IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

VLauantai 28.08.2010 20:23

Aamupäivällä tein englannin kirjoitelmaa. "A film that touched my heart". Tarkasteluun pääsi V niin kuin verikosto. Nyt en osaa sanoa mitään järkevää. V. V on ihana. Ainut elokuvahahmo, johon olen koskaan rakastunut kirjaimellisemassa muodossa.. Ja kyseinen leffa on lempielokuvani. Katsokaa se. Ehkä sivistytte jonkin verran. Tai sitten ette. En välitä. Jos olette perillä maailman asioista jonkin verran, jos arvostatte romantiikkaa aikakautena, jos olette filosofista tyyppiä, niin kuin minä, niin ehkä osaatte nähdä tämän elokuvan samoin. Syvä huokaus.

Eräs henkilö on kehottanut minua cossaamaan V:tä. Idea on muuten loistava, mutta en ole varma olisinko valmis olemaan itse sellaisen hahmon saappaissa, jota kohtaan tunteeni ovat... Noh, hyvinkin lämpimät. En siis tiedä. Pidän tätä mahdollisuutena, mutta kuitenkin epätodennäköisenä sellaisena. Jos joskus alan seurustelemaan teen varmasti V:n puvun toverilleni. :F Ja kai sitten itse olisin Evey Hammond. Häneen pystyn ainakin samaistumaan.


"Remember, remember, the 5th of November,
the Gunpowder Treason and plot.
I know of no reason, why the Gunpowder Treason
should ever be forgot."

RIPKeskiviikko 25.08.2010 23:50

Satoshi Kon, kuollut. EIEIEIEIEIEEIEIEIEEIEIEIEIEIEIEEIIIIIIII. Ei! Tämä on niin väärin. D;

[Ei aihetta]Maanantai 23.08.2010 22:48

PISTÄKÄÄ NYT JO JOKU MUT SIIVOAMAAN. Herra Kenraali, Viikatemies, Monk, kaikki käy! Tarvitaan kovempia otteita.

[Ei aihetta]Perjantai 13.08.2010 02:30

Uutisia ja totuuksia animesarjoista, jotka saavat minut hymyilemään:

-Strike Witchesistä toinen tuotantokausi
-Kuroshitsuji jatkaakin samoilla linjoilla toisella kaudellaan
-Simounilla mielenkiintoinen alkuasetelma, miljöö

...Tämä siis tarkoittaa, että tulen seuraamaan peräti kolmea sarjaa yhtä aikaa. Jos on aikaa.

KurpitsanismiaMaanantai 09.08.2010 22:31

Haa, blogini on jälleen tauon jälkeen toiminnassa~

http://tree-of-the-dead.blogspot.com/2010/08/summertime-and-living-is-easy.html

AllergiaaMaanantai 09.08.2010 15:14

Viime yönä huoneessa taisi olla hyttynen ja tiesin, että jonkun piston siltä yön aikana saisin. Nyt nilkka on mukavasti turvonnut ja saman jalan pikkuvarvas olikin ollut jo muutaman päivän ärsyynytynyt ja turvoksissa. Että hyttysallergiaa. Minulla, joka on aina ollut terve. Pari vuotta sitten äiti totesi minulla olevan jonkinlaista heinänuhaakin.

...

OhoMaanantai 09.08.2010 14:13

Taitaapa olla ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt cosplay.comin showcase kuviin.

http://www.cosplay.com/photo/2649706/

Selkään taputus AG:lle!

MediadiplomiPerjantai 06.08.2010 21:08

Mietin tässä, että mikä voisi olla mediadiplomini aihe. Tai lähinnä toteutustapa. Ja olen nyt melko varma, että se tulee olemaan piirrosanimaatio. Ajattelin, että kunhan tästä pikaisesti siivoan jotain, niin voisin kokoeilla ihan, miten homma minulta yhtään luonnistuisi.

