IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Happy HalloweenMaanantai 31.10.2011 23:39

Tumb-lonerMaanantai 31.10.2011 18:32

Voisin mainostaa olevani nykään myös tumblrissa!

:3

BlöpTiistai 25.10.2011 15:32

Tutkin parhaillani Helena Bonham Carterin tyyliä koulutehtävää varten. Inspiroivaa... Oikeasti siis tehtävänä on oli valita julkkis, jonka pukeutumista haluaisi korjata.

Viime yönä juuri, kun olin menossa nukkumana sain vision käsilaukusta, jonka haluan valmistaa. Se on sähkön sinistä intian puuvillaa, jonka läppä tasku on pyöreä ja sen reunoista tulee pieni pitsi. Ja sitten siihen läppään on painettu mustalla kangasvärillä korppi. Tämän haluan toteuttaa! Joko itselleni (Ei kyllä pue tämänhetkistä tyyliäni) tai sitten myytäväksi. Kaulurit olivat anatomisesti aika haastavia jo ajatuksena. Jos vaikka askartelisin paskartelisin tämmöisen aikani kuluksi. Vihdoin.

Cirque du cosplayihin on tulossa päivitystä CosplayGaalasta, jahka saisin jonkun siedettävän kuvan Lulusta käsiini. BD Jos saan. Ensi viikonloppuna photoshootti kuitenkin luvassa.

KämpilläMaanantai 24.10.2011 03:18

Olipas taas vaihteeksi vauhdikas viikonloppu. Siis paino sanalla vauhdikas. En sijoittunut, mutta ei haittaa yhtään. Tuntui, että sain todistettua itselleni kuitenkin jotain: Minä pystyn siihen, jos haluan.

[Ei aihetta]Lauantai 22.10.2011 00:06

[x]turkiksen värjääminen
[x]..muotoileminen ja lakkaaminen
[x]korsetin koristekujien sävvytys
[x]surprisen koristekuvioiden maalaaminen
[x]peruukin leikkaaminen
[x]lettihelmien kiinnittäminen
[x]nutturan kiinnityssysteemin
[ ]puvun alaosan ompelminen
[ ]...ja maalaaminen
[ ]koristereunusten maalaaminen loppuun
[x]Mooglen ompelu (kolmas Moogle menossa, uskokaa pois)
[x]vöiden turvakiinnitys
[x]...ja maalien korjailu
[x]...ja hukkuneiden solkien korvaaminen
[/]Mooglen patinointi
[ ]puvun kasaaminen

Hyvältä näyttää?? : O Kyllä tähän listaan voisi vielä pari juttua lisätä....... Mutta tänä yönä siis koristereunukset loppun (kyllästyin kesken kaiken, kun jossain vaiheessa jälki alkoi menemään turhauman mukaiseksi) ja kankaan maalaaminen, huomenna puvun kasaaminen (ja ompelu), sen lisäksi Mooglen kanssa säätäminen, kuten naama ja patinoinnit etuvatsaan ja jalkoihin, koska painovoima pirulainen oli erään kauniin yön aikana vetänyt maalit maata kohti ja siten pilannut etuosan.

Jos nyt oikeasti kysytään, mihin olen ertiyisen tyytyväinen(?) tässä puvussa, niin siihen kuuluu turkis, vyöt ja korut. Saa nyt nähdä, että miten se kaikki toimii näiden muiden juttujen kanssa. Mooglen kohtalon näkee vasta, kun naama on paikoillaan.

Hei niin joo ja näytän sitten huomenna (sori Tiia) syöpäpotilaalta, koska äiti letittää aamulla päänahkani ja joudun laittamaan peruukkisukan + pipon ja siihen vielä lisätään, että kulmakarvat ovat hieman heikolaiset. Ihkua.

