IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Juuri tuossa partaveitsien osat sain muotoiltua ja jäljellä on vain niiden kokoaminen ja maalaus. Tänään enää vain vyön maalaan ja askartelen vyökotelon. Happiii. En ole koskaan ollut näin ajallaan näiden kanssa. Viiden päivän aikana kudon käsineet sekä kaulahuivin. Peruukin muotoilu taitaa jäädä perjantaille.....

*peukku*

Jessssssss *Napoleoning*Sunnuntai 31.05.2009 01:40

Sweeney edistynyt todella mukavasti. Voisin taas listata, mitä on jäljellä tekemistä:

-loput liivin patinoinnista (tänään)
-aaaaaaaaaa koko housut pitää sävyttää (tänään)
-partaveitset
-partaveitsikotelo vöineen
-peruukin muokkaus

Ilosttuttaa myös se, että sain 30e stipendin koulusta, joten Desuun pääsy 65% varma. Enää ne 35%, eli 20e puuttuu...
No jos tänään vielä jaksaisin tehdä uuden bindauskorsetin, niin jäljelle jää itse tekemistä (tämän viikon puolelle):

-loput liivin patinoinnista
-housujen raitojen silitys
-nappejen kiinnittäminen liiviin
-loput peruukista tuunaus
-edelleen ne kaksi partaveistä... edellisien kanssa tuli ongelmia. Eivät olleet kahvat lainkaan rumat, mutta olivat väärän kokoiset.
-ai niin. Ja vyön tekeminen. Lol. Teen sen itse. LOLOLOLOLOL. TAAS ;___________; *muistelee Lulua*

Työleirillä on sitten ensi viikolla kutomista, kun kudon kaulahuivin ja käsineet.

Liiviäliiviäliiviä... liivi.Keskiviikko 27.05.2009 23:31

Hohhoijjaa ;O Koko päivän olen tehnyt Sweeneylleni sitä tumman ruskeaa liiviä, jonka herra omaa. Se on melkein valmis: puuttuu vain takaa remmi, hiha-aukkojen ompeleminen, napit ja nappejen lävet. Ja sitten luultavasti kaikista rasittavin homma, nimittäin pationointi. Väri muistuttaa nimittäin enemmän kastanjan ruskeaa, kuin tummaa suklaata. Noh, sitten vain akryylivärejä käteen ja tuputtamaan!

Eilen tuli levennettyä housuja haaruksista oikean kokoisiksi. Mustalla kankaalla. >.< Tuottaa enemmän työtä, mutta nekin sitten varmaan maalaan sieltä haarovälistä. Ja sitten niistä pitää saada liituraitaiset ja pitää nekin patinoida. Huhhuh. Siitä tulee kova homma.

NyyhkisKeskiviikko 27.05.2009 10:52

En ole pilannut kankaita näin pahasti...ikinä, kun eilen yritin kaavoitella itse ja sitten-- no joo ;;___;; No, tuo ranta-asu tulee sitten siinä tapauksessa, että jaksan mennä ostamaan kunnolliset kankaat. Vanhat maksoi noin 1,5e ha uudet pikemminkin 15,0e. Voivoi. Tai sitten ostan kirpparilta jotain raitapaitoja, joiden raidat mätsää.
Syön teidät. Ei vaan, olen oikein mukava ihminen, enkä söisi ketään, vaikka Desussa olenkin kostonhimoinen kurkkujaviiltelevä parturi.

Olen sitten ikuisuuden velassa sille, joka minut täältä poimii mukaansa....... Mieluiten toki edes takaisin. La-aamuna, sekä su-iltana. I really am. Joten.. *matelee lattialla* KYYDITKÄÄ MINUT DESUUN, OLKAA NIIN KILTTEJÄ! *w*
Modaan siis tuota vanhaa peruukkia, joka näkyy tällä hetkellä profiilissa. Ostin Naamiohuveista toisen peruukin, jossa tuli mukana valkoista kuitua myös, joka oli todella kätevää, koska Sweeneyllähän on tämä harmahtava raita. Kyllä, aion sävyttää sen valkoisen harmaaksi.

Tämän uudemman peruukin sitten purin aiemmin päivällä ihan niihin nauhoiksi, eli irrotin hiusrivistöt... Chotto matte gudasai. *ompelee, ompelee, ompelee hiusnauhaa kiinni peruukkiin* Hohoo. Kaksi hiusnauhaa kiinnitetty. ...Mihin jäinkään? Aivan. Eli irrotin peruukkiverkosta purkamalla ompeleet niin nämä nauhoissa olevat peruukkikuidut.

