IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Cirque du cosplay päivittää jälleenTiistai 28.02.2012 20:20

:IMaanantai 27.02.2012 17:44

En vaan osaa päättää, teenkö Lynette Bishoppia Tre Kupliiseen vai en. Yksi hyvä peruukki löytyy eBaystä. Jostain syystä innostus on laantunut tämän hahmon cossaamiseen, koska vaikka tykkäänkin sarjasta tosi paljon, niin Lynette ei ehkä loppujen lopuksi erotu kaikkien hahmojen joukosta miellyttävyysjärjestyksessä mitenkään erityisesti.

Niin, että :I


Ehkä vaikka panostan sitten Mulaniin ja Mirandaan.

Tai sitten jätän Kupliin väliin, koska tällä hetkellä ei huvita.

CdC päivittääMaanantai 27.02.2012 15:41

PerjantaiPerjantai 24.02.2012 13:37

Pizzutsat uunissa ja lakkasin vastikään Mirandalle kynnet. En ole käyttänyt (ehtinyt käyttää) aiemmin tekokynsiä, mutta nyt tulee sellaiset puhtaasti käytännöllisyytensä vuoksi. Omani on syödyt lyhyiksi ja sitten taas ei tarvitse huomenna aamulla tuhlata aikaa niiden lakkaamiseen, eikä tarvitse huolia sotkevansa ihoa. Jotkut lakat kun eivät lähde iholta kynsilakanopoistoaineellakaan.

Virossa oli sellainen päivä, jona en lähtenyt minnekään, joten siellä sitten käsinompelulla loin shoecoverit aiemmissa merkinnöissä mainittuihin kenkiin. Checku.

Ainoat asiat, joista tänään enää murehtia tai huolehtia on riipuksen maalailu (oikeastihan on kyseessä siis avain, jolla vedetään kelloihin puhtia) ja mekkosählinkejä. Eli vetskarin ompelu ja jos nyt saan nätisti sävytettyä sen valkoisen harmaammaksi, niin kiva.

Katsotaan, monelta tänään tulee valmista. :3

Miranda II ja hermot palaaLauantai 18.02.2012 16:36

Tänään jatkuu mekon ompelu. Enää hihojen ompelu, vetoketjun korjaaminen ja valkoisen paitaosan sävytys.

Olen niin luistanut joissakin yksityiskohdissa, mutta kokonaiskuva lienee oikein hyvä siitäkin huolimatta, nimimerkillä epätasainen rypytys, jota ei pitäisi muutenkaan nähdä ja täysin lähdekuvaan vertamattomissa oleva valkoinen osa. Jej. Jälkimmäinen itseasiassa harmittaa (ETTÄ TÄYTYIKIN TEHDÄ SE HOMMA AAMULLA, NIIN, ETTÄ EN SITTEN KATSONUT SITÄ LÄHDEKUVAA, KOSKA OLIN AIVOKUOLLUT). :/

Toisaalta on otettava myös humioon, miten anime epäonnistuu pitämään yksityiskohdat samoina. Kengät vaihtuvat miten sattuu, hiusten pituus vaihtelee, hameen pituus vaihtelee, hiuslaskosten leveys ja määrä vaihtelee. Hihojen rakenne vaihtelee, eikä kaulakoru osaa päättää, onko se hopeinen vai messinkinen. Jebu.

Kolmen/viiden aikaan lähtö Hesaan ja bussissa shoecovereiden ompelua käsin.

Mitään en ole tänään syönyt, koska ruokaa ei ole, paitsi eilen himotun jäätelön jämät. Sitä siis seuraavana nassuun ja sitten ne hihat!

P.s. Taidan tehdä taas "desut", eli puku valmiina ennen viimeistä yötä. Minipuku, mutta silti aika todella jännää tämä. Ja pikkuisen fairu, mutta ei se täydellisyys ollutkaan nyt tavoite.

K-ON!Perjantai 17.02.2012 17:43

Hassu juttu, että tykkään K-ON!ista näin paljon. Luulin, että en koskaan pystyisi katsomaan tätä. Ajat muuttuvat?

