IRC-Galleria

Viikonloppu alkaa!Perjantai 12.05.2006 23:11

Hei!

Eilen en ehtinyt koneelle, ku oli niin paljon hommaa. Opetin kahdeksasta kahteen ja samalla opin hurjan paljon portugalia! Aaamusta oli vaan yksi oppilas ja Allesandro (opettaja) joten opettaja opetti tytolle enkkua ja mulle samat juttu portugaliksi. Taa oli tosi antoisaa!! Han todella osasi opettaa ja painotti mun oikein lausumista. Eilen menin koulun jalkeen Sannan tyopaikalle ja kavimme sielta yhdessa ostoskeskuksessa Sannan tauolla. Taman jalkeen mie lahin bussilla kotiin ja Sanna jatkoi toita viela 18-21.30.

Kun paasin kotiin, Carla oli jo lahtenyt kirkkoon. Ihmettelin vaan, missa Ishaya (kissa) oli, koska se on aina ovella vastassa. No, en loytany sita mistaan, vaikka etin kaikkien sankyjenki alta. Omituista, aattelin ja lopulta aloin syomaan. Istuin sitte siina keittionpoydan aaressa ja satuin vilkaseen ikkunasta ulos. SIELLAHAN se kisuli oli! Ikkunan ja ikkunakalterin valissa jumissa. Se osaa ite aukasta ikkunat ja oli sitte tietty menny ulkoilmaa haisteleen ja ikkuna meny kiinni. Raukka ollu siella jumissa ties kuinka kauan. Oli se sitte niin mun kaveria, ku paastin sen sielta pois :)

Olin yksin kotosalla (tai siis kissan ja lintujen kans) melkeen 2h. Oli oikeen rattoisaa, ku sain kuunnella omaa musiikkiani konellta lujaa. Normaalisti kuuntelemme vaan Carlan kristillisia lauluja TODELLA kovaa.

Tanaan mie tulin koululle yheksalta. Sannalla ollu vapaapaiva. Olen ollut tanaankin koko ajan Alessandron tunneilla ja oppinut samalla portugalia. Han otti minut myos mukaansa ulkokeikalle; menimme eraaseen tietokonefirmaan, jossa mean oli tarkotus opettaa tyontekijoille enkkua. No, tyontekijat oliki jossain palaverissa, eivatka paasseet tunnille. Tapasimme kuites 2 poikaa siella ja aloimme jutteleen. Toinen niista oli lahossa SUOMEEN toihin heinakuussa johonki tietokonefirmaan peleja suunnitteleen. Oli tosi kiva jutella sen kans, ku se puhu niin taydellista enkkua ja tiesi hulluna Suomesta! Se oli jo kayny Suomessa aiemmin tana kevaana.

Nyt ollaan Sannan kans taalla mun koululla netissa ja kohta lahemme kaupungille. Tanaan on tosi natti ilma. Tuulee vaan aika paljon. Illalla Marcio tulee meille kylaan ja huomenna on vissiin jotku grillibileet Sannan tyokaverin luona. Sunnuntaina meilla on aitienpaivapaivallinen kotona. Joten ohjelmaa riittaa! :)

En varmaan viikonloppuna paase koneelle, joten en voi paivittaa paivakirjaa, mutta maanantaina sitten tas :). Oikeen ihanaa viikonloppua ja onnea kaikille aideille! Erityisesti mun ihanalle omalle aipalleni!!!! :) HALEJA!

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.