IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Osaat kyllä juhlia ja heittää vapaalle työ- tai opiskeluporukan kesken. Pidät yhteisistä juhlista, sillä uskot niiden parantavan työpaikan yhteishenkeä. Kammoat ajatusta, että pikkujouluissa puhuttaisiin työasioista. Mieluummin tutustut työkavereittesi ajatuksiin, harrastuksiin ja taustoihin kuin jauhat aamupäivän palaverissa kesken jäänyttä asiaa.

Juhlafiiliksestäsi huolimatta sorrut harvoin ylilyönteihin. Sinä et esitä stripteasea markkintointiryhmälle tai laula karaokessa toimitusjohtajalle Pure mua - Meiju Suvasta. Hyvä homma! Olet pikkujouluissa mitä mainiointa seuraa, mutta silti turvallista. Jos naimisissa oleva kollega ehdottaa hitaille lähtöä, saatat vastata myöntävästi, mutta tanssin jälkeen palaat paikallesi. Voit siis maanantaina palata normaalilla naamalla varustettuna työpaikallesi. Joillakuilla muilla voi kyllä posket punoittaa.


http://plaza.fi/ellit/juhlat/joulu/testit/oletko-pikkujoulupettaja


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.