HoroskooppihurjastelijaKeskiviikko 19.10.2011 14:43

Joskus on ihan hauskaa katsoa niitä vähemmän vakavastiotettavampiakin horoskooppeja aamucappuccinokupposen äärellä. Kihertelen täällä itsekseni, koska vertailin viikon neuvoja omiin suunnitelmiini ja onhan se nyt ihan hauskaa joskus huomata kaikenlaista ja sitten mielikuvituksen voimin keksiä kivaa. Sunnuntaina: Vetovoimaa ja pilkettä silmäkulmassa. TOTTA HITOSSA! Lulu antaa sellaista kyytiä jokaiselle vastaantulijalle, että lähettipoikakin ajaa pyörällä päin kyyhkyshäkkejä.

Astro.fi: "Neitsyt
Olet tänään viehättävällä tuulella ja teet jopa tahtomattasi melkoisen vaikutuksen vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Pientä flirttiä peliin ja elämä näyttää nopeasti valoisat kasvonsa.."

Grr.

BlogipäivitystäKeskiviikko 19.10.2011 05:06

FUmhfumhfu.Tiistai 18.10.2011 22:01

Kadonneet esineet saavat minut kohta hulluksi!

Löysin kyllä äsken kadonneen puuterin ja ruskea luomivärini..... Mutta HIHAT, missä ovat HIHAT ja valkoinen kasvoväri, jota tarvitsisin mm. heti. ;;______;; Tuntuu, että mikään ei tule onnistumaan tai valmistumaan, ennen kuin nämä löytyvät.

Härkää sarvista, eli itseäni korvistaMaanantai 17.10.2011 19:38

Otin härkää sarvista ja tekaisin hyvännäköisen ja yksityiskohtaisen lähdekuvan CosplayGaalaa varten. Oletan, että se screenataan taas lavalla (KUMPA voisikin olla kaksi lähdekuvaa: yksi tuomaristolle ja yksi yleisölle) ja nyt on menossa ääniraita. Hehheh, tiedän, että olen puhunut siitä vaikka kuinka kauan, mutta totuus on se, että aloitin oikeasti vasta tänään. Luojan kiitos se pitää palauttaa vasta keskiviikkona (tänään kyllä tulee jo valmista). Nyt en vedä yhtään niin amatöörityylillä tätä kuin EuroCosplay-kisaan olisi ollut tulossa. Huomaan hetki hetkeltä paremmin, että viime kerralla kotiin jääminen onkin tuleva olemaan sen arvoista.

Jos kerrankin nyt onnistuisin tässä.
Problemo numero I: HIHAT OVAT EDELLEEN KATEISSA!!! (Sekoan!)

Löpön loppuKeskiviikko 12.10.2011 03:18

Väsyttää. Touhukas päivä, vaikka omalla mittakaavallani en olekaan saanut aikaiseksi vielä paljoa mitään. Mutta koska haluan kuulostaa tehokkaalta, voin kertoa, että olen kokkaillut, jynssännyt, asettanut kärpäsansoja, imuroinut, ladannut kasan tiedostoja ilmeisesti edelleen ääniraitaa varten, värjännyt puolet turkiksesta (koska kynsilakanpoistoaine loppui), blogannut, ommellut käsin luukujat korsettiin... NIIN, ja koulussa oli sitten leningin peruskaavan piirtämistä kertaa kaksi.

Jösses. Tajusin, että saan pitkästä aikaa tehdä cosplaytehtävälistan tänne. Ihanaa!

[ /]turkiksen värjääminen
[ ]..muotoileminen ja lakkaaminen
[ ]korsetin koristekujien sävvytys
[ ]surprisen koristekuvioiden maalaaminen
[ ]peruukin leikkaaminen
[ ]lettihelmien kiinnittäminen
[ ]nutturan kiinnityssysteemin
[ ]puvun alaosan ompelminen
[ ]...ja maalaaminen
[ ]koristereunusten maalaaminen loppuun
[ ]Mooglen ompelu (kolmas Moogle menossa, uskokaa pois)
[ ]vöiden turvakiinnitys
[ ]...ja maalien korjailu
[ ]...ja hukkuneiden solkien korvaaminen
[ ]sukkanauhaan kovikekangas
[ ]jokin krinoliinin tapainen asia?
[ ]Mooglen patinointi

HEI! Miksi en keksi enempää tekemistä??? :O

Okei, nyt tutimaan.