IRC-Galleria

SunnuntaipäiväSunnuntai 04.12.2005 15:58

Pyykkipäivä. Siivouspäivä. Demojen tekemispäivä. Sunnuntaipäivä.
Eilen en tehnyt mitään järkevää. Paitsi tortilloja. Niistä riittää tämänkin päivän ruoka. Kivaa. Ja ihanaa kun on taas vain puhdasta pyykkiä. Sain aamulla pestyä jopa vessan lattian pitkästä aikaa.
Piti niin herätä aamulla seitsemältä pyykkitupaan. Avasin silmäni, ja panikoin mielessäni. "Nyt on ihan liian valoisaa että kello olisi seitsemän, vittu, yhdeksän!" Ja äkkiä pyykkitupaan. Onneksi olin laitanut jo illalla korin ja pulverit valmiiksi. Kellosta oli loppunut patterit, radio ei enää toiminut. Onneksi tällaisena päivänä, eikä tenttiaamuna.
Siinä samassa aamupaniikissa sitten pyyhin pölyt ja pesin sen lattian ennenkuin edes söin aamupalaa. Ja äsken sain loputkin asiat siivottua. Vähintäänkin joulusiivous tuli tehtyä. Järjestelin jopa laatikot ja laitoin paperit järjestykseen.
Jos sitä söisi taas, ja tekisi nuo demot. Ja jos tätä tarmoa riittää, niin lukisi vähän biokemiaakin.
Kukalla oli taas täällä eilen yöllä mies. Tuli sen jälkeen kun olin jo nukahtanut ja lähti sillä välin kun olin pesutuvassa. Enkä taaskaan huomannut mitään. Nukuin kyllä niin sikeästi, että ei ihme etten ollut kuullut mitään. Tämä mies taitaa olla jotain vakavampaakin. Kukka on kyllä söpö kun se mietiskelee että "Ihan hyvä, kun mua ei nyt ahdista, yleensä alkaa heti ahdistaa". Niinpä. Tiedän tunteen. Muakaan ei ahdista. Olen onnellinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.