IRC-Galleria

Sisulla eteenpain!Perjantai 30.06.2006 20:11

Hei!

Onneksi eilinen on nyt eletty ja aamulla kaikki vaikuttaa aina valoisemmalta. Kiitos Esalle, Sannalle, aitille, Anjalle ja Hannalle piristavista sanoista. Ihanaa, kun tympeina paivina loytyy lohduttajia :).

Eilen meinasin jo jattaytya grillijuhlista pois ja jaada mokottamaan kotiin, mutta onneksi lahdin kuitenkin illanviettoon. Menimme siis Sannan koulun aikuisryhman paattajaisiin. Ne pidettiin hurjassa O.C -maisessa talossa, missa oli kolme kerrosta, neljan auton autotalli, iso uima-allas ja kokki, joka valmisti meille illallisen. Grillijuhlaa siita ei tullut, koska grilli oli juuri mennyt rikki, mutta muuta, hyvaa ruokaa kylla riitti! Selvisi, etta talon isanta on eraan suuren huoltoasemaketjun omistaja. Oli oikeen kiva, rattoisa ilta. Istuimme, soimme ja jutteimme ENGLANNIKSI, koska kaikki osasivat sita (tosi kiva juttu!).

Viikonloppusuunnitelmat muuttuivat lauantain veneretkesta viikonloppureissuksi vuoristoon. Tama on varmasti kiva reissu ja naemme paljon uusi paikkoja! :) Ajelemme autoilla ympari Santa Catarinan osavaltiota ja kaymme mm Brasilian kylmimmassa kolkassa, missa on joskus lunta ja talla viikolla siella oli ennatyspakkaset: - 4 astetta! Hui! ;) Eilen ja tanaan on ollut vain +12 taalla Florianopolisissa ja sormet kohmeessa koko ajan. Kosteus tynkeutuu syvalle.

Mie tulin tanaan koululle klo 8 ja kohta lahdemme Sannan kanssa lounaalle. Taman jalkeen lahdemme Alessandron mukaan Hoploniin. Kahelta olenkin sitten jo vapaa aloittamaan viikonlopun. Mie niiiiiiiiin toivon, etta Marcio soittais tanaan Fernandalle ja saisi puhuttua mulle sen 2 viikkoa lomaa. Elan siina toivossa! :/ Pitakaa peukkuja, etta jarjestyy!

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! ja Hali :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.