IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

[spoilervaroitus]

Kuvia Angelicasta, Sparrowsta ja Barbossasta.

Livekuvausta "merenneitolaguunin" kuvaksista. Tässä sitä spoileria tulee, joten varokaa. Ei mitään, mistä suurimpia paljastuksia voi saada esille, mutta elokuvan tapahtumia kuitenkin.Linkki Jack Sparrown tähdittämään teaseriin, jonka mukaan elokuvassa on zombeja, merenneito, "cutlers" (Jos muistamme Cutler Becketin, niin ilmeisesti tällä viitataan spoilerspoilerspoiler Barbossaan.)

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=68177

Kommenttina muuten, että Depp ei kyllä näyttelijätaidoillaan tuossa täysin kukoista. Minusta vaikuttaa, että oli impro kysessä ja kuulemma edessä oli iso yleisö, kun tämä kuvattiin. Tai ehkä se vain häiritsee, että tuo on tuollainen fiktionfiktio, jos tiedätte, mitä tarkoitan, eh?

Omana kommenttina tykkään tuosta Angelican hatusta. Tuo jotain vaihtelua elokuvan hattugalleriaan. Sitten... Barbossa on epäilyttävä tapaus. Miten se nyt kauppakomppanian puolelle kääntyi? Puujalka ja kainalosauva.. Taisi olla kova taistelu. Kumpikohan räjäytti jalan? Mustaparta vai Sparrow? Kumpikaan? Ja sitten kolmantena ajatuksena, jonka olenkin jo johonkin ilmaissut: En voi odottaa Mustapartaa! Olen aina ollut erittäin kiinnostunut merirosvoista ja Mustaparta on kyllä yksi suuri legenda, jolla on mielenkiintoinen aura. Minun lempi- oikeita piraatteja. Ian McShanen kuvia tuijottaessani palan innosta. Täydellinen näyttelijä Mustaparralle! Olen melko varma, että siitä tulee yksi lempihahmoistani PotC:ssa, ellei jopa minun ultimaattisessa top 10 listassani hahmoista ikinä.

Toisekseen uutena tietona (minulle) elokuva julkaistaankin jo 20. toukokuuta. Saa nähdä tuleeko se samana päivänä Suomeen ja kuinka ison ensi-illan saattelemana.... Minulle on itsestään selvyys ilmestyä ensi-iltaan Sparrow-puvussani, jonka ehkä teen etukäteen jo tuona PotC4-versiona. Ja tietenkin tarvitsen seuraa. Helsinkiin tai Tampereelle menemme sitten sen katsomaan. Riippuu, kummassa on tärkeämpi ja kumpaan tulee ensimmäisenä. Olisi loistavaa saada pari piraattia mukaan. Mustaparta ja Angelica uusina ja tärkeinä hahmoina olisivat tietysti huiput.

Vaikuttaisi siltä, että puvusta menee jo tämän neljännen osan takia uusintaan ainakin peruukki ja housut. On huhuttu, että Sparrolla olisi neljännenlainen uusi vyö... Mutta ainakin miekkavyö vaikuttaisi olevan sama kuvien perusteella. Jos ihmettelette Sparrown päässä olevaa rinkulaa, niin minä en millää usko, että se on tarkoitettu suoraan elokuvaan. Varmaan pitelee peruukkia siistinä, ennen kuin kuvataan... Tai jotain. Kuullostaisi ainakin jotenkin loogiselta. Tai sitten kyseessä on side silmille.

Joten eikun vaan seuraaviin päivittelemisiin ja Bloody Maries all around! Kapteeni kuittaa.

P.S. Pirates of the Caribbean cosplayryhmä hakee taas miehistöä! Pirates of the Caribbean -cosplayryhmä

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.07.2010 16:20

Pölläsin Ane-uelta.

1. Avaa google.
2. Ota kuvahaku, kirjoita siihen nickisi.
3. Ota ensimmäinen kuva, lisää se tähän.

Tämähän on aika dramaattinen.Pirates of the Caribbean jatkaa trilogiaansa neljännellä osalla: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Tällä kertaa elokuva perustuu löyhästi samannimiseen Tim Powersin kirjoittamaan novelliin. Käsikirjoittajat ovat jälleen Terry Elliot ja Terry Rossio.

