IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Pukuvalintasekoilua.Keskiviikko 24.11.2010 21:19

Olen ihan sekaisin ensi vuoden tapahtumista ja puvuista. Suoraan sanottuna minulla ei ole hajuakaan, mitä pukua tule työstämään tämän joululoman. JOTAIN on kuitenkin työstettävä....

Valittavien pukujen lista:

Youjiro - BKI
Lulu - FFX
Mad Hatter - TB'sAiW
Jack Sparrow - PotC
Lucciola - LE



Periaatteessa huokuttaisi tehdä Yuna itselle ja Rikku siskolle FFX:stä..... Olen oikeasti ihan sormi suussa, mistä lähtisi pukuja toteuttelemaan. Auttakaa pliis! Onko meillä se Alice in Wonderland -ryhmä milloin? Hatter ei tällä hetkellä tunnu mahdottomalta ajatukselta toteuttaa ainakin puoliväliin lomilla.... Toisaalta ja toisaalta.



Myönnettäköön myös, että vaikka sarjaa en olekaan katsonut, kuin nelisen jaksoa, Sora no Wotosta himottaisi kovasti cossia Noelia. Jos joku haluaisi tehdä huvikseen tuosta ryhmiksen johonkin pienempään tapahtumaan, niin minä sitten ilmottaudun mukaan! o7

Olen myös alkanut epäröidä tuon EurcoCosplay hahmovalintani kanssa, joka olisi Youjiro... Mietin, että vaikka tekisin kympillä upean puvun ja esityksen, niin paikalle kuitenkin ilmestyy jotain pikkuisen krumeluurihässäkkäisempää ja vie ne pienetkin mahdollisuudet päästä top 3:n joukkoon. Olen ihan rajoilla hahmon vaihdon kanssa. Lucciola on kyllä aivan ihana hahmo toteuttaa, ja näyttävyys on minun mielestäni ainakin jotain todella korkeatasoista, joten niin ajatellen hahmo olisi helppoa vaihtaa tähän yksilöön. Mutta ei olekaan. Tälle hahmolle on oikeasti vaikea keksiä sooloesitystä. Me diez.... ---Aivannn... Hmm. Jos voisinkin uusia Luluni (kokonaan!) EC:hen..... Se voisi itse asiassa olla toimivakin idea. Aion muutenkin rokata tuossa puvussa, kun seuraavan kerran päästän itseni siinä esittäytymään..

Yksinpuhelua. Paljon yksinpuhelua... Mielipiteet olisivat silti tarpeen. Eikä tästä ollut yhtään apua miettimään, mitä teen tänä joululomana. Tarvikkeita pitäisi jo hankkia pikkuhiljaa. Aloittaisinko sittenkin EuroCosplay puvun kanssa? Parantelen joka tapauksessa Sparrown peruukkini erästä Youtube-jutskaa varten, mutta siihen löytyy kyllä kotoa jo tarvikkeet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.