IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives
Pistetään nyt sitten itsekin viittaus tähän superstar facebookiin: viimeisimmän testin mukaan mentaalinen disorderini kantaa nimeä ADD, minkä olisin allekirjoittanut ilman moista testiäkin ihan samantien.

Mutta ei se silti poista sitä tekemättömyysahdistusta mikä tulee kun tietää, että Suomessa olisi n + y kirjaa mitä HALUAISI lukea ja tilanteen edistäminen kun on jotakuinkin mahdotonta. Ruisleipää sain eilen aamulla, hähää :) ja fazerin suklaakalenterikin. Mutta kun ne kirjat...!

Viimeinen viikko treeniä koulussa ja sitten loma. Ei toki ensi viikon jälkeen, vaan sitä ennen on repertuaarin (Het Nationale Balletin vuoden -89 modernista repertuaarista Philip Glassin musiikkiin, sanoisinko että uuuuhlääääh) ja jonkun vammatyperän "valinnaisen" eli Non-western performing arts (evvk, taino, ihan mielenkiintoinen aihe tosin mutta toteutuspuoli on vähintäänkin evvvk) -kurssin esitelmät.

Joulukortteja pitäisi alkaa piirtämään. Sopisiko niin, että vuoden varrella keräilisi (joululahja-aiheiden, joita ei koskaan muista lisäillä, lisäksi) joulukorttipiirustusaiheita, joten välttyisi aloittamis- ja ideointistressiltä? Olisiko kätevää. Ei suinkaan.

Miksi ihmeessä aivot on päässeet surkastumaan näin pahasti viime vuosien aikana? Ihan kamala tunne huomata, että on tehnyt kauniissa ja viisaassa nuoruudessaan vaikka mitä kiinnostavia ja ihan kai fiksujakin juttuja, ja miten se elämä eteni, saakeli?? Kai ne sellaiset aivot saisi edes takaisin? :(

E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.