Pirates-elokuvat seilaavat tällä hetkellä muutosten vesiä, nimittäin budjettia on laskettu kolmanneksella. Alusta asti mukana olleen tuottajan Jerry Bruckheimerin mukaan jo neljännestä osasta yhä erilailla kiinnostavan tekeminen on jo haaste sinänsä. Toisin kuin tuottaja, kolmen kassatykkielokuvan ohjaamisen jälkeen ohjaaja Gore Verbinski joutui vaihtoon. Paikkaajana toimii Rob Marshall, joka on tunnettu mm. elokuvien Geishan muistelmat, Nine ja Chicago ohjaajana.

Luonnollisesti Johnny Depp jatkaa matkaansa Jack Sparrowna, johon ilmoitti kiinnostuksensa heti alusta alkaen. Aiemmista kolmesta elokuvasta Will Turnerina ja Elizabeth Swannina tunnetut Orlando Bloom ja Keira Knightley ilmoittivat vetäytyvänsä projektista jo ennen, kuin se sai edes virallisesti alkunsa. Muita näyttelijöitä jotka eivät jatka mukana on esimerkiksi Mackenzie Crook, joka näytteli puusilmäisen merirosvon Ragettin osaa. Sen sijaan Gibbs (Kevin McNally) ja Barbossa (Geoffrey Rush) ovat edelleen elokuvassa mukana. Uusia nimiä ovat mm. Ian McShane, Penélope Cruz, Gemma Ward, Astrid Berges-Frisbey ja Sam Claflin.

On Stranger Tides jatkaa siitä mihin At World's End päättyi. Jack Sparrow lähtee etsimään Elämän lähdettä. Ongelmana on, että hänen peräänsä lähtee myös Mustaparta (Ian McShane), joka hamuaa takaisin kadotettua nuoruuttaan. Sanotaan, että kaikkien pahojen tekojensa jälkeen hän yrittää palauttaa sillä viattomuutensa. Mukana on myös Mustaparran tytär Angelica (Penélope Cruz), jonka kanssa Jack Sparrowlla on yhteinen menneisyys ja lämpimämpiä tunteita. Käyttääkö hän tätä vain hyväkseen? Elokuvassa tullaan merenneitojen lisäksi näkemään myös uusimman teaserin mukaan myös zombeja.

Uusien tietojen mukaan elokuvan ensi-ilta olisikin jo 20. toukokuuta 2011. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ilmestyy 3D:nä, että tavallisena "2D:nä". Uutta kuvamateriaalia löydätte tästä merkinnästä (spoilervaroitus)! DeadMonkey


JOUDUIN TEKEMÄÄN TEKSTIN UUSIKSI, KOSKA VAHINGOSSA POISTIN SEN.

Viimeisenä ensimmäiset kuvat Barbossasta. (Näille ei voi olla nauramatta.)

Melkein henkistä kiljuntaaTiistai 20.07.2010 22:42

Käväisimpä DeaviantArtissa ensimmäistä kertaa vuosiin ja ilmoituksista löytyi vanhemmasta Tim Burtonin leffasta James and the Giant Peach liittyvä piirrustuskilpailu. Aivan sika mahtavaa! Tekikin mieli taas luoda jotain, mutta ilman jotain määriteltyä aihetta en itsekseni saa koskaan insipraatiota mihinkään. Ja Burton! Burton on jumala. Kuvaennollisesti.

What I wants + vähän muutaTiistai 20.07.2010 21:42

Ääripinnallinen materialohdukkeellinen toivelista.

DVD:itä
 • The Imaginarium of Doctor Parnassus
 • Coraline
 • Tim Burton's Alice in Wonderland


Tekniikka
 • piirtopöytä


Taidetarvikkeet
 • leviämättömiä eripaksuisia mustia tusseja
 • vesivärit
 • puuvärit
 • tarvikkeet valokuva-albumiin

Musiikkialbumit
 • You Could Have it So Much Better with Franz Ferdinand
 • Tonight: Franz Ferdinand
 • The White Stripes: White Blood Cells
Muuta
 • kasari ompelukone
 • a puppy
 • suitsukkeita
 • money for da cosplay stuff
 • selkeitä visioita (keneltäköhän tätä voi pyytää?)

