IRC-Galleria

Väsy.Tiistai 20.06.2006 18:32

Aikamoinen väsy. Heräsin puoli viisi aamulla. Palttiarallaa tunti sitten tulin kotiin. Ei ollut kivaa töissä, mutta siitä saa rahaa. Tylsää kaikin puolin. Olo oli kuin pienellä kiinalaistehdastyöläisellä tms. Koneet paukkui ja syötin pyyhkeitä mankeliin. Eri kokoiset eri päin, ja vielä toisellalailla eri paikkoihin menevät. Tukin lähtiessäni koneen. Kangistelin aamulla. Loppupäivästä se syöttäminen jota ajamiseksi siellä kutsuttiin, sujui jo ihan sutjakkaasti. En ihan kokoaikaa jaksanut keskittyä, kahdesti sanottiin että laita pyyhkeet keskemmälle, jotta viikkautuvat helpommin. Aiheellinen huomautus.
Mutta jos pyytävät uudestaan, menen. Ei se ollut ihan kamalaa, kamalan tylsää vain. Pidän rahan ja Ateenan matkan mielessäni niin jaksan. Jos nyt vain saisin vielä töitä... Toivotaan todellakin parasta. Tämänkin palkan olen jo tuhlannut. Ostin shortsit eilen (11,90€) ja maksoin sähkölaskun. Rahat alkaa loppua käyttötililtä, riittävät toivottavasti vielä matkoihin Tampereelle ja takaisin. Voi olla että takaisin tullessa jää jostain eurosta tili vajaaksi. Onneksi saan matkarahat porukoilta käteisenä. Niillä täytyy sit pärjätä myös loppukuu... Hiton ylpeys ei antaisi periksi pyytää vanhemmilta rahaa. Veli elää jo muutenkin äidin rahoilla ainakin osittain, ja vanhempien lääkkeet maksaa muutenkin jo liikaa. Äidin sairaseläke ei riitä mihinkään ja isäkin on taas sairaslomalla. Sen käsi on kipeä. Mulla on joka tapauksessa enemmän rahaa kuin niillä, mutta en halua kajota säästöihin enää yhtään enempää. Täytyy pitää mielessä että täytyy elää näillä säästöillä vielä vuosi. Ja kun se matkakin maksaa... Mutta siitä en pihistä. Tahdon maailmalle.
Mutta en vaivaa pientä väsynyttä päätäni näillä asioilla. Lähden kohta kaupungille Ihanan kanssa. Se muuten heräsi mun kanssa aamulla syömään aamupalaa. Ihan kuin viime kesänä. Ihkua. Khihii. Ja viideltä Tampereelle. Mökille. Olisi hyvät ilmat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.