IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Emih

Emih

käyn vain,vain vanhaa matskuu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 20:10

tallitöit..varsoil ajoo..sillä välin ku ne taisteli niitte kahen pellossa kasvaneen kaa nii mä putsasin vilpun ja veran katoksen paskasta ja levitin puhasta hiekkaa sinne+hain ison kottikärryllisen puruja sinne<3 sit raahasin havuja hepoille... otin yhen ison urakan ku rupesin raahaa sellasta kunno kuusta sielt metästä eikä se tullu tosiaakaa helpolla ja tuli pikkase hiki... sit sahasin sen pihas sellasel onnettomal sahal poikki ja toinen puoli viel majaville ja toine tammoille:DD
sitten :DD ajoin pelillä x) laitoin sen valmiiks ja sit lähettii teresan ja rillin kaa.. no eka meni hyvin paitti harrin koiran vähä pelästytti ja rilli ja teresa melkei tippu rinnettä alas:DD no sit kaks ekaa kierrrosta meni hyvi.. rilli ja teresa meni kentälle ja me jatkettii pelin kaa.. otettii ravipätkii ja ori oli oikeen viisas... ku rilli ja teresa liitty seuraamme(kentällä oli ollut vähä häslinkii) nii pelu vähä säikähti rillin showta ja mentii pikkasen laukkaa :PPP mut ei tuntunu siltä et ois mitenkäää lähteny mut pelotti siin yhes vaihees ettei rilli pomppaa päälle:SS mut äänellä rauhallisesti sit käyntii ja jatkettii yksi ku ne yhet jäis sinne pomppii... oli hyvin lopuks... mentii yht 5km radalla ottaen siis välillä ravia+tmää kohtaus :D joka oli hyvää harjoitusta.. mut rilli oli aika pöllöl pääl ku pomppiipitki mettii koko aja:DD peli on viisas poika... sit iltiksen tekoo ja vili murun harjaus<333 ja vaihto ulkoloimee... koklattii tonttulakkii..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.