Tämä lista näyttääkin ihan minulta. Kiwaa. En olekaan ostanut itselleni juuri mitään vuosiin mitä nyt pari leffaa silloin tällöin sen jälkeen kun aloitin cosplayn. Ei toisaalta ole rahaakaan. Ehkä pitäisi pyytää näistä jotain syntymäpäivälahjaksi.

Inkku lopetettiin tosiaan eilen. Se oli oikeasti surkeassa kunnossa. Syyksi yhtäkiä huonontuneeseen terveydentilaan löytyi sokeritaudista johtuva myrkytystila. Nyt kun katselen tätä sen yhtäkin kuvaa, niin Inkku oli kyllä terveempänä täysin erilainen. Todella kaunis koira. Kauneinta Inkussa oli varmaan sen silmät ja katse. Ikkuna sen sieluun, joka oli kauniimpi, kuin minkään muun koiran, jonka olen koskaan nähnyt. Inkku ei ollutkaan mikään tavallinen australianterrieri. Pentuna se oli oikea villipeto, mutta kun se joutui ensimmäisiin leikkauksiinsa ja ikää vähän kertyi, siitä tuli ihan mielettömän lempeä. Sen ainoa synti taisi olla ahneus ruokaan.

En tunne varmaan mitään. Kykenen rationaaliseen ajatteluun, mutta en ole surullinen, en ole iloinen. En kyllä toisaalta turtakaan. Puhuin äidin kanssa puhelimeen ja taisin olla tavattoman biaatch. Ehkä minusta tulee kaikkeen ärsyyntyvä yksinäinen synkkä susi, joka ei kestä ihmisiä.

Tässä tulee se pakollinen cosplayosuus. Haluaisin ihan yhtenä pointtina itsestäni sanoa conskenessä tai lähinnä cosplaykisojen bakcstagella pyöriville ihmisille, että minusta saattaa joskus saada tosi kamalan kuvan. Kun puku ei ole vieläkään kasassa, aika loppuu ja vaikka mitä kamalaa, käyttäydyn perheelleni ihan kamalalla tavalla esimerkiksi puhelimessa ja vielä enemmän, kun he ovat itse paikalla. Tällaista käytöstä minulta on ilmennyt lähinnä Tracon III:ssa. Animecon VII:sta en muista, muuta kuin, että olin ihan murtumispisteessä pukuni kanssa. En minä oikeastaan ole sellainen. Ainostaan perheelleni pahimmilla stressin hetkillä.

Olisi kai oikeampi vaihtoehto jättää keskeneräinen puku lattialle pölyttymään ja mennä itse coniin homehtumaan, mutta siinä vaiheessa minun psyykkeeni ei varmaan enää kestäisi sitä kaiken stressin ja yrittämisen jälkeen. Noh. Olen nykyisin ottanut jostain opiksi ja aloittanut puvut aikaisemmin, vaikka viimeiselle yölle aikataulu aina meneekin. Jackin kanssa minun piti aloittaa aikaisemmin, mutta jouduin kohtamaan henkilökohtaisia ongelmia väärään aikaan ja hommalle jäi sitten taas tosi vähän aikaa. Olin sentään semityytyväinen pukuuni aikaan nähden.

Jos joku ihminen on saanut minusta huonon kuvan, niin olkaa kilttejä, kertokaan minulle. Ehkä olette sen kuvan saaneet syystäkin. Huoh. En tiedä.

Inkku - tärkein persoona elämässäniMaanantai 19.07.2010 03:16

Meidän koira Inkku (s. 2001, australianterrieri naaras) on tosi sairaana. Oikeastaan se on ollut sairaana jo aika pitkälti koko elämänsä. Nyt on loppu lähellä. Toivon tietysti kuitenkin parasta.

