IRC-Galleria

Elukkaah

Elukkaah

®In the land of blind, the one eyed man is the King®
Olkoot joidenkin mielestä katkeraa paskan jauhamista tai turhasta nurisemista, aivan sama. Enkä kaipaa sitä ainaista "kyllä se siitä"-paskaa. Kyllä mä tiedän, että se helpottaa, mutta nyt vaan vituttaa niin paljon ja johonkin tämä pitää purkaa.

Tässä nyt kun alkaa pikkuhiljaa toipumaan taas kaikesta menneestä niin alkaa taas ajatukset pyörimään aivoissa ja tulee aivopieruja eli ajatuskia ja päätelmiä, joista ei yleensä hyvää seuraa. Nyt lähinnä mieltä painaa sanat "ollaan vain kavereita".. Jotkut ovat saattaneet kuullakkin nuo sanat aikaisemmin ja tietävät suurinpiirtein mitä tarkoitan. Mutta lisätäänpä hieman pökköä pesään. Ei se että tämän kuulisi kerran, mutta nyt kun kesä on takana, syksy tulee, illat pimenee ja maa menee routaan niin tämä on kuultu viisi kertaa.. VIISI kertaa!!!! Jokainen voi pienessä päässä miettiä onko tämä nyt sitten reilua elämää (eihän elämä koskaan ole reilua, mutta kuitenkin).
Vähemmästäkin alkaa miettimään missä mättää.. "onko vika minussa, ja jos on niin mikä se on.." "miten mä aina löydän ne jotka haluaa vain olla kavereita.." "tässäkö tämä nyt sitten oli.."

Ja vitun kullit ja kilin paskat.. meenpä vaikka syömään ja lihoamaan jos se vaikka pahentas vielä vähän oloa tällä hetkellä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.