IRC-Galleria

P-a-l-e-l-e-e...!!!!!!Torstai 29.06.2006 18:50

Hei!

Tanaan on kylma. Miksen vois olla nyt Ita-Brasiliassa, jossa on +32? Taalla on tanaan +12 ja vetta sataa, Ihanaa! :/ No, pitaa pitaa mieli pirteena, niin se auttaa :).

Tanaan olen koulussa 8-14 ja sen jalkeen kotiin lepaileen ja valmistautuun illan grillijuhlaa varten. Sannan koulusta eras mies pitaa juhlat omalla kartanollaan. On kuulemma aika hieno paikka :).

Eilen paasin lahteen kotiin kuudelta ja menimme Sannan kans samalla bussilla taalta kaupungista. Menimme kotiin, soimme kiinalaista ja Eman tekemia aivan jumalaisia, suklaalla ja paistetulla banaanilla taytettyja lettuja ja taman jalkeen menimme esitteleen mun paata joogakoululle. Illalla katoimme O.C.n ja menimme nukkumaan jo kymmenelta. Olipa vaan hyva idea! Ei ollut ollenkaan paha nousta tanaan puoli seitsemalta toihin. Saa naha, monelta tanaan paasee nukkumaan, ku on ne juhlat. No, ei se mitaan, ku huomenna on jo perjantai ja vaan 10-14 toita. Ei paha :). Huomenna saatamme ehka menna myos elokuviin katsomaan sen Jennifer Anistonin ja Vince Vaughnin uuden komedian elokuviin. Vaikuttais mainoksen mukaan ainaki hauskalta leffalta.

Mut nyt lahen tunnille taas. Palataan astialle! :p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.