IRC-Galleria

Gradu perkele.Keskiviikko 03.05.2006 16:35

Saatiin eilen takaisin kandiseminaarin esseet, ja ai että alkoi ottaa aivoon lukea sen rohvessoorin harakanvarpaita (lyjykynällä kirjoitettuja!), jotka koostui lähinnä "tekisitkö kannen graduohjeiden mukaan.", "viitteet graduohjeiden mukaan", "ks. graduohje". Ihan aiheellisia huomautuksia, mutta olisi voinut sanoa, että essee täytyy tehdä pilkkua nussien GRADUOHJEIDEN MUKAAN. Helvetti se oli kandiessee, en ole tekemässä gradua! Tosin nyt on hyvä pohja tehtynä tulevia esseitä varten, mutta otti silti aivoon. Onneksi on Ihana, joka avustaa kärsivällisesti mun töppäilyjä. Sain palautettua sen takaisin tänään aamupäivällä. Oli vain ulkoisia seikkoja lähinnä, jotka piti parannella.
Sain eilen pestyä ikkunani, loput jätän muiden huoleksi. Olen pessyt täällä kaikki muut ikkunat paitsi kämppiksen ikkunaa viimeiset kaksi vuotta. Nyt on jonkun muun vuoro. Ajattelin siistiä tota parveketta, ottaa lyhtyjä ja härpäkkeitä pois. Kirjojakin voisi pakata lisää, kun haettiin eilen mulle lisää laatikoita.
Tänään mennään käymään gigantissa. Viedään hajonnut kahvinkeitin takuuseen, ja eilen mystisesti hajonnut kelloradio samoin. Tahdon samanlaisen kelloradion, mutta kahvinkeitintä en ota uutta. Äiti lupasi ostaa mulle tuparilahjaksi mokkamasterin. Aika luksus!
Viikonloppuna pitäisi taas mennä Tampereelle. Tosin perjantaina menen iltapäivällä mökille. Grillailtiin viime viikonloppuna, ja koska muut grillaa täällä taas, mä tahdon grillata kans! Ja kun porukat maksaa, niin teen luksusruokia, täytettyjä herkkusieniä, maissia voilla, vartaita.... mmMMMmm.
Luksusta. Mutta siivoamaan.
Luksusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.