IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

...tosin. Mööö. Joudun olemaan koululla kolmeen saakka, vaikka pääsin kokeesta noin yhdeltätoista. Tällä aikaa sitten revin käsin paperista lappuja, joihin tulee Disney pantomiimiin hahmoja. Näitä samoja voisikin sitten käyttää vähän pidemmän aikaa kun tekee ne kerralla kunnolla.

Ajattelin vihdoin jatkaa fanficcini kanssa (jolla ei ole muuten vielä nimeä). Kyseessähän on AkuRokua, mutta yritän tehdä sen mahdollisimman ei kliseisellä tavalla. Ideakin on jotain aika omaperäisitä, enkä halua sitä paljastaa sitä muuta kuin yksityisesti lukeville. . . Harmi vain että jokunen kuukausi sitten läppärini koko järjestelmä kaatui ja kaikki tiedostot katosivat. Eilen yritin saada yhdeltä kaveriltani tarinaa takaisin päin, mutta hänellä oli käynyt sama juttu. Ainoaksi toivokseni taitaa jäädä Windy... Tai sitten lähetetyt viestit sähköpostista!!!! Tarkistanpa heti. *sneaks away*

Kibeenä kotona.Keskiviikko 25.11.2009 17:11

Aika perseestä. Onnistuin saamaan vatsataudin juuri sinä päivänä kun olisi ollut psykologian koe. Noh, kai tälläkin oli jokin tarkoitus.

JÄTTIsiivous käynnissäTiistai 24.11.2009 21:40

Huone on täysin mullin mallin, kun olen kaatanut kaikkien laatikostojen, kaappien ja hyllyjen sisällön lattialle. Koitan saada vihdoin kaapit järjestykseen, missä ne eivät todellakaan ole olleet kiitos cosplay harrastukseni melkein vuoteen (vuosi sitten tänne muutimmekin).

Päätin laittaa toisen puolen isosta kaapistani ompelukäyttöön, toiselle puolelle kirjat ja kaikki muu turha krääsä. Työpöydän ylimpään laatikkoon kaikki cosplaymeikit, alempaan loput turhat aineet, sitä alempaan peruukit. Työpöydän kaapin ylemmälle hyllylle lukiokirjat ja paperit, alemmalle toimistotarvikkeet, ompelupöydän ylimpiin laatikkoihin perusompelutarvikkeet, alempiin maalaus ja muotoilu -tarvikkeet. Kätevää!

...sitten kun vain saisi homman valmiiksi. Sängylläkin on niin iso vuori vaatteita, että se ylettyy kattoon asti. Eikä ole ollut aikaa siis lukea psykologian kokeisiin. -.-

WHoo! Nappisuoritus!Maanantai 23.11.2009 23:36

Tänään palautettiin englannin kirja-arvostelukirjoitelma, joka kirjoitettiin koulussa tunnilla. Sain luokan PARHAAN! 95p./99p.!! JEs! En kyllä ole ollut paras vähintään mielettömän pitkään aikaan missään oppiaineessa, korkeintaan potentiaalinen kuvaamataidossa, mutta näissä vaikeissa en ehkä koskaan! Jippii! Tosi hyvä fiilis!
Suunnitelmana on tässä ollut saada Cosplaygaalaan suunniteltu cosplay suunnilleen valmiiksi ennen joululomaa, sillä joululoman aikana taion Madam Redin koulun Vanhoja tansseja varten. Ihan tosi en haluaisi mennä sinne! Äiti pakottaa. Kaipa tuo cossaaminen tekee siitä jotenkin siedettävämpää. Auttakaa minua valitsemaa: Kumman Madam Redin minä sitten toteutan? Tanssiaisasun, joka sopisi Vanhoihin huomattavasti paremmin, vai arkiasu, joka on juhlava sekin krinoliineineen:AUTTAKAA! Ylempi vai alempi? Kun tuo alempi on tavallaan mukavampi incharacter -totetuttaa.... Toisaalta tuo ylempi olisi TÄYDELLINEN Vanhoihin.

Edelleen tiedote: Jos joku pystyy auttamaan löytämään Sebastianin, tai Grellin tuonne minun kanssani tanssimaan (asun Tampereella), niin kertokaa! Help! Cielkin minulle kelpaa. Mikäs siinä tädin kanssa tanssimisessa. :D

Eilen oli todella Deppistinen tunnelma...Sunnuntai 22.11.2009 16:04

Eilen Nelosella pyöritettiin kolme Deppin elokuvaa: Secret Window, Nick of Time ja Private Resort. Secret Windown omistankin, mutta sen silti katsoin telkkarista. Sen jälkeen oli todella mielipuolinen fiilis. Näin jokaisesta varjostani Mort Raineyn ja huomasin samaa käyttäytymistäkin. Niin, olenhan leikannut hiukset samaan malliin, kuin Johnny ja käytän viikonloppuisin aamutakkia (joka on kylläkin vaaleanpunainen). Auoin suutani, kuin pakkoliikkeinen. Mutta hetkonen, enkö teekin sitä muutenkin, joskus? Hahaha. Se oli mielipuolista, mutta loppujen lopuksi tosi hauskaa. Nick of Timen jälkeen en sitten enää tuntenut oloani onneksi mielipuoliseksi.

