IRC-Galleria

El_Magico

El_Magico

Rosvosektori +20kg ja -10cm miehisyyttä

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Hip Hob Alias Tip Tob BlinG BlinG Tiistai 25.10.2005 20:34

Taas uusi päivä paskaa täynnä. Ajttelen käydä vaihteeksi täällä teini galleriassa. Huomaan päiväkirjatoiminnon ja avattelen vuotaa siihen...
Noh nyt sitä ollaan tässä.

-Koen olevani joku tyttöjen itkumuuri. Tänään olisi pitänyt mennä kouluun, eräs ystäväni soittaa vain klo 6 aamulla jurrissa itkee kun poika jätti kun tämä oli pettänyt useasti. Ihmekkös tuo... Vartin kuunneltuani itkua, saan sanottua ensimmäiset sanani tervehdyksen jälkeen. Itku jatkuu vain ja kuuntelijan käyrät nousevat. "Strateginen liike: luuri kiinni ja puh pois päältä" Jos tulee puhetta myöhemmin niin voi vedota akun loppumiseen. Ah! tätä autuasta aamu pöhnää suihkuun heräämään ja sit kouluun, mutta mitä vittua hiehon pillitystä kuunnellessani olenkin jo myöhässä! Taidampi mennä takaisin uneksimaan kaikesta perversioista.

-herään klo 13.09 puhelin soi taas pomppaan kun nykänen konsanaan sängystä ja olen turvallani, vitun puhelin pitäis keksiä keksimättömäksi manaan. Noh onneksi nyt on vain tekstiviesti toisessa puhelimessa "huh mikä helpotus" Tekstiviesti onkin mustalta apinalta joka sai numeroni ollessani kännissä... Shokista toivuttuani keitän teetä ja kone päälle ei mene aikaakaan kun taas puhelin soi vastaan ja kuuntelen tas jorinoita nyt juotuani teen ja kyrpiintyneenä käyn raflasssa syömässä otan eväät ja vedän tötsyt. Loppu päivä(ilta) meneekin mukavasti jumissa puhelimet suljettuina, vähän mässyjä ja videotykillä pari kooma pätkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.