IRC-Galleria

Osaan!Perjantai 19.05.2006 17:06

Huoh. Vielä ~20 sivua luettavana tuota kesäkuun kirjatentin kirjaa. Johan nyt olenkin pakertanut sen parissa viikon. Sain vastattua kebsin kysymyksiin, ja juttelin Reijan kanssa hetki sitten niistä, ja oli mukava huomata, että osaan sittenkin jotain. Olin nimittäin päätellyt samoja asioita, mutta vain tarkemmin kuin hän. Ei ole mennyt ihan hukkaan lukeminen.
Laitoin Jaloselle mailia puolessa välissä viikkoa, ja olen siitä lähtien odottanut vastausta. Ehdin jo muutamaan kertaan tarkistaa oliko mailiosoite oikein, kun ei vastausta kuulunut. Mutta tänään se tuli. Ensi viikon alusta eka palaveri!
Meitä on nyt ryhmässä kaksi, tosin en tiedä kuka se toinen on (arvelen erästä fyysikkopoikaa).
Enkä jaksaisi/malttaisi lukea enää yhtään, tänään on Lunastyxin tuparit ja huomenna yläkaupungin yö. Ja pitäisi ehkä vähän pakkailla ja lueskella lisää artikkeleita.
Ensi viikon viikonloppuna pitäisi lähteä Savonlinnaan, kun Ihanan sisko valmistuu lähihoitajaksi. Ja sitten ehkä majaillaan siellä keskiviikkoon asti, jolloin tuodaan tänne kamaa ja lähdetään Tampereelle hakemaan lisää tavaraa. Ja torstaina muutto. Jei!

Ostettiin alkuviikosta Zoo Tycoon peli, joka on hauska. Molemmat pelataan sitä vuorotellen (välillä kuuluu "saanks mäki jo?"). Mutta jospa tässä olisi tullut jo levättyä ja menisi takaisin lukemaan, että saisin sen vihdoin luettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.