Nick of Timelta en odottanut paljoakaan. Suoraan sanottuna leffa oli paska. Juoni ontui, käsikirjoitus ontui, Depp ei sopinut päärooliin, vaan olisin mielummin nähnyt hänet pahiksena, ohjaus ontui, KAIKKI ontui. Huono leffa, mutta en voi sanoa. Huonointa mitä olen Deppiltäkin nähnyt.

Private Resortin jätin katsomatta, koska a) se tuli liian myöhään b) olen nähnyt sen aiemminkin c) teiniseksikomediat ei innosta + Depp itsekin häpeää koko leffaa.

Kuviksen valokuvaustyö valmis!Keskiviikko 18.11.2009 22:21Kuvaamataidon työ ottamalla kuvia Tanskasta. Tehtävänanto oli ottaa kuvia, jotka sopivat tiettyihin sanoihin. Vasemmalta oikealla alas:

1. Hassu
2. Suuri
3. Kaukana
4. Kaunis
5. Omakuva
6. Väritön
7. Matkakumppanit

Mielestäni onnistui ihan hyvin, mutta kuva-asttelussa on vähän vikaa (värien mukaan asettelu). En jaksanut korjata.

HuokausMaanantai 16.11.2009 17:26

Sikaflunssa on sitten iskenyt meidän lukioon. Se ei kuullosta lainkaan yhtä huolestuttavalta kuin se, että Ukrainassa on miljoona sairastunut "supersikainfluenssaan". Kuullostaa todella epäilyttävältä siinä mielessä, että mitäs se nyt yhtäkkiä sitten tuollainen kaiken keskelle puhkeaa. Tämä meidän possunuha ei taida olla mitään verrattuna siihen. Täytyy vain toivoa, ettei viikatemies satu omalle kohdalle, vaikken sitä varsinaisesti pelkääkkään. Vähän vain ahdistaa. Haluaisin vain yhden tai kaksi tiettyä asiaa elämässäni saavuttaa niin sitten voisin kuolla melkein ilolla. Molempia olen vuosia uneksinut. Toinen pinnallinen asia, toinen ei. Enempää ei tipu.Se on muuten naurettavaa miten sikaflunssa sitten joutuu leviämään kaikkialle. Ei sen takia, että se leviäisi taudin varsinaisesti saaneilta, vaan että rokotteen saaneet sairastuttavat melkein automaattisesti kaikki ympärillään. Rokotteessahan on pieni määrä tautia, jonka pitäisi periaatteessa luoda suojaus taudille! Kaiken lisäksi tässä vaiheessa se ei ainakaan ehdi vaikuttamaan.

PikkujouluinfoPerjantai 13.11.2009 17:26


Hei TKCP-turriaseni!

Pikkujouluista oli puhetta ja jotta asia tulisi mahdollisimman selväksi, kokoan tiedot ja paikallepääsyohjeet tähän blogimerkintään.

Pikkujoulut on päätetty pidettävän meillä la 5.12 ja paikkakuntahan on Lempäälä joten busseista tulee jonkin verran kuluja, ellei omista Paunussa toimivaa seutukausilatausta (omistavat tietävät, mistä puhun). Formaatti on nyyttärit,
voisi sopia mitä kukin tuo? Pistän listan blogimerkinnän perään.
Bussilla paikalleselviytymisohjeet ovat tässä:

Hyppää bussiin numero 71 Tampereen Keskustorin lasisilta bussikatoksilta. Bussikulkee 1-3 kertaa tunnissa. Ilmoita kuskille päätepysäkiksi Itkukallio. Hinta on 4,80e ja alennuksia ei ole. Käskekääpä kuskia sitten ilmoittamaan, mikä on oikea pysäkki. Kun olet päässyt perille, kävele "takaisin päin" Tampereelle bussin tulotien suuntaisesti 10m ja käänny vasemmalle Moisionjoentielle, jota kävelet kilometrin eteenpäin, kunnes eteen sattuu silta. Talo on heti sillasta vasemmalle omakotitalo.

Nämä tiedot lähinnä koskevat Ibiä ja Tirppaa, mutta hyvä teitä muitakin on muistuttaa. :B

Ööh, tämä nyyttärijuttu on lähinnä omaa keksintöäni, enkä ole kysynyt keltään, joten kertokaa jos ei sovi, nee? Alle listaa, mitä voisi tuoda ja lisään ruokatarvikkeen perään lapsosen nimen, joka ilmoittaa tätä ainetta tuovansa, ettei joku tuo aivan liikaa.

-limsaa: Hatori
-mehua: Henniina (glögi!)
-pikkusuolaista: Umi (sipsit)
-pikkumakeaa: Tirppa (karkkia)
-leivonnaista: Henniina (pipareita), Oro&Ibi (torttuja), Mallu (omenapiirakka)
-suolaisempaa: Henniina (käykö teille pizza?)

Paikalletulonsa varmistaneet henkilöt:

Ibi
Tirppa
Mallu
Umi
Henniina
Oro
Ma-chan (Maria)
Emilia
Ironhide
Hatori

Johnny, Johnny, Johnny...Keskiviikko 11.11.2009 12:43

Tänään enkun esitelmä ja pöllähdin paikalle kouluun Johnny Deppinä. Täytyy ottaa kuva jossain vaiheessa... Kai tämäkin cossiksi lasketaan. :P Olen haastateltavana Ladies and Gentleman -nimisessä talkshowssa. Jaskalle kreditit nimen keksimisestä.