IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Onnetar suosii!Keskiviikko 24.10.2012 22:36

Olen mahdollisimman tylsä ja listaan kaikki tänään tapahtuneet awesome-jutut yhdeksi pötköksi tähän.

1. Tein tänään sovituksen oopperapuvusta ja se meni nappiin. Mitään ei tarvitse muuttaa. Edes mittanauhaa ei käytetty sovituksen aikana! Asiakas oli tyytyväinen, samoin minä.

2. Materiaalien maalaamiskokeilut menivät nappiin ja kohta kulutan yöni niitä tehdessä (koska huomenna on iltapäivällä deadline ja sitä ennen on autettava arvon pariani)

3. Kävin kaupassa ja sain kaikkea nomnomia kiduttavan nuudelinsyöntijakson jälkeen.

4. Sain vihdoin selkeän kuvan esityksestäni CosplayGaalaa varten. Kaikki tapahtui matkalla kävellessäni kotiin. Idea vastaanotettiin vain "PIM" aivoihini.

5. Luokkalaiseni ehdotteli, että voisi antaa autokyydin Gaalaan, jolloin en joutuisi kohtaamaan kammottavia ongelmia lavasteeni kanssa.

6. Pitkään kadonnut tumppuni ja sakseni löydettiin.

7. Saan USEAMPIA ilmaislippuja puvustamaani oopperan esityksiin, vaikka sinne on kuulemma tunkua ja esityksiä piti olla aluksi vain yksi (mutta niitä tulee kaksi)

8. Minuun otti yhteyttä ottokissojen myynnistä ilmeisen täydellinen ostaja/tuleva loistava omistaja.

9. Kuulin, että pääsen EHKÄ puvustamaan opiskelijoiden valokuvausprojektia Grimmin saduista mm. post-apocalyptica-teemalla.


JA KAIKKI TÄMÄ ON TAPAHTUNUT TÄNÄÄN.


Eikä tässä vielä kaikki! Näin viime yönä unta, että rikoin peilin ja kiinnostuin heti tietämään, minkälainen selitys sille löytyisi. Freudilaisittain selitys oli varsin mielenkiintoinen ja ymmärrettävä. Mutta sitten enneunena se ennustaa kuulemma äkillistä kuolemaa, kuolemaa nuoressa iässä, tapaturmaista kuolemaa. Tätä kyllä pelästyy toki taikauskoisena hiukan. Mutta sitten muistin, että kuulin tänään yhden tekstiiliosastin opiskelijan lähiomaisen kuolleen. Creepy coinsidence? Jos kuolema oli tapaturmainen (kuten peilin rikkoutuminen unessa oli), yhteensattuma on vielä jännempi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.