IRC-Galleria

Eluna

Eluna

oottelee etta paasis reissaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 23:13

Otin epämääräiset tunnin iltapäikkärit, heräsin sitten juuri sopivasti salkkareille.
On se kumma, miten erityisesti päiväunia nukkuessa tuo unimaailma tuntuu niin paljon paremmalta paikalta. Tekisi vaan mieli nukkua ja nukkua...
Siinä unen ja valveen rajamailla kun äiti yrittää kehottaa heräämään, tekee vaan mieli nukahtaa. Nähdä hölmöjä päiväunia.
Heräsin nyt sitten kuitenkin ja katsoin ne salkkarit. Onneksi jäi tällainen yleisväsymys niistä päikkäreistä, jospa säilyisi nukkumaanmenoon asti.

Kovasti olen mietiskellyt joululahjoja ihmisille. Oikeasti aika kiva antaa jotain, vaikken mitään hienoja ja suuria. Jotain pientä vaan. :)
Tykkään kyllä joulusta, kiva kun on taas.

"Joulu on vain kerran vuodessa mutta isänpäivä sentään joka syksy!"

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 19:57

Maha on nyt aivan täysi makaroonista, lihakastikkeesta ja kahdesta joulutortusta. Siinä oli kaksi liikaa.
Puhe meni vallan hyvin, hiukan jännitti kuitenkin. Ei se haittaa.

Nyt olen kamalan väsynyt kun piti niin ahtaa tuota ruokaa.
Menen kuuntelemaan Ultra Brata pitkästä aikaa koska niin tekee nyt mieleni.


Olenpa aivan ihastunut. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 00:10

Olen aika väsynyt jo. Ihmissuhdeasioita on taas tullut puitua. Jos ei toinen kerran ymmärrä, niin en minä voi pakottaa. Ei siitä sen enempää.
Jenni kävi kylässä ja toi mukanaa tortuntekotarvikkeet ja glögiä. Niitä sitten tuossa nautimme ja kirjoitimme puhettani huomiselle äidinkielentunnille. Tuli paitövei aika lailla itseäni miellyttävä puhe. (osaan ehkä kirjoittaa) Toivottavasti muitakin miellyttävä. Uskoisin.

Olen nukkunut pari viime viikkoa aika huonosti, kun en muka pääse ajoissa nukkumaan. Pitäisi kai sitä kun on sitten koulussa aina niin hemmettiläisen väsynyt. Ja aamulla kanssa :(
Kurkkuaki kutittanu, en haluais taas sairastua enemmästi ku kerran jo menny ohi. Voi möhnä. Mielenlujuudella.

Eipä tässä nyt oikein muuta asiaa ole.

Heippistärallaa!

ps. oottaispa seki sitä viikonpäivää

Päivä tavanomainenMaanantai 28.11.2005 18:03

Sellainen siis oli, tavanomainen päivä. Aamulla väsytti, mutta jaksoin lähteä kahdeksaksi kouluun. Toisaalta oli aikasta mukava koulupäivä, mutten nähnyt Temppaluuria, jotta oisin voinut hänelle ilmoittaa ompelumahdollisuudesta hos mig.
Vois melekein soittaa, eikä tänne kertua! :D
Kävin reippaasti koulua ja kuulin ehkä kauheimmat asiat itsestäni koskaan
Eräs koulutoverini, Miika nimeltään, oli aina mieltänyt minut kokooomuslaiseksi. Kiitos siitä, Miika!
En sitten millään meinannut päästä siitä yli, mutta onneksi tuli toinenkin juttu!
Jonkun Emman luokkakaverin mielestä olen Gary Mooren näköinen! <3 Voiko päivä enää ihanammin alkaa?

Pitäisi ehkä syödä vähän ruokaa ja ryhtyä kouluhommiin, huomenna helppo sanakoe. Jos tänään jo opettelisi tekemään läksyt. Oppiikohan sitä koskaan..?