Ensimmäiset alamäkeen johtaneet asiat alkoivat Inkulla vuoden, kahden iässä. Sille alkoi kerääntyä ylipainoa. Austraalianterriereillä polvet ovat todella herkät ja toisesta meni tapaturmaiseti nivelside ehkä kolme vuotiaana ja se jouduttiin leikkaamaan. Pian toinenkin meni itsetään ja polvelle taidettiin tehdä kaksikin leikkausta.

Polvien jälkeen Inkun kunto alkoi heiketä ja siitä tuli vaisumpi. Joidenkin tutkimuksien jälkeen Inkulla todetaan kilpirauhasen vajaatoiminta ja pöly(punkki)allergia. Tämäkin jo pisti ruokavaliota uuteen mietintään.

Jossain vaiheessa hankimme toisen koiramme, musta keskikokoisen snautseri Oskun. Koska Osku on poika ja Inkun polvet ja turkki ovat huonot pentujen hankinnan kannalta, Inkku laitetaan taas leikkauspöydälle ja siltä leikataan munajohtimet.

Pian kohdun leikkauksen jälkeen Inkku on tasaisesti huonossa kunnossa. Vatsa on kuin jalkapallo, ylipainoa on ja kunto on heikko. Inkulle määrätään sydän- ja nesteenpoistolääke.

Kaksi vuotta sitten Inkun arvoja jo mitattiin säännöllisesti ja maksa-arvot olivat tasaisessa nousussa jatkuvasti. Välillä ne saatiin laskemaan, vaikka alunperinkin ne olivat niin huipussaan, että Inkun piti kuolla hetkellä millä hyvänsä. Muistan järkyttyneeni maksasyövän mahdollisuudesta pahasti ja itkeneeni ja olleeni jatkuvasti kivi sydämelläni, kun ajattelin Inkkua. Ja monesti luulin, että Inkun loppu on tullut, kun uudet arvot mitattiin. Jossain vaiheessa opin, että ei Inkku ollut minnekään ainakaan vielä menossa, vaikka teoriassa on tilanne oli toisin.

Kevään ajan Inkun kunto on ollut hieman huononemaan päin ja nyt kesällä se on pitänyt pitää istumistaukoja ulkona käydessä. Mökillä kävimme tällä viikolla, ja siellä Inkku oli vaisu, mutta sentään pystyi tekemään asiansa, kerjäämään, syömään, juomaan ja nukkumaan.

Sitten Inkku kävi sammakon kimppuun. Se raateli sen oikein kunnolla, mutta se jäi eloon. Se ilmeisesti päästi itsestään jotain myrkkyä, joka laukaisi Inkun kunnon totaalisen heikkenemisen. Kuulemma verta tuli oksennuksessa, ripulissa ja nenästä. Mikään ei pysy sekuntiakaan sisälllä. Inkulle annetaan rokote, joka saa ruoan pysymään sisällä. Kuulemma vielä aamulla tervehti suhtellisen iloisesti, muttei syö eikä juo. Kun pääsen paikalle, jauhan lääkkeet veden sekaan ja syötän pillin kautta. Juo vähän itsekin. Piristyy. Hengitys vaikeaa nenän kautta, mutta läähättää normaalisti. Ei kuitenkaan tämän takia pysty nukkumaan. Viime aamuna oksenteli hiukan. Sen jälkeen annettiin huononlaisesti ruokaa ja vettä. Nenä ei enää tukossa ja nukkuu rauhallisesti. Sai ensimmäisen suolistotulehdus antibiootin. Nyt nukkuu kyllä, mutta oksentelee. Nestevajaus. Nousee välillä, ilmeisesti kivusta, istumaan tai nostaa päätään ja vaihtaa asentoa. Vettä olisi tärkeää saada pysymään sisällä. Ei ole tänään juuri seissyt, eikä kävellyt.

Huomenna lääkäri. Toivon, että ei käske ottamaan ainakaan muutamaan päivään vielä hengiltä. Piikki on epäreiluinta mitä tiedän.

Inkku, olet rakas. <3

Grauh!

