IRC-Galleria

Joogakoululla....Lauantai 15.07.2006 01:37

Heippa! :)

Eilen kavin ostamassa kakun toihin ja sita soivat kaikki paikalla olijat. Olipa vaan hyvaa! :) Eilen kuulin myos, ettei Cris ja Alessandro kumpikaan paase mean laksareihin, koska molemmat ovat reissussa. Onhan nyt loma-aika. Alessandron naemme kuites viela ens viikolla, kun menemme Hoplonin poikien kanssa paivalliselle jonnekkin, mutta Crisille sanoin nyt hyvastit. Illalla menimme Marcion ja muutaman muun Interculturalin toimistojampan kans kuppilaan istuskeleen. Marcio ekrtoi suunnitelleensa Euroopan matkaa ensi vuodelle. Han kavisi talla reissulla myos Suomessa ja toivotimme hanet ilomielin tervetulleeksi! :)

Tanaan herasin kamalaan auton varashalyttimeen, mutta arsytys, haihtui kun katsoin ulos ja nai ihanan auringon paisteen! :) Otimme Sannan kans pari tuntia aurinkoa, jonka jalkeen mulla oli operaatio: hiusten pesu (toinen kerta lettien kans). Lounaalle menimme kaupungille ja kavimme myos eraassa mahtavassa konditoriassa kakkukahveilla, hih. Kavimme Marcion toimistolla maksaan Sao Paulon reissumaksun ja nyt olemme taalla joogakoululla lukemassa meileja. Illalla ohjelmassa pakkausta. Puolenyon maissa lahtee bussi ja sitte vaantelehditaan ja yritetaan nukkua yo bussissa. Huomenna oon NIIN kipea, etta... :( Sarkylaakkeita taas mukaan...

Huomenna toivottavasti paasemme kiertelemaan Sao Paulossa kuin pahaiset turistit ja ottaan hulluna valokuvia. Illalla (jos jaksetaan) lahemme katsastamaan Sao Paulon yoelamaa, minka pitaisi olla New Yorkin yoelamaan verrattavissa. Saa naha! :) Sunnuntaina on ite messut, joilla mean piti alunperin olla toissa, haastatteemassa Amerikkaan toihin haluavia tyonhakijoita, mutta nythan kavi niin, ettei me olakaan toissa ja joudumme maksamaan matkan itse. Ei se kuitenkaan paha hinta oo: 50 euroa sis. matkat+hotelli.

Nyt pitaee lahtea pakkaamaan... Palaan asiaan taas ensi viikolla! :) Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.