Sanokaa nyt helevetti etten näytä Gary Moorelta (ainakaan palijua!)!! :D
Voi hemmetti :D

ps. mistähän joululahjoista tärkeimmät tykkäis? :o

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 00:58

Olipa tänään aikalailla löysähkö päivä. Senkun näytin hyvältä ja hengailin.
No ei vaiten, itkin sekä salkkareitten uusintojen, The diary of Shakira:n että Idolsin tahdissa. No niinno joono.
Huomenna kouluun, eikä tunnu edes erityisen vaikealta. Pikkuruinen stressi toki aina päällä kun kasaa taas asioita typeränä ja suurentelee.
Pitäisi hoitaa asioita pois alta, soitella ympäriinsä.

Lupasinkin jo ensi viikolla nyppiä kulmakarvoja kaverilta ja tavata toista, jonka tapaamista en toisaalta edes ymmärrä.
Kovinkaan hyviä kavereita emme ole olleet enää aikoihin, miksi siis pakottautua keksimään puhumista hiljaisina hetkinä,
ja kokea niitä hetkiä useampia kuin ensitreffeillä epäsopivan ihmisen kanssa?
Ehkä olen jotain oppinutkin, kasvanut. Jos en muuta niin ainakin sen, etten tarvi huonoja ihmissuhteita mihinkään. Typerää kahvillakäyntiä ja kuulumisten soittamista vaikkei kumpaakaan oikeasti kiinnosta. Ehkä olisi aika jättää tuollaiset suhteet jo taakseen, panostaa parempiin. Niihin, joista saakin jotain itselleen. Ehkä toinenkin osapuoli. Onneksi olen kasvanut, oppinut tunnistamaan ihmiset, jotka todella haluan elämääni. Kiitos teille olemassaolostanne.

Elämä on aika kivaa.<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.11.2005 14:12

Hupsistarallaa. Heräsin hetki sitten ja aloitin aamuni lasillisella mehua ja kolmella marie-keksillä.
Eilen vietettiin sitten näitä pikkujouluja, vaikken suunniteltua tonttulakkia nähnyt kenenkään päässä, eivätkä joululaulut soineet. Samikin puuttui seurasta, niin olimme sitten vain minä, Jenson, Ville ja Liima. Kaupungissa käytiin pyörähtään ja aika aikasessa vaiheessa lähdettiin sitten Liiman kanssa grillin kautta kotiin.
Ihan kiva ilta oli silti. :)

Enpä tässä nyt keksi oikein mitään kerrottavaa tältä päivältä kun osaltani sitä ei vielä ole kovin kauaa kestänyt. Viime yönä olin Vesa-Matti Loiri ja pakoilin pahaa Loiria moottoripyörällä, en sitten uskaltanut lähtä vessaan kun pelotti se paha Loiri ku heräsin... :D

[Ei aihetta]Lauantai 26.11.2005 19:48

Oikiastaan en oo tännään saanu paljoa aikaseksi. Istunu koneella, käyny peseytymässä ja istunu lisää koneella. Toki olen syönyt myös ranskanpottuja.
Toisaalta kuitenki ehkä löysin parhaan nettisivun ikinä: www.pandora.com käykääpä kokeileen.
Idea on siis siinä, että kerrot artistin tahi biisin josta tykkäät, tämä ruotsalaisen artistin mukaan nimetty jutuke sitten etsii artisteja tahi biisejä, joissa on samoja piirteitä kuin mainitsemassasi. Saat sitten kertoa, josko biisi on sitä mitä haitkin, tai jos sen soittaminen kyseisellä kanavalla pitäisi lopettaa.
Onhan tässä nyt sitten vaikka ja mitä tullut kuunneltua.

Illemmalla pitäisi kai lähtä jotain pikkujoulun tapaista viettämään. Tosiaan tässä on kauppa vielä vartin auki ja kaljaa tahi muuta alkomahoolia ei ole hankittu., eli aikataulussa ollaan! No, on kioski auki.
En tiedä onko innostusta suuremmin juopotteluun. Hiukan ehkä, muttei suunnattomasti.
Illemmalla sitten ehkä "änkkäriin" (kts. aiempi merkintä) istumaan jos fiilistä on.
Ottavat kai yhteyttyä jos ovat aloittamassa viinan kostuttamaa iltaa.