PiuKeskiviikko 04.08.2010 00:37

Taidankin tästä hipsiä piirtelemään. Keksin vahingossa matskujen puutteessa uuden piirtotekniikan, joka ainakin ideana tulee näyttämään tosi kivalta. :>
[spoilervaroitus]

Kuvia Angelicasta, Sparrowsta ja Barbossasta.

Livekuvausta "merenneitolaguunin" kuvaksista. Tässä sitä spoileria tulee, joten varokaa. Ei mitään, mistä suurimpia paljastuksia voi saada esille, mutta elokuvan tapahtumia kuitenkin.Linkki Jack Sparrown tähdittämään teaseriin, jonka mukaan elokuvassa on zombeja, merenneito, "cutlers" (Jos muistamme Cutler Becketin, niin ilmeisesti tällä viitataan spoilerspoilerspoiler Barbossaan.)

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=68177

Kommenttina muuten, että Depp ei kyllä näyttelijätaidoillaan tuossa täysin kukoista. Minusta vaikuttaa, että oli impro kysessä ja kuulemma edessä oli iso yleisö, kun tämä kuvattiin. Tai ehkä se vain häiritsee, että tuo on tuollainen fiktionfiktio, jos tiedätte, mitä tarkoitan, eh?

Omana kommenttina tykkään tuosta Angelican hatusta. Tuo jotain vaihtelua elokuvan hattugalleriaan. Sitten... Barbossa on epäilyttävä tapaus. Miten se nyt kauppakomppanian puolelle kääntyi? Puujalka ja kainalosauva.. Taisi olla kova taistelu. Kumpikohan räjäytti jalan? Mustaparta vai Sparrow? Kumpikaan? Ja sitten kolmantena ajatuksena, jonka olenkin jo johonkin ilmaissut: En voi odottaa Mustapartaa! Olen aina ollut erittäin kiinnostunut merirosvoista ja Mustaparta on kyllä yksi suuri legenda, jolla on mielenkiintoinen aura. Minun lempi- oikeita piraatteja. Ian McShanen kuvia tuijottaessani palan innosta. Täydellinen näyttelijä Mustaparralle! Olen melko varma, että siitä tulee yksi lempihahmoistani PotC:ssa, ellei jopa minun ultimaattisessa top 10 listassani hahmoista ikinä.

Toisekseen uutena tietona (minulle) elokuva julkaistaankin jo 20. toukokuuta. Saa nähdä tuleeko se samana päivänä Suomeen ja kuinka ison ensi-illan saattelemana.... Minulle on itsestään selvyys ilmestyä ensi-iltaan Sparrow-puvussani, jonka ehkä teen etukäteen jo tuona PotC4-versiona. Ja tietenkin tarvitsen seuraa. Helsinkiin tai Tampereelle menemme sitten sen katsomaan. Riippuu, kummassa on tärkeämpi ja kumpaan tulee ensimmäisenä. Olisi loistavaa saada pari piraattia mukaan. Mustaparta ja Angelica uusina ja tärkeinä hahmoina olisivat tietysti huiput.

Vaikuttaisi siltä, että puvusta menee jo tämän neljännen osan takia uusintaan ainakin peruukki ja housut. On huhuttu, että Sparrolla olisi neljännenlainen uusi vyö... Mutta ainakin miekkavyö vaikuttaisi olevan sama kuvien perusteella. Jos ihmettelette Sparrown päässä olevaa rinkulaa, niin minä en millää usko, että se on tarkoitettu suoraan elokuvaan. Varmaan pitelee peruukkia siistinä, ennen kuin kuvataan... Tai jotain. Kuullostaisi ainakin jotenkin loogiselta. Tai sitten kyseessä on side silmille.

Joten eikun vaan seuraaviin päivittelemisiin ja Bloody Maries all around! Kapteeni kuittaa.

P.S. Pirates of the Caribbean cosplayryhmä hakee taas miehistöä! Pirates of the Caribbean -cosplayryhmä