyt alkavalla viikolla ei (vielä) ole juuri mitään ihmeellistä. Voisi nukkuakin jossain välissä.

Taas mennäänPerjantai 16.03.2007 14:30

Hyvä kun hädin tuskin selvinnyt Kuopion reissulta, joka muuten kesti noin 24 tuntia omalta osalta, on vuorossa jälleen uusi Lappeenrantaan käypi tie tänään. Onneksi siellä on yöpaikka, niin pääsee kikkailemaan itsekin, hah :D

Lauantaina on vielä Tampere optio, mutta vielä eilen se ei ollut täysin varma, jännittäviä aikoja!

Vuosi vuodeltaTiistai 13.03.2007 03:59

Nonniin, viime viikon reissulta selvitty ja nyt on taas uusi auto pihassa. Taino, eipä nuo ikinä oikeasti uusia olleet, haha :D

Tuliaisina pieni flunssa, perhanan Tampere! Mutta mikäs tässä. Synttäritkin oli eilen ja neljännesvuosisata kolahti täyteen. Keskiviikkona vallataan Kuopio ja perjantaina sekoilua Lappeenrannassa. Lepraan koskien, että tällä kertaa herra Voittaja.jpg sitten skrabaa itte sen auton kyljen koska se on MUN-ny :D

36h and coutingPerjantai 09.03.2007 06:20

Rovaniemi takana, 36 tuntia valveillaoloa takana. Oulussa nyt. Huomenna Jyväskylä, sitten ei hajua mitä. yyöyöyöy