IRC-Galleria

Opintoja.Sunnuntai 02.07.2006 15:33

Eilen oli tullut keväänkin kurssit. Vietin illan miettien mitä kursseja kävisin. Sain kasaan paljon ja enemmän, vähän liikaakin. Mistään en kuitenkaan haluaisi luopua. Noh, yhdestä kurssista täytyy kysyä vastaako se yhtä jo käytyä kurssia, yhdestä kurssista että voinko mennä sinne, ja yhden kurssin voin jättää väliin jos tuntuu etten jaksa. Jos saan käytyä kaikki suunnittelemani, ensi vuodelle tulisi 86op. Jos suoritan minimin suunnittelemani, tulisi kasaan 72 op. Suurin osa kursseista on kuitenkin labroja, joita jaksaa käydä. Ei pelkkää teoriaa noin paljoa jaksaisi millään. Keväällä olisi yhteensä vähän yli kuukausi ihan tyhjää, jolloin voisin tehdä kandintutkielmaa. Kesällä saatan saada siihen aineistoakin, jopa omaa tutkimusta. Muuten päivät olisikin 8-16 ja 8-18 välillä. Mutta elämä on. Jotenkin tuntuu, että jos ja kun lähden vuoden päästä vaihtoon, täytyisi saada täällä mahdollisimman paljon suoritettua noita perusjuttuja, vähän jotain erikoistakin, jotta voisin keskittyä vaihdossa johonkin erikoiseen, mitä Suomesta ei löydy. Kuitenkin täälläkin on niin paljon mielenkiintoisia kursseja, jotka tahtoisin käydä. Ja kesäkursseja ei ole, jolloin kesille jää vain kirjatenttejä.
Aloin odottamaan innolla tulevaa lukuvuotta. Vihdoinkin labroja. Paljon labroja! Ei mene päivät puuduttavan lukemisen parissa. Saa ihan oikeasti tehdä jotain.
Mutta sitten harjottelun pariin. Suunnittelin ottavani huomenna kuvat kaikista laitteista ja sälästä labrassa, mahdollisesti kalibroin pipetit ja katselen PatchMasterin tutorialia. Voisin myös soittaa Varamiehille ja kysyä töitä ensi viikoksi, kun Marko ei ole paikalla ja Tuulallakin on omia juttuja. Taisin jo mainitakin asiasta. No, katsotaan mitä saan aikaan. Heinäkuu alkoi, ja elokuussa en hirmuisesti taida ehtiä oikeissa töissä olla. Silloin on Ateenan matka, harjottelu, soluviljely ja solujen kuvantaminen. Ja viimeinen kuukausi "kesälomaa".
Elän siinä toivossa, että joku taho jakaisi apurahoja minunlaisille, jotta voisin saada jotain apuja tulevalle syksylle ja keväälle. Niistäkin tietää vasta syksymmällä.
Mutta jospa tekisin jotain tässä ennekuin lähdetään pyörälenkille. Onneksi siivottiin jo aamulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.