IRC-Galleria

kuljeta ja johdaTiistai 30.01.2007 19:26

"Kiitos Isä siitä mitä teet mun elämässä, siitä kuinka sä ihmeellisellä tavalla koko ajan pidät musta huolta, järjestelet mun asioita ja annat mun tuntea itteni arvokkaaksi. Mä pyydän sulta voimia jokaiseen päivään, ja sitä että voisin joka päivä kulkea sun henkesi johdatuksessa. Pyydän myös että sun henkesi kautta saisin virvottua sillon kun olen väsynyt. Kiitos siitä, että vaikka mä olen pieni ja heikko, niin sä olet suuri, mahtava ja rakastava Jumala johon saan turvata täysin ja kaikissa asioissa. Kiitos että mulle kuuluu sun poikasi nimessä terveys ja vapaus. Kiitos Isä että saan joka aamu herätessäni tarttua sun käteesi ja pyytää: Kuljeta ja johda."

Huhu, on taas menny kuukaus siitä ku oon viimeks kirjottanu.. Mutta parempi myöhään ku ei millonkaan. Koulu on taas alkanu rytinällä.. Vaikka mulla on tää lukukausi etäopiskelua niin hommia riittä kyllä ihan vaikka muille jakaa..ihan tiedoks että jos jotain kiinnostaa ylimääräset tehtävät!! ;) heh, no ei. Mutta toisaalta oon oottanu tätä vanhuus- opintokokonaisuutta tosi paljon.. :) Kävin eilen haastattelemassa yhteen tehtävään kolmea vanhusta. Oli jotenkin aika ihanaa. Sai nähä vaikka mitä valokuvia ja lehtileikkeitä ja kuulla tarinoita menneestä. :)

Voimat on vähän alkanu pikkuhiljaa palautumaan, mutta edelleen yritän parhaani mukaan ottaa rauhallisesti. Oon karsinu tekemisiä jonkin verran, että nyt oikeesti pystys keskittymään oleelliseen. Jumalaan ja opiskeluun. Ja tanssiryhmän kanssa jatketaan täydellä höngällä uuteen vuoteen. Ja ei tietty mun ihanuuksia pidä unohtaa. Niinku perhettä ja ystäviä. Välillä mua ei välttämättä kauheesti nää, ku keskitän voimani tällä hetkellä siihen, että jaksan ite. Mutta onneks te tiedätte että mä oon silti aina olemassa. :) Yritän olla vähän itsekäs. ;)

Jumalan kanssa mulla menee tosi hyvin, se on vaan niin mahtava. Se jaksaa mun kanssa vaikka välillä kiukuttelenki. Se jaksaa vääntää mulle asioita rautalangasta. Niin ku sellasia asioita ku usko ja luottaminen ja odottaminen. Kamalan vaikeita asioita mutta sitte ku rautalangalla väännetään niin taas hetken muistaa mikä on tärkeetä. :D

Rautalanka on hyvä keksintö. Moikka!

//jemppu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.