IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

EnääKeskiviikko 01.02.2012 01:41

Ilmoitan vain, että en aio enää päivittää tänne, jos julkaisen Elusive Elyseen jotain. Löytäkööt ne blogin, jotka ovat löytääkseen ja lukevatkoon ne, joita kiinnostaa.

Jemmassa on muutamia tuotteita ja kuvia valmistamistani vaatteista ja suunnitelmista, jotka odottavat julkaisuaan, eli taso odottaa nousemistaan.

NONIINMaanantai 30.01.2012 18:08

Day of the Dead


Ite tein. (Matskuina pari H&M:n paitaa)

FridaySunnuntai 29.01.2012 02:38

Käväisin eilen ostaston kanssa Finnish Catwalkissa Helsingissä. Matka sujui kivutta, eikä aika ennen näytöstä tuntunut kauhealta kidutukselta. Hamstrasin kaupungintalon Vuoden muotoilijat 2012' -näyttelystä Kokoro&Moin flaikkuja, joista voi askarrella kaikkea ihunaa.

Itse näytös ei ollut kamala, mutta kaukana ihmeellisestä. Vain yhden pukukokonaisuuden kohdalla huudahdin: "Oi, miten ihana!" ja ehkä kolme muuta kokonaisuutta herättivät kiinnostusta. Eli se siitä. Viime syksyn näytös oli mielestäni hyvin hapuileva, eivätkä ihan omasta näkökulmastani edustaneet kesän trendejä mitenkään ihan nappiin.

Lisää tyttöjen juttuja. Isä suostui maksamaan muutaman numeron Oliviaa ja saan kaupan päälle himoitsemani Ivanahelsinki-laukun. Se on ihana. Siitä unelmoin.

Äsken sain Tiiaa painostettuani nähdä vihdoinkin Chicagon. Muistan lukiossa kovaäänisesti protestoineeni sitä, mutta voin varmin ottein nyt julistaa sen olevan elokuvamusikaalejen kärkikastissa. Ja Colleen Atwoodin puvustukset! Ahhhh. Eyegasm.

...Erityisesti tämä kolttu. Hassua, teen koulussa hiukan samantyyppistä paitaa.... Reilu, tummanvihreä ja iiiiiso kaulus. Isompi kaulus. Tämä toki on hienompi.

VarmuuttaPerjantai 27.01.2012 00:37

Olen ollut epäröivä Elusive Elysen suhteen "pikkuisen" pitkään. Nyt olen päättänyt, että sinne päätyy enemmän kuvia tuotteista, suunnitelmista, "taiteesta" ja muusta sälästä ja vähemmän tekstiä. Vihaan ulkoasua edelleen yli kaiken. Jotain sille tapahtunee jossain vaiheessa.

Varmuutta-otsikko tulee nyt kyllä hieman eri asiasta. Nyt vasta huomaan, että koulu oikeasti on auttanut minua parantamaan ompelun laatua ja jälkeä jo aika huomattavasti verrattuna normaali settiin muuten tämän vuoden aikana. Hitto vie, uskallan leikata kankaat, kun ne eteeni laitan. Tikki on melko kaunista, enkä enää kitsastele liikaa tukikankaan käytössä, en laiskottele saumojen availussa silittelyssä. Lista jatkuu. Kyllä sitä tässä siis on alkanut vihdoin ompelullisesti ryhdistäytyä.

Tänään vähän kustomoin pari paitaani laukuksi, joka kylläkin on vähän turhan selkeägenreinen omaan makuuni. Pistän siis myyntiin ensikäytön jälkeen. :3 Nyt jatkuu näpertely!

MjähKeskiviikko 25.01.2012 22:31

Stressiä, stressiä, stressiä. En halua ajatella koko paperivaatetta viikkoon, jonka jälkeen se pitäisti laittaa kuvattavaksi. Ei vastaa suunnitelmiani, koska tyhmä, tyhmä, tyhmempi, aika. Ei tuollaiseen jättiprojektiin kunnianhimoisin lähtökohdin voi tällainen pieru määrä tunteja millään riittää. Ei voi mitään. Parempi mennä vähän "seuraavalla kerralla sitten ajattelen paremmin"-periaatteella.

Minä hitsiläinen menin syömään puoli pakettia jäätelöä, koska on tehnyt moista mieli peräti kuukauden päivät. Minkäs sille voi. Pidättelin halua ja se vähän levisi vähän käsiin. : D

Siivous. Mikä siivous? : DDDD Huone on pikkuisen kauheassa sotkussa, ksoka on niin monena päivänä loppunut voimat tai olen juuttunut koneelle. Ja tämä sotku siis edellisen cosplayprojektin jäljiltä. Kivakiva.

Löysin kylppäristä sokeritoukan. HYIHYIHYIHYIHYIHYHIHOIIP! Inhoan ja pelkään niitä yli kaiken! En tiedä muuta keinoa kuin kaataa kuumaa vettä viemäreihin.....

Maanantaista, iltaaTiistai 24.01.2012 00:06

Lupasin itselleni tänään siivota oikein urakalla, mutta huone on lievästi sanottuna still a mess. Noh, ei haittaa, koska yötä on jäljellä vielä ihan sopivasti.

