IRC-Galleria

Hei!

Taalla mie mollotan koululla tyhjan panttina. Minun oli tarkoitus lahtea Alessandron mukaan eraaseen hienoon hotelliin opettaan enkkua, mutta hanpas tekikin mulle oharit ja unohti hakea mut! :( Asken respatati soitti hanelle ja Alessandro oli ihan holmistyny, etta miten han saattoi unohtaa mut. No ens viikolla sitte. Ongelma vaan on se, etta oon nyt jo taalla koululla tietokone ja kaikki mukanani (oisin nayttany Suomi-kuvia hotellilla) ja seuraavat tunnit, joille voisin menna alkaa vasta 4h paasta. Mie olin niin oottanu paasevani sinne tanaan syomaan hienoa buffetti lounasta, yhyyyyy!!!

*ryhdistaytyy...* No joo, se siita. Paljon onnea Eeli-serkulleni, uudelle ylioppilaalle!! Toivottavasti luet tata paivakirjaa, niin naet onnittelut :). Muita mun tuttuja ei tana vuonna saanutkaan lakkia. Kaikki on jo niin vanhoja.. tai sitte niin nuoria. :p

Mutta viikonlopusta: Kerron ensin perjantain tapahtumat, koska en ole niitakaan paassyt viela kertomaan. Menimme Sannan kanssa heti aamusta kaymaan Marcion toimistolla kyselemassa viikonloppureissustamme Curitibaan. Silloin han kertoi, etta olimme saamassa uuden suomalaisen tyton tanne Florianopolisiin juuri sina paivana, perjantaina. No oho! Paatimme sitten Sannan kanssa lahtea Marcion mukaan Elisaa vastaan lentokentalle. Vaikutti oikeen kivalta tytolta sen 10 minuuttia, mita juteltiin. Annoimme hanelle puhelinnumeromme ja sovimme nakevamme talla viikolla. Onpa kivaa, me paastaan nyt esitteleen paikkoja hanelle 4 viikon kokemuksellamme! :) Nyt vaan odottelemme hanen yhteydenottoa. Perjantaina odotin myos (jalleen kerran) Diegon (poika, joka muuttaa Suomeen) soittoa, mutta ei han soittanu. Illalla menimme Sannan kanssa joogakoululle ja aitimme lupas mun soittaa Esalle. Oisin soittanu myos aitille, mutta kello oli Suomessa jo niin paljon, etta oisit nukkunu. Esa valvoo nykyaan niiiin myohaan, heh! :) Olipa IHANAA kuulla Esan aani! En vaan tiia, kuinka paljon se 15 minuutin kaukopuhelu maksoi vanhemmilleni taalla, mutta vissiin heilla ei oo pikkurahasta puutetta. Onneksi. Soitan aiti sulle sitte talla viikolla joku paiva :). Laita mulle vaikka sahkopostilla, mitka illat oot vapaana, eika oo kokouksia, ok? :) Illalla yritimme viela sinne elokuviin, mutta se olikin yllatys yllatys loppuunmyyty :(. No, emnimme sitte ravintolaan Lucilan ja Eman kanssa. Oli oikeen kiva ilta :).

Lauantaina aamulla yhdeksan maissa lahdimme ajamaan kohti Curitibaa. Matka kesti 2,5 tuntia ja maisemat olivat hienot koko matkan ajan. Naimme sellaista oikeen tiheaa sademetsamaista metsaa ja jokia ja jarvia. Niita ei taalla nae. Meren vaan, mutta ei puita. Perilla menimme heti hotellille ja VAU, miten hieno huone! Se oli kuin sviitti! Keittokomero, kylppari, ja iso huone jaettu kahtia olohuoneeksi ja makuhuoneeksi. Lahdimme hetimiten juhlapaikalle syomaan grilliruokaa. Ne oli paivabileet. Juhlat olivat hotellimme viereisen talon katolla. Ruokaa riitti ja olutta (jota me ei juotu... haimme Smirnoff Ice:a lahikaupasta hintaan 1 euro/pullo) ja bandi soitti. Oli oikeen kivaa! :) Illalla menimme hotellille lepaileen ja lahdimme kymmenen jalkeen baariin ekaa kertaa koko reissulla. Tanssimme monta tuntia putkeen! :)

Sunnuntaina lahdimme Sannan ja Marcion kanssa aamupalan jalkeen kaymaan kaupungilla katseleen nahtavyyksia. Valitettavasti aikaa ei ollut kuin reilu tunti, koska kuskimme halusi palata Florianopolisiin jo heti 12 jalkeen. No, ehdimme nahda sen kukkakellon ja VALTAVAT markkinat, missa kiertelimme sen koko ajan. Ostin sielta vyon ja Sanna puisen kaulakorun. Taman jalkeen lahdimme takaisin kotiin. Illalla kotona katselimme vaan ohan tottoroo Sannan kanssa telkkua olohuoneen sohvalla ja soimme. Ei mitaan sen kummempaa.

Niin joo! Marcio kertoi, etta han on suunnitellut viikonloppuretkea Sao Pauloon 14.7. Paasemme mukaan sinne, jee! Se on just meidan lomamme eka vikonloppu. Hyva lahtea paikallisten kanssa. Yksin emme Brasilian suurimpaan kaupunkiin ois lahteny tsombaileen.

jatkuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.