IRC-Galleria

Elrando

Elrando

kestää kivun!

Joopa joo..Keskiviikko 05.12.2007 18:51

Hyvä homma. Alkoi pitkä viikonloppu jes! Aikaa puuhailla monenmoisia. Pitää huomenna tsekata linnan juhlat. Katsoa kaikki ne pösilöt jotka kättelevät ja arvuutella , että kukahan toi on. En tunne montaakaan kutsutuista. Tylsää porukkaa. Kansakunnan eliitti punomassa juoniaan ja taputtelemassa toinen toisiaan selkään. Yök! Turhat julkkikset ja suihkuseurapiirit ovat unohtaneet, että heidän asemansa on mahdollinen ainoastaan työväenluokan kustannuksella. PRKL! Kutsuisivat joskus sinne jonkun tavallisen tyypin, vaikka arpomalla valitun, edustamaan rahvasta. Tämä voisi juoda itsensä kamalaan koomaan ja pistää nenään muutamaa kieroilevaa poliitikkoa ja paiskata diploomaattiretkun pää edellä boolimaljaan. Ja tämä voisi kiroilla ja sättiä kutsuvieraita niin kauan kunnes poliisi vie tämän pois. Tämän huonomman ihmisen. Olisi se vaan upeeta!

Heipparallaa!Maanantai 03.12.2007 20:43

Tänään on muuten ollut hyvä fiilis, mutta keli on haitarista! Vettä sataa ja pimeää PRKL!
Ja oli tänään töissä jännääkin. Toverini, sama jolle selitin apinateorian, pelästytti minut kunnolla.
Kiipeilimme kuilussa koeponnistushommissa ja nousimme luukusta ylemmälle tasolle ja kumarruin sulkemaan luukkua ja yhtäkkiä toverini astui pressun päällä ja katosi nopeasti alas pari metriä. Luulin, että nyt se putoaa ainakin 20 metriä.... ja huusin jotain, en muista mitä. Suoraa huutoa kai. Yritin myös tarttua kaveriini, mutta en onnistunut. Toverini kyllä otti kypäräni päästäni mukaansa, yritti kai tarttua johonkin.... Mutta onneksi ei käynyt mitään. Tuuria mukana. Pelästyin melkein enemmän kuin kaverini. Onneksi raappahousut säilyi puhtaana:) Minulla ainakin, kaverista en tiedä. :) Hah!

Alkaa jännittämään.Lauantai 01.12.2007 11:48

Hih! eka luukku joulukalenterista auki tänään, eli kohta pukki tulee! Mitäköhän mä saan.... Hei pukki! Jos satut lukemaan tämän niin pistän tässä lahjatoiveitani. Olen ollut aika kiltti. Kiroiltua on kyllä tullut, mutta toivon että ymmärrät. Tiedäthän mitä työtä teen. aina ei vaan suju..... mutta okei, tässä tulee!

1. Corollaan leima(ajoaikaa helmikuun loppuun)/ Joku toinen auto.
2. Suklaata kiitos!
3. Klooni minusta tai androidi. Pistäisin sen puolestani töihin.
4. Anna tutuilleni lahjoja minun nimissäni, pääsisin helpommalla.
5. Saksan kielen taito ja vaikka venäjänkin( jos ei löydy niin puolakin käy.)
6. Digitaalinen videokamera. Voisin tehdä outoja tanssi/ sätkimisvideoita ja pistää ne youtubeen!
7. Lainaa yksi tonttu vuodeksi.
8. Aurinkolasit. (ZZ TOP kuulostaa paremmalta kun on ne silmillä)
9. Jos tuot aurinkolasit niin tuo myös ZZ Topin eliminator tai Arnoldin Terminator. ( Se elokuva, ei sitä
tuhoojarobottia.)
10. Semmoinen paita missä lukee " Pelkään peikkoja ja asun Saharassa". Selässä voisi lukea
"Joulupukki on hyvä jätkä"
11. Hyviä kirjoja.
12. Pitkät kalsarit joissa kärpäslätkä kuviointi tai jotain siistejä pystyraitoja. Äläkä väitä, että ei
ole. Ne olivat kova juttu joskus 90-luvun alussa. Ne raidalliset.

- Tässä kaikki, kiitoksia vaan. Hauskaa joulun odotusta kaikille.:)

Hitto Jee!Torstai 29.11.2007 18:34

Lunta tullut yöllä! Kivaa kun on valoisaa. Ja mukava pikku pakkanen pitää kelin kuivana. Jes! Taidan huomenna tai viikonloppuna järkätä jouluvaloja päälle. Ovat mukavia ja piristävät kaamoksen keskellä. Tänään, johtuen kylmästä ilmasta, minulla oli töissä kylmyyteen soveltuva päähine. Tästä päähineestä riitti kommentoitavaa lähes jokaisella (kateelliset) vastaantulijalla. Esitettiin jopa arveluja joissa kansalaisuudekseni tarjottiin muuta kuin mitä se on. Ja kepposia tekivät, nuo peijakkaat!