[Ei aihetta]Maanantai 19.07.2010 00:39

( ) Sinussa on se jokin
(1) Harry Potter: Viisasten kivi
(2) Harry Potter: Salaisuuksien kammio
(3) Harry Potter: Azkabanin vanki
(4) Harry Potter: Liekehtivä pikari
(5) Harry Potter: Feeniksin kilta
(6) Harry Potter: Puoliverinen prinssi
(7) Mr. and Mrs. Smith
( ) The Mexican
( ) Nemoa etsimässä
(8) Aladdin
(9) 101 Dalmatialaista
(10) Leijonakuningas
(11) Leijonakuningas 2
( ) Leijonakuningas 3
(12) Grease
( ) Seitsemän yötä Tiibetissä
(13) Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous
(14) Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu
(15) Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla
( ) Scream
( ) Scream 2
( ) Scream 3
(16) The Grinch
( ) American Pie
( ) American Pie 2
( ) American Wedding
( ) Along Came Polly
(17) Forrest Gump
(18) The Day After Tomorrow
(19) Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
(20) Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
(21) Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
(22) Just Married
( ) Painajainen Elm Streetillä
( ) Titanic
( ) Romeo & Julia
( ) Tiedän mitä teit viime kesänä
( ) Independence Day
(23) Bad Boys
( ) Bad Boys 2
(24) ET
(25) Yksin kotona
(26) Yksin kotona 2
(27) Yksin kotona 3
(28) Yksin kotona 4
( ) Mio poikani Mio
( ) Katto Kassinen
(29) How to Lose a Guy in 10 Days
( ) Calendar Girls
(30) Mean Girls
(31) Catch Me If You Can
(32) Spider-Man
( ) Spider-Man 2
( ) The Fifth Element
( ) Air Force One
( ) Sound of Music
( ) Terminaattori
( ) Terminaattori 2
(33) Hevoskuiskaaja
(34) 8 mile
( ) Die Hard
(35) Pretty Woman
(36) Madagascar
( ) Madagascar 2
(37) Shrek
(38) Shrek 2
(39) Shrek 3
( ) Viimeinen Samurai
(40) Kimpassa
( ) Fucking Åmål
(41) Saksikäsi Edward
( ) Vihreä maili
(42) Amelié
(43) The Truman Show
( ) Pelikaanimies
( ) Hitman
( ) Pelastakaa sotamies Ryan
( ) Austin Powers
(44) Austin Powers: Agentti joka tuuppasi minua
(45) Austin Powers: Kultamuna
(46) Blues Brothers
( ) Blues Brothers 2000
( ) Aristokatit
( ) Piano
(47) American Beauty
( ) Hymypoika
( ) Pitkä kuuma kesä
(48) Honey
( ) Notting Hill
(49) Little Miss Sunshine
( ) Raise Your Voice
(50) Blondin kosto
(51) Blondin kosto 2
( ) Kummelin kultakuume
(52) Morsian karkuteillä
( ) Karhuveljeni Koda
( ) Karhuveljeni Koda 2
( ) Herrasmiesliiga
(53) Pieni suklaapuoti
(54) Villi tusina
( ) Villi tusina 2
( ) Kauna
(55) Kauna 2
( ) Kauna 3
(56) Ihmeperhe
(57) Heinähattu ja Vilttitossu
(58) Jali ja suklaatehdas
( ) Kill Bill
( ) Kill Bill vol. 2
( ) I am Sam
( ) Boys don't cry
( ) Kuutamolla
(59) Asterix ja Obelix - Tehtävä Kleopatra
(60) Asterix ja Obelix vastaan Caesar
( ) Asterix ja viikingit
( ) Asterix olympialaisissa
( ) Hide and Seek
( ) Hain tarina (Shark Tale)
(61) Röllin sydän
(61) Rölli ja metsänhenki
( ) Kultaisen kukan kirous
(62) Epic movie
( ) Epic movie 2
(63) Transformers
( ) Transformers 2
( ) Tyttö ja villivarsa
( ) Topi ja Tessu
( ) Topi ja Tessu 2
(64) Dumbo
( ) Tuntematon sotilas
( ) Veteen piirretty viiva
( ) The simpsons movie
(65) Twilight - Houkutus
(62) Twilight - Uusikuu
( ) Twilight - Epäilys
(63) Päätön ratsumies
(64) Liisa ihmemaassa
(65) Pekka töpöhäntä
(67) Nightmare before christmas
( ) Amalia
( ) Iron man

AHAHA. En ole ainakaan huonojenleffojen nolife. : DD

No joojoo, tehdään nyt sitten.Tiistai 13.07.2010 16:58

GALLUP COSPLAYN HARRASTAJILLE!

