IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kyuuu haastoi <:3Perjantai 19.12.2008 19:53

Homman nimi on siis se, että paljastan kuusi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Puren kynsiäni jatkuvasti, olen kokeillut kynneliäkin, mutta käytettyäni sitä noin viikon, sekin alkoi maistumaan hyvältä.

2. Saan välillä ihmeellisiä ADHD-kohtauksia, jolloin minulla tulee mahdoton energianpuuskaus ja käytän sitä heilumiseen tai puhumiseen tai muuten vain johonkin.

3. Joka kerta kun tulen kotia, Donna tulee vastaan. Istahdan lattialle hoitamaan sitä ja loppujenlopuksi lankean sen puppyeyes-katseeseen ja käyn hakemassa sille herkkuja kaapista.

4. Hipelöin omia ja Hannan hiuksia kaiken aikaa. Paitsi nykyään kun minulla itsellä ei ole enää kovinkaan paljoa hiuksia, mutta siitä huolimatta on aina pakko kokeilla miltä tuntuu siilihiukset xD

5. Käytän silmälasejani nykyään noin 90% ajasta, mutta lähes aina kun minä tai joku muu ottaa minusta kuvaa, otan lasit pois päästäni.

6. Olen hulluna pandoihin, joten kerään niitä kaikenlaisina otuksina itselleni Hannan kanssa xD

Haastan:
ja-nika
Ota-kun
Reiscapist
jjoosua
BottleFairy
PeXi|

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.