IRC-Galleria

Tutkimustyötä! Mulle!Torstai 11.05.2006 14:52

Tentti meni ihan ok KAHDESTA nukahduksesta huolimatta.
Tänään tein yllättävän käänteen elämässäni. Pääsin kesäksi "tutkimusryhmään" töihin!!! Sähköfysiologian luennon alussa luennoitsiaj kertoi, että hakee apulaista, mutta ei voi maksaa palkkaa (saan opintopisteitä). Noh, jäin luennon jälkeen höpöttelemään luennoitsijan kanssa, ja hän ilostui kovasti kun kuuli kiinnostuksestani. Sovittiin, että laitan mailia ensi viikon lopulla, ja sovitaan sitä seuraavalle viikolle joku aika, jolloin jutskaillaan enempikin.
Hienointa on se, että jos saan Varamiehiltä jokin päivä töitä vaikka muutamaksi tunniksi, voin lähteä tienaamaan! Ja saan kokemusta ja pääsen tekemään jotain ihan oikeasti! Olen niin innoissani! Koitan tulostella tämän kurssin artikkeleeita ja materiaaleja, mutta kun tämä kirjaston tulostin on kökkö, eikä suostu tulostamaan. Taidan mennä fysiikan koneelle ruokailun jälkeen.
Mutta ihan mahtavaa! Saan tehdä jotain, ja ties vaikka löytäisin kiinnostuksenaiheenikin! Tällä hetkellö kiinnostaisi tutkia virusten ja lääkeaineiden vaikutusta ionikanaviin, ehkä myös, että onko syöpäsoluilla jotenkin erilainen ionikanava-aktiivisuus. Täytyypä ottaa selvää.
Aloitin heti kun kykenin lukemaan kesäkuun kirjatenttiin, 600 sivuinen kirja, onneksi ihan mielenkiintoista asiaa. Nyt sit vaan 8h/pvä kirjastossa, tai ainakin lipastolla, niin hyvä tulee.
Tyhmä tulostin ei tulosta!
Täytyy lähteä syömään. Pääsen hehkuttamaan Ihanalle. Iih!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.