01. Mitä hahmoja olet cossannut/crossannut? Missä?
 • Kingdom Hearts II: Sora//Tampere Kuplii '07
 • The Nightmare Before Christmas: Sally//Animecon '07
 • The Nightmare Before Christmas: Mr Oogie Boogie//Tracon III
 • Rozen Maiden: Souseiseki//Tampere Kuplii '08
 • Suzumiya Haruhi no Yuuutsu: Yuki Nagato//Cosplay-viikko '08
 • Death Note: Ryuk//Helsingin Kirjamessut '08
 • Final Fantasy X: Lulu//Tracon IV
 • Hamtaro: Hamtaro//Tampere Kuplii '09
 • Kuroshitsuji: Ciel Phantomhive//Bakacon '09
 • The Demon Barber of Fleet Street: Sweeney Todd//Desucon '09//Tampere Kuplii '10
 • Kingdom Hearts II: DiZ//Animecon '10
 • Shigofumi: Fumika//CosplayGaala '10
 • Kuroshitsuji: Madam Red//Bakacon '10
 • Pirates of the Caribbean: Jack Sparrow//Tracon V

Muutama pienempi puku, kaappicossit ja muille tehdyt puvut tiputettu listasta.


02. Mikä on sinusta parhain pukusi? Miksi?
- Parhaan näköinen on varmaan ollut Oogie Boogie. Koska se oli sattumoisin parhaan näköinen. Ja ruuminmuotoni katosivat sen alle ihan mukavasti.

03. Entä huonoin? Miksi?
Ciel Phantomhive. Hiukset oli vain sprayattu ja puku oli jotain tosi yöks.

04. Mitkä ovat tulevat cossiasusi? Kuinka pitkälle olet niitä jo työstänyt ja missä meinaat cossata?
- Mad Hatter joskus kaukana tulevaisuudessa. En ole vielä edes suunnitelmaa tehnyt.

05. Millä tavoin valitset cossihahmosi?
- Hahmo miellyttää sekä ulkoisesti, että sisäisesti. Jotain samaistumista yleensä huomaan.