Sielunmaisemia-multiuniversumitTiistai 27.11.2007 19:43

Kävelen pitkää käytävää jossakin laitoksessa. Käytävän päässä iso ovi jota kohti kävelen. Sivuillani ovia tasaisin välein. Availen niitä katsoakseni mitä on toisella puolen. Post-apokalyptinen maisema kuolleine puineen, pimeydestä hamuavat kädet, minä itse kirkumassa äänettömästi. Käytävä tuntuu jatkuvan. Katson taakse ja huomaan joidenkin ovien jääneen auki, mutta en pysty palamaan takaisin sulkemaan niitä. Niistä huutelee vainoavat haamut. Joistakin ovista kuuluu onnellisuuden musiikki, ilon värit.... Ja käytävä jatkuu. Jotkut ovet avaan, jotkut en. Vaikuttavatko valintani universumiin vai ainoastaan omaan mikrokosmokseeni?


Ps. Näin jokin aika sitten unen joka oli vähän tuommoinen. En kyllä muista kaikkea. Salattu merkitys? :)

Happy birthday me!Lauantai 24.11.2007 12:11

Jee! Eli tänään mun synttärit..... 25v eli neljännes vuosisata.... Ei siitä enempää. Asia on menettänyt merkityksensä. Unelmat vaihtuvat ajan mittaan. Ennen niin mahdottomat asiat pystyn nyt toteuttamaan, mutta ne eivät tunnu enää mitenkään erikoiselta. Tilalla ovat uudet tavoitteet. Onko mikään unelma tavoittelemisen arvoinen jos se menettää hohtonsa, funktionsa? Miksi joskus olen arvostanut asioita joista en enää nauti vai enkö tajua saavuttaneeni unelmaa? Pitää hiljentää vauhtia ja miettiä rauhassa milloin on saavuttanut jotain. Nauttia hetkestä, hetkestä joka on lyhyt ja katoaa historian kellastuneiden lehtien sekaan.

Terve terve!Torstai 22.11.2007 15:47

Hitto että menee hienosti! On loppuviikko vapaata yllättäen eli huippufiilis! On se hyvä kun arkeen välillä mahtuu jotain satunnaisia hetkiä jolloin mielen täyttää riemu ja euforia.:) Keli on kyllä harmaa ja masentava mutta ei välitetä siitä nyt. Pysytään sisällä ja venataan jos telkkarista tulis jotain jännää... Ja vois sitä hoitaa muutaman jutunkin. Vois kyl kattoo jotain kahjoja leffoja. Semmoisia jossa olis avaruusolentoja tai hirviöitä (hyvissä leffoissa on molempia) tai joku hullu tiedemies!.....
Hullu avaruudesta tullut tiedemies tehtailee hirviöitä! Onko sellasta? Äkkiä IMDB:hen!

Jep!Tiistai 20.11.2007 20:40

Tänään fiilis jo paljon parempi. Alan hyväksymään arjen.... Mutta by the way, kekkasin tänään töissä olevani hyvin lähellä apinaa noin niin kuin mieleltäni. Se meni näin: Oltiin yhden työkaverin kanssa suorittamassa melko helppoa työtehtävää ja havaitsin että ensiksi koitin paljain käsin ja en onnistunut. Sitten aloin hakkaamaan ja tässä tapauksessa se auttoi. Mutta yleensä vasta kolmas vaihe eli työkalu auttaa. Vaiheet ovat siis: 1. Väännä käsillä 2. Hakkaa käsilläsi tai tylpällä esineellä 3. Oikean työkalun valinta. Vaihe 3 on ratkaiseva ihmisen ja apinan välillä eli ihmisellä menee hiukan mukavammin koska se osaa käyttää keppiä ja kiviä yms. paremmin. Tosin meikäläisen hommissa pärjää aika pitkälle kahdella ekalla vaiheella. Ei tarvitse paljon evoluutiosta välittää, sen kuin hakkaa ja vääntää vaan niin pirusti!

I GOTTA QUIT THE RATRACE!Maanantai 19.11.2007 20:35

Ahdistaa taas kun on viikko edessä. Aargh! Arki lamaannuttaa minut. Tunnen olevani loppuun juossut kilpahevonen, kilpikonna juuttuneena kalaverkkoon kamppaillen vääjäämätöntä kohtaloaan vastaan.
Todellinen maanantaiangsti. Onneksi tämä päivä on jo voiton puolella, mutta kamalaa viikkoa vielä paljon jäljellä. Jos huomenna olis hiukan parempi fiilis tai ei nytkään mikään huono fiilis ole kun saa olla himassa ja ottaa iisisti. Aamut on kyllä kauheita kun pitää lähtee töihin.. Mut sitä se kai on...

Terve!Lauantai 17.11.2007 11:25

Huh! Helpotta hieman kun on viikonloppu. Vaikka tuleva maanantai pelottaa. Tuo henkinen mielen poraaminen, infernaalinen psyykepahoinpitely joka ajaa pitkäkestoiseen desperaatioon. Shit! Mutta päivä kerrallaan kun taistelee niin kyllä se viikonloppu tulee. Ja nyt on sentään lauantai:) Jes. Ja hieno ilmakin. Pitää lähtee ulos.....