IRC-Galleria

Ukkosta ja Smirnoff Icea! :PLauantai 29.07.2006 05:25

Heippa! :)

Tanaan aamulla saimme taas ekaa kertaa talle viikolle ottaa aurinkoa parvekkeella ja polkea vahan kuntopyoraa. Kahdeltatoista lahdimme Lucilan kyydilla kaupungille ja kavimme kyselemassa taas mun tyotodistusta. No ei! Sanottiin, etta huomenna. TAAS! No menimme Sannan kanssa viimeista kertaa lounaalle kaupunkiin, tuttuun ravinteliimme. Taman jalkeen lahdimme kaupungille kaveleen ja tormasimme yhteen mieheen, joka kysyi, mista olemme. No, kun kerroimme, etta Suomesta, se innostu ja alko hulluna kertoon, mita tietaa jo Suomesta ja kyseli kaikkea mahollista. Siis se PUHU 35 minuuttia siina keskella kavelykatua ja otti meista viela kuvankin. Mietin koko ajan, mita han mahtaa kohta alkaa kauppaamaan, mutta ei. Han halusi ihan oikeesti vaan keskustella ulkomaalaisten kans. Hassu mies! :)

Taman valikohtauksen jalkeen jatkoimme matkaamme elainkauppaan, mutta valitettavasti Chowchow:n pennut oli jo myyty. Harmi, olisimme halunneet nahda ne viela kerran. No oli siella viela yksi ihana kissanpentu, joka kollotteli selallaan 23 asteen lammossa. Suloinen tapaus :). Lahdimme kaveleen Joogakoululle, missa Lucila ja Rodrigo olivat tunnilla ja heidan lounastettuaan, lahdimme Lucila, mie ja Sanna televisiotorni-kukkulalle, mista on mahtava nakoala koko saaren yli. Olipa vaan nakymat!

Lucila kertoi Rodrigolle, etten ole vielakaan saanut todistustani ja iskahan siita herppas. Han on vahan erilainen Brassi, eika voi sietaa lusmuilua, myohastelya, tai mitaan muutakaan epakohteliasta ja hidasta toimintaa. Han pyysi minulta Leirissonin numeron ja soitti hanelle. Johan alko rullaan hommat! Haimme todistuksen Leirissonin toimistolta ja nyt olen niin helpottunut. Alko jo pelottaa, etten saa koko paperia ja Suomessa koulu vaatii multa apurahat takaisin, kun en voi todistaa taalla tyoskentelyani millaan. HUH! :) Ihana perheemme pelasti taas hadasta. On ne vaan mahtavia! Ei ois voinu parempaa perhetta toivoa! :) Sain muuten arvosanaksi Excellent ja hyvat sanalliset arviotkin, hii ;).

Nyt olemme taalla Wizardissa ja alamme illanviettoon. En tieda, kirjoitanko paivakirjaa enaa ennen Suomeen lahtoani. Lahdemme taalta maanantaiaamuna klo 10 ja olen Rovaniemen kentalla tiistai-iltana klo 21.05. Joten PALATAAN ASIAAN SITTE SUOMESSA!!!! =D Ja Sampolle: Pariisissa tavataan! ;)

HALIIIIIII

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.