IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 19:58

Voihan nyt jo perkele :D Tänää oli siis suunnitelma lähteä Oulusta kotia Helsinkiin ja niinhän me lähdettiinkin, herättiin aamulla yhdeksältä siihen kun mummo soitti tampereen kohdalla eilen sattuneesta tavarajunaonnettomuudesta. Tampereen kohdalla siis korvataan matkat bussiliikenteellä.

Noh, matka lähti ihan onnellisesti kun lähdettiin 11:32, kuulutettiin normaalisti "Tämä on pendolino Oulusta Helsinkiin, arvioitu saapumisaika helsinkiin on 17:30". Ajateltiin että ehkä tähän matkaan ei tule mutkia. Noh, sitten vähän ennen Tamperetta kuulutetaan "Eilisen onnettomuuden takia tämä juna jää Tampereelle ja matkat tästä eteenpäin korvataan bussiliikenteellä. Helsinkiin matkustavilla bussi lähtee Tampereen juna-aseman edestä Hämeenlinnaan, josta matka jatkuu junalla Helsinkiin". Siinä vaiheessa suunnitelmat oli ihan hienosti vielä kunnes kuulutetaan "Muutoksia suunnitelmiin, tämä juna jatkaakin Pieksämäkeen". Ei tiedetty enää ollenkaa et pitääkö mennä Pieksämäkeen vai jäädä Tampereelle :D

Onneksi vielä just ennen Tamperetta kuulutettiin, että Helsinkiin lähtevät pomppaa Tampereella bussiin, oisin muuten mennä Pieksämäelle :s No sit oltiin siinä aseman edessä odottelemassa ku siinä oli jotain montasataa tyyppiä ja bussikin tuli myöhässä. Ensin sanottiin että pitää laittaa matkatavarat bussiin ja sitten pompata kyytiin, no eihän se niin hienosti menny kun suuri osa sai laitettua tavarat bussin ja sitten ilmoitettiin että "bussi on täynnä, kerätkää matkatavarat pois bussista, jos ette mahtuneet" \o/ haettiin sitte tavarat pois ja ootettiin seuraavaa bussia. Sinne onneksi päästiin ja nyt ollaan täällä bussissa dataamassa, noin 60km Hämeenlinnaan matkaa.

Meidän siis piti olla Helsingissä öö.. 33 minuutin päästä mutta näyttää siltä että myöhästytään muutama tunti, jes o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.