Seuraava asia, mikä tein, oli, että leikkasin mustasta trikookankaasta uuden hiusrajan muotoisen suikaleen ja kiinitin peruukin etureunaan. Helpotti huomattavasti. Ja sitten aloitin siihen ompelemaan näitä hiuksia. Ne peittävät mukavasti alle sotkuisen vanhan peruukin ja saan kiinnitettyä niskaan näitä lisää myös, kun niitä on siellä vähän huonommanpuoleisesti. ;)

Ihkutusta, raahasin itseni NaamiohuveihinPerjantai 22.05.2009 18:37

Jeeeee. Sain ostetuksi Sweeney-cossiini punaisen ja ruskean (vesiliukoisen) Grimasin napin, joten meikkeihin löytyy nyt sotkettavaksi:

-musta
-(melkein) valkoinen
-punainen
-ruskea

Ihan vaan kiinnostuneille, että miksi juuri noita värejä, niin Sweeneyn meikithän eivät ole laisinkaan vain mustavalkoiset, vaan esimerkiksi silmienaluset muistuttavat aavistuksen punertavaa ja aion sotkea siihen toistakin väriä, että siitä tulee luonnollisen näköinen, mutta silti juuri ne leffa-Sweeneyn silmät. Sitten suurimmat kasvon piirteet heilahtavat ruskeaan, kuten nuo Deppin poskipäiden korostukset ja muuta sellaista. Samoin otsassa on ohimoilla varjostukset, jotka kaipaavat samaa sävyä. Mustaa melkein sellaisenaan käytän Sweeneyn SÄNKEEN ja pulisonkeihin, joita en vaivaudu partakrepeistä liimaamaan. Onko kukaan ennen huomannut? Ylähuulessa ja leuassa näkyy. Katsokaa vaikka!

Hyvä EI NÄIN -esimerkki Sweeneyn meikeistä: http://www.cosplay.com/photo/1623770/


Ja myös ihan btw ostin toisen peruukin KYMMENESSÄMINUUTISSATUPEERATTUAHALVINTAPERUUKKIAJOKAKAUPASTALÖYTYI-peruukin tilalle. Oikeastaan aion käyttää vanhempaa peruukkia "alla", ohennan sitä paljon ja sitten etuhiusrajaan ompelen tarkasti huolitellun kiharretut mustat hiukset ja otin vielä sellaisen peruukin, jossa oli (kuvan mukaan hopeaa) valkoista kuitua kahtena raitana, ja teen Sweeneyn "kauneushaivenet" sillä. Vanha raita peittyy uuden mustan alle, joten raidan puolikin vaihtuu tällä kertaa oikeaksi. Kuitukin on laadukkaampaa, vaikka hintaeroa oli vain päätähuimaavat 3 euroa.

Laitan myöhemmin kuvaa harjoittelumeikeistä mahdollisesti ja ehkä. Jos ei ekalla kerralla onnistu, niin sitten en kehtaa, mutta jos onnistuu liian mahtavan hyvin, niin haluan ehkä säästellä niitä Desuun. Partaveitsen teristäkin kyseltiin kuvia jo ja niitä saa, kunhan olen saanut ainakin toisen niistä siedettävään kuntoon.

Voisipa aikaa venyttääPerjantai 22.05.2009 13:50

...sitä kun on aina liian vähän ja sitten on liikaa, kun sen haluaisi menevän nopeasti.
Olen tässä vähän yrittänyt itselleni ja arvon parilleni selittää, että tänä vuonna World Cosplay Summittiin on osallistumassa joka ikinen Suomen parhaimmistoon kuuluva cossaaja. Enkä tuon sanoessani liioittele laisinkaan. Ja juuri tuossa sanoin, että kunhan olemme perfektionistisia, huolellisia, tarkkoja, itsemme ylittäviä jne., olemme aivan samalla viivalla muiden osallistujien kanssa.

Vaan meillä on useita ässiä hihassa ja valtava tahto voittaa ja meillä on myös täydellinen sarja ja hahmot valittuna olleet jo pitkän aikaa. Tällä kertaa aiomme myös käyttää asuihin enemmän aikaa kun sen 2 viikkoa ja kokoonnumme töystämään esitystä ja asuja yhdessä kesällä pariksi viikkoa minimissään. Toivottavasti saamme lavasteet tehtyä jo siinä vaiheessa. Ja koreografian treenattua ja asut johonkin vaiheeseen.

Vinkkinä sarjasta, (vaikka näiden tietojen perusteella, sitä ei todellakaan kukaan arvaa) joka on über super salainen, että se on melkoisen suositusta sarjasta, mutta silti siitä ei olla ihme kyllä tehty kuin ihan pari cossia, eikä yhtäkään ainakaan Suomessa. Hahmot ovat mies- ja naispuoliset..... ja vielä se, että meidän on pakko valssata, mikä tietysti kuullostaa kovin koomiselta viime vuoden kisaa ajatellen, missä me olimme lähestulkoot ainoat, jotka eivät valssannet. >3