Olo tuntuu aika vähäsanaiselta tällä hetkellä. Pitäisi tehdä puhe kouluun ja aihe hiukka hakusessa. Ehkä suhtautumisesta seksuaalisiin vähemmistöihin, kukaties.

Sain hiiren päänkin, se lämmitti. :)

[Ei aihetta]Lauantai 26.11.2005 02:35

Mielelläni mää näkisin, aika kiva ois. Onhan se niin kiva.
Meen nukkuun ja näkkeen vaikka unia jos semmosia tulis.


<3

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 00:27

Olipa aika treevliikkiä teatterissa. Sihteeriköt käytiin kattomassa, osashan vain ne naikkoset laulaa. (anteeksi halventava ilmaus)
Nyt oon aikalailla väsyny. Vielä olisivat nuo lapsuuteni perseystävät minut halunneet tuonne paikalliseen olustelemaan, mutta enpä väsymykseltäni viitsinyt mennä. Univelkaa aika kiitettävä määrä tältä viikolta.

Huomenna sitte ehkä jotain pikkujoulun tynkää tuolla Jenssonin luona, liekö illemmalla Never Grow Oldiin, Jennin sanoin "änkkäriin". Arvaatteko mistä laatukapakasta ellei jopa night clubista samainen neitoi käyttää nimeä "onkkari"? Onnenpäivät, niin. :D

Nyt taidan pian siirtyä nukuskelemaan, olen niin väsynyt...

Ehkä oikeastaan vähän hitottaakin, olin jotenki niin semmonen. Tylsimys, ettei sitte tiedä mitä ajattelivat ja varsinkin tärkein niistä.

Hyvää yötä, Jeesus myötä. Kiitos tyttökerhosta!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 16:46

Olen vähäisesti kertonut kuulumisiani, vaikkei kyllä mitään niin kovin kummoista ole edes tapahtunut.
Saatiin kyllä toinen tietokone, tänne yläkertaan siis.

Olen ollut ihan onnellinenkin. Kaverisuhteita saatu selviteltyä ainakin omalta puoleltani, mutta joillakin kovin erilaisilla on vielä ymmärtämistä.

Hommaa olisi taasen, mutta lupaan olla litistymättä. Eihän sitä oikeasti edes paljoa ole, typerä ihmismieli joka asian noin kääntää. Lasi on puoliksi täynnä.

Huonostipa kirjoitan nyt. Kumoan jo kirjoittamani asiat. Ajatuksen lentoa siis, vaikkei oikeasti päässäni näin typerää ajatusketjua koskaan tapahdu. En ainakaan tunnusta.

Kuuntelis musiikkia ja olis hilijaa. Jotenki ollu semmosta hilijasta hommaa tämä elämä pari päivää ja ihmiset on luullu että mulla on joku suru tai murhe. Ei kai sellaisia, kunhan ajatuksia niin paljon kaikesta suuresta... (toivottavasti ei yllätä sinua, rakas lukija, että minunkin päässäni liikkuu suuria ajatuksia :P)

Edit:
Aini, kirjotin tänään aikastalailla suunnitelematta ihan omanlaiseni hyvähkön ajatusjuoksupainotteisen mielipidekirjoituksen (en tosin kovin kovasti sitä ajatellut, kunhan kirjoitin) aiheesta siitä, voiko yksilön tasolla vaikuttaa, minkälaiset asiat elämässä ovat tärkeitä, mitä arvoja nyky-yhteiskunta korostaa ja sitten aihetta viistäen liitin tämän kaiken Suomen tuleviin presidentinvaaleihin. Mitähän lie sitten uusi opettaja pitää kirjoitustyylistäni. Odotan innolla ja hiukkasen pelollakin.