IRC-Galleria

Mahtava viikko!!Torstai 04.05.2006 05:26

Nyt ne lähti.. On jo nyt kova ikävä Mellua ja Jesseä vaikka vasta muutama tunti menny.. Haikee olo.. Mutta on ollu aivan mahtava viikko kun on ollu rakkaita kylässä! Muistoja jää kyllä pitkäks aikaa. :) Ja on naurettukin ihan kiitettävästi!! Esim. "Jesse, mee poseeraa ton aasin kanssa!!" ja "Hei kumpi näist kokiksista on sun?!". Hulvatonta tilannekomiikka Mellun bikineistä ja koirankuolasta lähtien!!:D
Viikon aikana ehittiin vaikka mitä. Sopivasti sattu myös kansainvaliset kemut feria-alueella! Jee jee! Ja on päästy turisteilemaankin Jessen ja Mellun kanssa.. Mulla kamera ja Mirkulla kartta ja vielä jäätiin kiinni itseteosta! :) Käytiin Mijasta tutkailemassa ja kattelemassa niitä mielettömiä maisemia. Ja tulipahan Torremolinoskin nähtyä pikasesti.
Vappukemut pidettiin kanssa, joissa simaa ja porukkaa riittii. Tää tosin makas oksennustaudissa kotona mutta olin hengessä mukana!!
Nyt on viikko menny ja on tullu koettua taas kaikkee uutta ja ekaa kertaa pidettiin nuortenilta rannalla! On niin siistii nähä paljo nuoria nuortenilloissa! Jumala on niin hyvä!
Mullakin alkaa jo aika olla kovasti loppusuoralla ja Suomeen meno lähestyy, mutta tästä vikasta kuukaudesta aion todellakin ottaa kaiken irti!!
Ja huomenna mä tuun Sohvi saunaan!!!!
Öitä! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.