Ja kakkoskauden jossain vaiheessa alan olla Sawa-chanin fani. Siis opettajan. Ehkä liittyy jotenkin omiin kokemuksiini japanilaisista opettajista? ;3

P.s. Haluan jäätelöä. Jäätelöä! Paljon jäätelöä!!

*insert turha otsikko tähän*Torstai 16.02.2012 22:48

Pakollinen blogituokio päivästä = tauko.

Kuusi tuntia ompelin housuja aamusta, kunnes siirryin laittamaan ruokaa Tiialle ja minulle, joka muuten lähti tuossa viiden aikoihin takaisin Helsinkiin ja minä lähden huomenna perässä.

Nyt sitten tuli kuositeltua Mirandalle kaavoja ja kaksi suurinta kappaletta on leikattuna ja osin ommeltuna. Eli onhan tässä taas ihan tarpeeksi monta tuntia tullut ommeltua putkeen liian huonoilla yöunilla.Ompelen mekon sovitusvaiheeseen tänään, koska huomenna on sitten viimeinen aamupäivä mahdolllista hankkia lisää kangasta, jos on pakko. Ja jos/kun joudun ompelemaan mekkosta valmiiksi Tiialla, MUSTA KANKAANI MENEE TÄYDELLISESTI KISSANKARVOIHIN. Eli tuon ajatuksen ajamana tässä kovasti yritän saada mekon pientä ompelua vaille valmiiksi. Ihan tosi, en halua päästä leikkaamaan näitä kankaita millekään lattialle, jota ympäröiven seinien sisällä asuu kissoja. Teippiharja on tietenkin jees, otan mukaan huomenna.

Pelottaa kyllä hieman mekkosen istuvuus, vaikka peruskaavoista kuosittelinkin. Muttan en tiedä meninkö tällä kertaa luovuuden harmaalle puolelle. Tuskin, mutta ken sen tietää, kuinka hankala produktio tästä simppelistä mekostakin saattaa kehkeytyä.

Ai niin. Muokkaan kenkäni Mulanin kengistä, jotka ovat kiertäneet jo siis Mulanin lisäksi Ryogalla ja nyt sitten Mirandalla. Ja senkin jälkeen ne ovat vielä käyttökelpoiset muihin pukuihin. :3 Vähän kenties shoecoveria ja paksua kuminauhaa kehiin. Huom., ostin ne aikoinaan alennuksista viidellä eurolla.

Poltin tänään vasemman nimettömäni koulun prässilaitteeseen. Ihan pieni alle sekunnin hipaisu 134:ssä asteessa ei aiheuta jälkeä, mutta nyt paikalla on pieni alue hieman kipeänä ja pistelevänä. Hmh. :I

MiiirandaaaKeskiviikko 15.02.2012 19:40

Miranda Lotto näyttää syystä kohtalosta onnistuvan Chibiin.... Kokeilin ensin silmämiekkiä ja sen jälkeen keksin kokeilla jotain jännää, eli:


Tämä on tehty ilman pohjia tai mitään (ja lähempänä tuota silmärajausta ei ole peittoa laisinkaan), eli kolmea eri väriä näkyy, mitä ei siis tule olemaan todellisessa käytössä. Kulmakarvojen kohdalla oleva värialue ei synny alta loistavista kulmakarvoista, vaan siihen käytetystä aineesta, jota siis en pohjustanut, enkä tehnyt päälle viimeistelyä värien tasoittamiseksi. OLEN TYYTYVÄINEN. Koska jokainen kokeilu on ennen mennyt ihan myttyyn.


Sekavaa ja epäedustava kuva jejejeje.

Dark ShadowsMaanantai 13.02.2012 21:28

En malta odottaa!

P.s. Burton on lievästi sanottuna lutuinen tuossa alemassa kuvassa.

ÖÖ.Maanantai 13.02.2012 02:51

Saattaapi olla, että pääsenkin pyörähtämään Chibissä, koska olen tuona lauantaina vielä Heassa. Ehkä olen oma itseni, ken sen tietäisi. Ellei jollakin ole tarjota ideoita. Koska uusi puku taitaa olla no-no.