IRC-Galleria

Kovaa pakkasta ja pojat on pelottaviaTorstai 19.01.2006 22:11

Oli taas kokkous, ja paljon tuli asiaa. Piti niin mennä saunaan, mutten saanut seuraa. Tosin näillä pakkasilla kun täytyy kävellä muutama metrikin, niin ei itsensä kasteleminen hirmuisesti houkuta. Ja pojat on liian pelottavia että niiden kanssa uskaltaisi mennä.
Viikko ohi. Huomisen luennot peruttiin, kun pientä kiirettä pitämällä saatiin asiat loppuun asti, ja pakkanen karsi muutenkin jo osallistujajoukkoa. Saapa nukkua pitkään pitkästä aikaa.
AVI tulee tyttönsä kanssa viikonloppuna käymään, ja pippaloida pitäisi. Kuin tilauksesta on Kortepohjassa pippalot. Hyvä.
Olen ollut huolissani eräästä ystävästä, joka kärsi masennuksen poikasta. Kuulemma voi nyt paremmin. Omien sanojensa mukaan. Kuitenkaan en uskalla siihen täysin luottaa, vaikka kertoi ettei enää nuku koko ajan. Hyvä merkki. Muttei masennuksesta parannuta sekunnissa.
Ensi viikolla alkaa rutistus. Labrakurssi johon kuuluu kiljoona juttua. Taisin siitä jo märistä aiemminkin. Otan vain itseäni niskasta kiinni ja teen kaikki ajoissa ja tentin sen pois heti ensimmäisenä tenttipäivänä kurssin jälkeen, niin saan suuren taakan pois harteilta ja miljoona opintopistettä. Eli pitkiä päiviä viikonloppujen kera tulossa. Huoh.
Jospa nyt odottaisin ihanaa saunasta ja menisin ehkä pian nukkumaan. Happihyppely tosin piristi hieman, ja kun huomenna ei ole aikainen herätys, ties mitä saadaan taas päähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.