06. Mikä oli ensimmäisen conisi?
- Tampere Kuplii '07, varsinainen con oli Animecon V.

07. Miten löysit cosplayn?
- Luin jutun Koululaisesta.

08. Mikä sai sinut innostumaan cosplaysta?
- Upeat puvut.

09. Tykkäätkö cossata "in character" ?
- Riippuu hahmosta, enkä sitä joka hetki kuitenkaan tee.

YLEISTÄ
(x) Teen itse pukuni
( ) Teetätän pukuni
( ) Äiti tekee pukuni
( ) Kaverini tekee pukuni
( ) Kaveri auttaa puvun tekemisessä, mutta muuten teen itse
(x) Ostan joitain osia kirpputorilta/kaupasta
(x) Ostan peruukkini ebaysta/amazonista tms.
(x) Ostan peruukkini punanaamiosta/pilailupuodista tms.
( ) Olen ammatiltani pukuompelija
(x) Tykkään ompelusta
(x) Tykkään tehdä proppeja (aseet, siivet yms. hökötykset)
( ) Teetätän propit
( ) Iskä tekee propit
( ) Kaveri tekee propit
(x) Teen itse proppini
(/) Osaan muokata peruukkeja
(/) Käytän omia hiuksia cosseissa
(x) Minulla menee paljon rahaa cossaamiseen
(/) Kiertelen säännöllisesti kirppareita josko löytäisin jotain cosseihin
(x) Tykkään osallistua ryhmäcosseihin
( ) Tykkään nauraa fail-cossaajille
( ) Olen omasta mielestäni parhain cossaaja
( ) En kuuntele muiden mielipiteitä
( ) ...sillä olen aina oikeassa
( ) Minun tekniikkani ovat ainoat oikeat
( ) ...muut ovat fail
( ) En voi tulla coniin fail-cossiasussa
( ) ...jätän mieluummin cossaamatta
( ) Läskit ei saisi harrastaa cosplayta!
( ) Mitä laihempi sitä parempi
( ) Olen laihduttanut cossia varten
( ) Tykkään huomautella viattomille ohikulkijoille heidän pukunsa huonoudesta
(x) ...ja antaa vinkkejä ja kritiikkiä vaikka sitä ei ole minulta edes pyydetty
( ) Cossaan vain sellaisia hahmoja joilla on mahdollisimman monimutkainen ja vaikea puku
(/) En cossaa missään nimessä massasarjoista!
( ) Ne jotka cossaa massasarjoista tai liian yksinkertaista hahmoja ovat fail-cossaajia
( ) Kuljen nenä pystyssä conissa
( ) En voi edes jutella fail-cossaajien kanssa
( ) ...ettei minua vain leimattaisi failiksi
(x) Kaverinikin ovat hyviä cossaajia
( ) ...mutta minä olen parempi
( ) Photoshoppaan cossikuviani rankalla kädellä ennen nettiin laittoa
( ) Mitä kalliimpi metrihinta kankaalla niin sitä laadukkaampaa se on eli parempaa cossiin
(x) Käytän lähes kaikki rahani cosplayihin
(x) ...joten ei ole paljoa rahaa ostaa ruokaa joka on hyvä juttu cossien kannalta
( )Aloitan mahdollisimman aikaisin tekemään pukua

CONIT
(x) Minusta on kiva tutustua uusiin ihmisiin coneissa
(x) ...olen saanutkin paljon tuttuja coneista
(x) Olen välillä vähän ujo tullakseni puhumaan kenellekään
(x) Porukassa olen puheliaampi
(x) Rasittaa jos myyntipöydillä on kauhea ryysis
( ) Ostelen paljon tavaraa coneista
(x) Olen käynyt laulamassa karaokea conissa
(x) Olen osallistunut cossikisaan
(x) ...ja päässyt palkintosijoille
(x) Olen osallistunut paneeliin
(x) Olen aloittanut jonkun jutun johon olen saanut paljon ihimisä mukaan, esim. letka tms. (Jos lasketaan Traconin aerobic)
(x) Coniruokavalioni on yleensä tosi epäterveellinen
(x) ...hesemättöä, karkkia, limsaa, pockyja yms.
(x) On kiva jos minusta tullaan ottamaan kuvia
( ) Tykkään käydä napsimassa muista kuvia
( ) Olen coneissa yleensä yksin enimmäkseen
( ) ...kun minulla ei ole muita samanhenkisiä kavereita
(x) Olen coneissa yleensä n. 2-6 ihmisen porukassa
( ) Olen coneissa aina isommassa porukassa

Yleiset kysymykset menivät loppua kohden tosi oudoiksi. Kuka, joka noihin rikoksiin syyllistyvä edes tunnustaisi?

Kesäanimesarjaksi?Maanantai 12.07.2010 18:43

Rakkaat ystävät. Suositelkaa minulle animea. Olen pahasti puutteessa. Rajoitteina: ei Narutoa tai Hetaliaa, ei tavallista koulupukutyttödraamaa, eikä ylenpalttista shoujoa. Ei myöskään mitään yli 100 jaksoista sarjaa. Fantasia elementit ovat kivoja.

Arigatou gozaimashita.

Kurpitsamaalla ulvotaan jäälleenPerjantai 09.07.2010 16:09

...tällä kertaa suomeksi!

http://tree-of-the-dead.blogspot.com/2010/07/tracon-v-merirosvolipun-alla.html

Kyseessä on siis Tracon V raportti piraatin silmin.