IRC-Galleria

Lamaannus.Lauantai 13.05.2006 18:27

Olen saanut irti itsestäni, ja lukenut muutaman artikkelin, jotka saatiin kebsin kurssilla. Ja sain hyvään alkuun kesäkuun tenttikirjankin.
Viimeisin tentti meni hävettävän huonosti, lannisti vähän. Tuli tunne, että voinko mennä työskentelemään mihinkään työryhmään, kun en edes osaa mitään. Olen saanut itsetuntoani hieman takaisin, kun olen lukenut noita artikkeleita ja selaillut nettiä.
Äitikin soitti eilen kun oli heräillyt. Leikkaus oli mennyt hyvin, oli kestänyt monen monta tuntia. Selästä löydetty ylimääräinen möhkäle ei ollut sitä mitä oltiin odotettu. Tutkinevat kai mikä se oli. Mutta kuulemma tuntuu paremmalta kuin viimeksi, oli tänään jo jalkeilla.
Puutuminen on hävinnyt, ja äiti kertoi koskettelevansa jatkuvasti jalkaansa, kun tuntee sen taas. Olen helpottunut ja onnellinen. Kunpa paraneminen jatkuisi samanlailla, ja pysyisi hyvänä.
Vettä ripsottelee, kaatosade ei tekisi pahaa. Kuulemma ukkostakin luvattu, se vasta olisikin mahtavaa! Jos pääsisin katelemaan sitä parvekkeelle, niin olisi rok!
Ajattelin pitää pienen tauon, lukea vielä yhden lyhyehkön artikkelin ja suunnata illalla kotiin. Huomenna on taas tiedossa pyykinpesua ja tenttikirjan lukua, ja toivottavasti loput artikkelit (täytyy jatkaa kyllä lukemista vielä kotonakin tänään, että ehdin). Maanantaina saadaan vielä lisää artikkeleita, ja kysymykset. Ajattelin perehtyä kunnolla. Olisihan se hienoa jos tietäisin jotain kun menen jutskailemaan Jalosen kanssa viikon-parin päästä.
Käytiin muuten eilen grillaamassa, oli ihanaa juoda sidua ja syödä hyvää grilliruokaa. Ja mulla on nyt meneillään joku ryhmäräpäle (lue viinirypäle, velikullan lapsuuden lausahdus) -kausi. Tekee jatkuvasti mieli. Tosin ne on hyviä naminkorvikkeita. Nih. Nam.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.