Kävin kaupassa ja mukaan tarttui 40e edestä säilykkeitä ja ruokia tälle viikolle ja jotain hiukan ruokakauppareissuilleni tavatonta, eli halogeenilamppuja, sukat, purkkaa ja Pocahontas-DVD. Eli sen 20e kuukauden normaalin säilykehamstrauksen päälle. Kiva, kiva. Ei ole koskaan ollut mikään tietoinen tarkoitus hankkia Disney-leffoja enää uudestaan hyllyyn, mutta onhan niitä muutama, jotka paikkansa ansaitsisivat: Notre Damen kellonsoittaja, Pocahontas, Mulan ja mahdollisesti Kaunotar ja Hirviö. Ei Kaunotar ja Kulkurikaan yhtään kummempi leffa muistaakseni ole.

Tässäpä tuli hiljattain mieleen, että eikös minun pitänyt joskus mm. se Hamtaro-pukuni myydä pois? Samoin hyllyssä lojuu parikymmentä suomennettua Bleachia järjestyksessä. Nyt loppui tuohon sarjaan kiinnostus, kun se ei ole parantuakseen, ei sitten millään. Samoin kotosalla on muutama muukin sarja ja yksittäiskappale, joista haluaisin eroon. Voisin toimitella ne Tampere Kupliiseen. Ainoat sarjat, joista en luovu ovat Salapoliisi Conan, Azumanga-Daioh ja mahdollisesti Death Note. Ja sitten ne yksittäiset Kuroshitsujit, jotka ostin Japanista. Hmm, bussiness in the air.

Eikä tässä vielä kaikki, koulun jämäpaloista löytyi tänäänkin kivan kokoista kappaletta nukkakoristeista villakangasta. <3 Tästä tulee vielä jotain, mutten tiedä, mitä. Koulussa toteutuksessa seuraavana vapaavalintainen asukokonaisuus ja koska en keksi parempaakaan, saatan tehdä ns. virallisemmat conitus/panelisti kuteet.

Katsastaisin vuoden peruukkiostoksia Ebaystä, jos netti ei kenkkuilisi. Silloin mieleen kirii ajatus... MITÄ jos vaikka on tarkoitettukin, että siivoan datailun sijaan?

Olen tänään pohtinut tuota Elusive Elyse -blogiani ja miksi en kirjoita siihen. Yksinkertainen syy: Kehitän itselleni aikamoiset paineet sen sisällön laadukkuudesta, joita en ole kokenut täyttäneeni. Huohpuuh.

Cirque du Cosplayihin on taas puolestaan alkanut tursuta jälleen ideoita ja kohta kirjoitettavia juttuja on listalla tusina. Long live cosplay. Täytynee omien kämppäpuolen asioiden järjestykseen saamisen jälkeen naputella tekstiä tiuhaan tahtiin.

Koneelle asentumassa Sims Medieval. Muistin ottaa sen vihdoinkin Lempäälästä mukaan, samoin kuin vaatimattoman peruukkikokoelmanikin. :3 Eli tulossa on cosplaymeikkijutskeleita blogiin vihdoinkin lisää.

.....................Sunnuntai 22.01.2012 20:55

...Miten perheviikonloput osaakaan taas vaihteeksti stressata. Ensi vklo Hesassa, mutta kuulemma sitten siitä seuraava on pakko viettää kokonaan Vesilahdessa. Vaikeaa nauttia vapaasta, kun ei voi istua hetkeksikään, saati päättää yhtään siitä, miten sen vapaansa viettää. Disapprove. Mutta ei voi mitään. Noh, ainakaan en ole joutunut kestämään aikuisten riitelyjä.

Seuraavana _hankala_ matka Ikaalisiin.

Aina ihanaLauantai 21.01.2012 19:51

UmppalumppaPerjantai 20.01.2012 16:35

Saan aina kauheita déja vuita kaikista otsikoista, joita heittelen blogeihin..... Niin kuin minä tai muu olisi niitä aiemmin näkyvästi käyttänyt. Toisaalta, déja vu on vain déja vu.

Inha fiilis _taas_. Inhat fiilikset ovat oikeasti yksi maanvaiva, varsinkin ei tiedä mistä se johtuu. Pitänee vain huokaista oikein syvään ja tyhjentää hetkeksi mieli.

Ah, noh, voisihan ahdistuksella olla jotain tekemistä tämän mekkosen kanssa, jonka koulussa ompelin... En ole tyytyväinen. Se ei ole yhtä hyvä kuin pitäisi. Toisaalta! Mietin, ettenkö vain olisi voinut mennä laihtumaan. Mekko on tehty viime syksyisen leningin peruskaavan mukaisesti sitä sen kummemmin leventelemättä.... Olisinko? En usko, tosin olenhan tässä uudesta vuodesta jo vältellyt pastoja, perunaa ja valkoista leipää melko urakalla. Paljonkohan puntarit maksaa? (KVG) Olisi joskus kiva jopa ihan tietää varmasti, että mihin suuntaan paino on lähtenyt heittelehtimään.

Minua on muuten jo monen monta kuukautta kismittänyt tapa, jolla olen hylännyt Rosien ja Gastonin... Olen niin pahoillani heille ja myös teille, jotka olette lukeneet Usvan lapsia. Vähän samassa tilassa on Elusive Elyse. En tiedä mihin suuntaan haluaisin sitä viedä. Raakile, mikä raakile.

Lähdenpä tästä parisen tunnin kuluttua illastamaan Speak Easyyn, jospa onniustuisin pysymään siipi- tai salaattilinjalla.

Kaipaan pelejäni. <3

Tässä hyvää musiikkia.

Oooh!Perjantai 20.01.2012 02:41

Voin virallisesti ilmoittaa juuri nähneeni parhaan Kingdom Hearts -ryhmän elämässäni vailla pienintä epäilystä:

KLIKKAA TÄTÄ!