IRC-Galleria

Ura.Perjantai 30.06.2006 18:38

Viikko mennyt taas nopiaan. Porukat kävi tiistaina ja oli mukavaa. Sain mehuja. Ja ilmaisen ruoan yliopistolla, jopa kahviakin jälkkäriksi kierroksen päätteeksi. Pääsin esittelemään vehkeitä. Niin, ja äiti juorusi Jalosen kanssa varmaan vartin. Sain kovasti kehuja ja hämmennyin ja nolostuin. En tiennyt että olin tehnyt niin suuren vaikutuksen. Pääsen kuulemma vielä pitkälle, ja sen kuuleminen rohvessoorilta tuntuu aikas hyvältä.
Ollaan saatu manipulaattoriasiaa aika pitkälle jo. Tein eilen löydön labrassa, löysin vanhan hydraulisen manipulaattorin, jonka olemassaoloa Tuula ei muistanut. Mutta sekään ei ole täysin ehjä. Olivat TTKK:lla koittaneet aikoinaan koota sitä, mutta ei ollut onnistunut. Käytiin hakemassa labratarvikkeita ja järjestin labran taas kuntoon. Oltaisiin koitettu pipettien vetoa, mutta ei löydetty manuaalia, eikä kukaan osaa käyttää sitä. Ensi viikolla olen lähes keskenäni alhaalla, Marko on poissa ja Tuulalla on jonkin verran omia juttuja. Tosin mun pitäisi opettaa PatchMaster sille, ja sitä seuraavalla viikolla Markolle. Ajattelin viikonlopun aikana saada luettua manuaalin läpi. Aloitin myös pienen "ohjekirjasen" tekoa. Koristelin myös labrapäiväkirjaa laitteiden kuvilla. Eli mittään ei ole oikeasti tapahtunut. Niin, ja pitäisihän mun kalibroida ne pipetitkin. Ohjeita pitäisi hakea Eppendorfeille... Mutta näihin kaikkeen menee vain yksi kokonainen päivä. Ajattelin soitella ensi viikon alussa/käydä Varamiehillä, jos saisin taas töitä. Pelkään, että sen vastaamattoman puhelun takia en ole saanut töitä. Nyt ehtisin niitä tehdä. Elokuussa on Ateenan matka, soluviljelyä ja tätä projektia. Luulenpa, että keskityn niihin sen kuun. Niistä on tulevaisuudessa enemmän hyötyä kuin pyyhkeiden mankeloimisesta. Tosin mankeloimisesta saisin rahaa... Mutta, mutta, mutta. Ura, ura, ura. Niin.
Onneksi on viikonloppu. Huomenna on vuosipäiväkin, mennään Banthaihin syömään Ihanan kanssa. Aikas ihkua.
Syksyn kurssit oli tulleet aikatauluineen, tein suunnitelman äsken. Syksyn kurssit kasassa. Loistava homma. Ja vihdoin niitä labrojakin. Kaksi ihan pelkkää labraa ja pari joihin kuuluu labraa. Sitten niitä teorioita pari. Ruotsikin pitäisi saada pois alta. Saa nyt nähdä venyykö taas kevääseen. Riippuu miten perseelleen se Kielikeskus päättää ne kurssit taas laittaa. Tällä kertaa ei onneksi ole pelkoa siitä, että opintopisteet ei riittäisi. 150 kasassa, siitä uupuu vielä tämä harjoittelu.
Mums!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.